πες της να μαζεψει το σπιτι και μετα να του παρει μια πιπα μαζι με την καλυτερη της φιλη. εμενα θα με επειθε να τα δωσω ολα.
Printable View
μαθηματική γενικής συμφωνώ, ήταν ανάπηρα διατυπωμένο το τρίτο θέμα (δεν χρειαζόταν καν πχ να σου δώσει την μέση τιμή στο α ερώτημα), και στο τέταρτο απλά ψάρωσαν όλοι με την παρανοϊκή συνάρτηση. Θα το δεχτώ πως ήταν από τα δυσκολότερα εβερ, αν και ένας καλά διαβασμένος μπορούσε να μοντάρει τις πατέντες στο τέταρτο
μαθηματικά κατεύθυνσης όμως είχε απλά ΠΟΛΛΕΣ πράξεις, δεν είχε κάτι νοηματικά ιδιαίτερα ζόρικο, είσαι λάθος εδώ
ναι, γενικης εχασα τα γ4 και γ5 επειδη νομιζα πως χρειαζεται η μεση τιμη για τους μισθους που ελεγε ενω ηταν μια σειρα λογια το καθενα. τη παναγια τους.
Στο τεταρτο δεν προλαβα να βγαλω τη παραγωγο...οι πατεντες δεν ηταν τιποτα αλλα δεν ειχα τα γαμημενα ακροτατα
τωρα γενικα για μαθηματικα, πριν 3 μηνες δεν ηξερα καν πως λυνω πρωτοβαθμια και ακομα εχω καποιο ελαττωμα στις πραξεις, ελυσα το Γ που υποτιθεται ηταν το πιο δυσκολο και δεν εβγαλα το Β1 που μου φαγε ολο το θεμα...ηταν να βαλω χ+yi και ψαχνομουν με τα τετραγωνα στα μετρα. καλη φαση!1`
Παντως 3 ωρες ηταν πολυ λιγες, πολυ χρονοβορα θεματα..
τουλαχιστον εμειναν ολα τα ευκολα τωρα και σιγουρα θα πεσουν οι βασεις. ειδομεν
Να πας στα χωράφια να δουλέψεις, μογγολάκι, που θες και πανελλήνιες.
στην ηλικια του πάντως εγω επιανα την πετρα και την έστυβα ..
Σπούδαζες πληροφορική και δεν μπορούσες να λύσεις μια πρωτοβάθμια - υπολογίσεις παράγωγο μαθ/κων γενικής;
A wild ikonoklast appears!
ikonoklast uses Flaming
firestorm is immune to Flaming.
firestorm uses Sarcasm
It's super effective!
Gained TO MOUNI THS MANAS SOU exp.
Ναι γκουντσαν, ημουν τρομερο τουβλο στα μαθηματικα οπως και στη φυσικη, ειχα κενα απο 2α γυμνασιου, δεν προσπαθησα καθολου στη 3η λυκειου και περασα στο τει τουριστας απο τα αλλα μαθηματα. Αργησα να το μετανιωσω.
η παράγωγος προσωπικά μου φάνηκε μιας γραμμής δουλειά, αλλά γενικά για να κάνεις πλήρη μελέτη σε αυτό το πράγμα σε λίγο χρόνο, χρειαζόσουν μια στοιχειώδη άνεση σε παραγωγίσεις, πράγμα που ένας θεωρητικός πχ δεν έχει εξ ορισμού
τουλάχιστον βρήκες τα κοινά σημεία με h(x); αυτό ήταν κάπως απλούστερο
Ε παιδια, εγω ειχα γραψει 18.75 στα μαθηματικα τοτε που ειχαμε Δεσμες, οχι αυτες τις παπαριες, και μαλιστα τον 1.25 βαθμο τον εχασα γιατι ενω εκανα διπλα ολοκληρωματα, μιγαδικους, πινακες, παπαριες το να ταλλο κωνικες τομες τα παντα ολα, στο θεμα με τα διανυσματα (!) ξεχασα στο τελικο αποτελεσμα βγαζοντας τη ριζα να παρω και τη θετικη και την αρνητικη τιμη! Μπραβο μου! Α ναι, τα λεω για να πουλησω μουρη ολα αυτα, δεν εχω αλλο λογο.
μια που ήρθες εσύ...
!
Εχω στειλει mail, και περιμενω. Δεν εχει απαντησει ακομα ο παπαρας. Θα τον ενοχλησω ξανα συντομα.
ηταν απλουστερο αλλα δε προλαβα, τ'αφησα στη μεση, η ξεκρεμαστη μεση τιμη μ'εφαγε πολυ χρονο και βιαζομουν
γενικα ελυσα τα λογικα προβληματα και δε μπορεσα τις πολλες πραξεις
γυρω στο 11 και τα 2...γαμηθηκα πατοκορφα :(
φιξξξξξερ δε προσπαθησα οσο επρεπε :rsad:
παω στη γωνια μου να κλαψω :cry:
δεν καταλαβαινω τπτ απο αυτα που γραφετε . Μου φαινονται πιο δυσκολα παντως απο τα λατινικα που ειχα στην τριτη δεσμη που σε ολους που διναν σοβαρα φαινοντουσαν γελοια :(
Λοιπόν, έχω λάβει refund από δύο διαφορετικά άτομα εδώ και 3-4 μέρες στο paypal και γράφουν complete και τα δύο δίπλα. Τα λεφτά όμως δε φαίνονται ούτε στο balance account ούτε στην κάρτα. Έχει τύχει σε κανέναν;
παραδόξως έχει σημασία αν σου εκαναν refund ολο το ποσο (σε φαση επιστροφή πληρωμής) ή στα ξαναέβαλαν. Η πρώτη περίπτωση πάει κατευθείαν στην κάρτα, αν έχει κάποιο χρέος το πληρώνει άμεσα, αλλιώς γυρίζει στον λογαριασμό
μέχρι να λογιστικοποιηθεί βεβαια κανει μερικές εργάσιμες
στην δεύτερη περίπτωση φαίνεται στο balance account θαρρώ