Mandy Patinkin Helps Refugees Land On Lesbos In Emotional International Rescue Committee Video
Printable View
αλλαζει ο ανθρωπος , δες τον Οττο !
γενικά είχε κάποια μέτρια επεισόδια αλλά είναι εντελώς στο πνεύμα της εποχής και ο τρόπος που το γύρισε η τύπισσα πολύ μπροστά, όχι κακή σεζόν και κατασκοπικά άρτια
Spoiler
πιο αδιαφορη σεζον, πεθαινεις.
ΚΛΑΙΩ με ολους σας. Ζητω το αθανατο ΕΡ :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Ωχ ανανεωση λεει ο Κασριθ. Ε πως να μην ανανεωθει η σειρα οταν η 5η σεζον ηταν ελαχιστα χειροτερη απο την 4η, που ειναι η καλυτερη ως τωρα?
Και νταξει, αντε πες εγω ειμαι τρελος που βλεπω τα επεισοδια και σε καθε ενα λεω "πως γινεται να γαμησε ΠΑΛΙ κι ενω νομιζα θα το βαρεθω?", ολες μα ΟΛΕΣ οι ιστοσελιδες κριτικης που του δινουν τα 90%, κι αυτες τρελες ειναι?
Απιστευτη κατασκοπικη σεζον, μονο ο ασιμουλης ενιωσε, οι αλλοι γυριστε το στο Leftovers μαζι με Μαριαννα
Χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι.
Πολύ δυνατή κι ενδιαφέρουσα σεζόν, μάλλον φάγατε Homeland φόλα και ξενερώσατε γενικότερα με τη σειρά.
^ αυτο ακριβως μολις την τελειωσα. Καθε επεισοδιο απο το 4 και μετα απλα ΕΝΤΑΣΗ ολη την ωρα.
Επισης: http://www.slashfilm.com/homeland-season-6-details/
Εκτη σεζον θα ειναι στη Νεα Υορκη :touched:
δεν ξέρω αν θα αντέξω να δω το πηγούνι της Κάρι να τρεμοπαίζει για ακόμα μια σεζόν.
Ο καθενας οπως τη βρισκει, δε χρειαζεται να σου αρεσει με το ζορι.
Αν απο τα 600 λεπτα τηλεοπτικου χρονου εσυ εστιαζεις στα περιπου 7:30 στα οποια ειδες την Καρι να βρισκεται σε ταραχη, καλυτερα παρε το Στράτο να πατε για κανα φραπε.