Ναι ρε μοναχοφάη, όλα τα ψίχουλά μου εσύ θα τα τρως μόνο και ο βάζελος; Να φάει και η ΑΕΚ ρε μουνί. Γιατί όχι; Επειδή πέταγε ένα ελικόπτερο πάνω από το σκατοχωράφι σου; Πιο μεγάλη ομάδα είναι από σένα*.
*κόμισαρ, μην κάνεις ανόητες ερωτήσεις.
Printable View
Ναι ρε μοναχοφάη, όλα τα ψίχουλά μου εσύ θα τα τρως μόνο και ο βάζελος; Να φάει και η ΑΕΚ ρε μουνί. Γιατί όχι; Επειδή πέταγε ένα ελικόπτερο πάνω από το σκατοχωράφι σου; Πιο μεγάλη ομάδα είναι από σένα*.
*κόμισαρ, μην κάνεις ανόητες ερωτήσεις.
Ναι τα ψιχουλα εεε, πες οτι μας το αφησες κιολασ για αυτο δεν μπορουσανε τα μπασταρδα σου να παιξουνε στην τουμπα. κ για την κινιτοποιηση μην ακουσς τπτ. μεχρι κ δακρυγωνο μεσα σε καφετερια ρικσανε. κ παρα πολλα αλλα σκηνικα. αλλα παρα πολυ χημικο γενικα - σαν περισυ 5 μαιου
Ποιος ξέρει, πιθανώς να έπαιξε συνεννόηση Ζαγοράκη με Μαρινάκη για να πάρουμε τον Βιερίνια. Πάρτε κύπελλο, δώστε Βιερίνια.
Τα δακρυγόνα πρέπει να ήταν Κορυδαλλιώτες μπάτσοι συγκεκριμένα που τα έριξαν στην καφετέρια. Κάνα σύνθημα όταν τα πέταγαν ακούστηκε;
Από τον πόνο,στην ειρωνεία και στην γραφικότητα.
ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΕ.
λολ τόβλεπα έξω στο καφέ δίπλα στο σχολείο και μόλις τέλειωσε το ημίχρονο οι μπάτσοι κάναν ντου, πίσω απτά γηπεδάκια που ήτανε, και να ρίχνουν κρότου λάμψης αβέρτα, δύο σκάσαν στα πόδια μου, κόσμος να τρέχει προς λαμπράκη και οι μεγαλύτεροι σε φάση WTF??? μπήκαν στο καφέ όπου στη συνέχεια μπήκαν και τα ματ, οι άλλοι κυνηγούσαν προς το δρόμο και βαρούσαν ό,τι έπεφτε και ανέπνεε. Γενικά εκεί κάπου ξεκίνησε ο χαμός, οι μπάτσοι όπου κιαν στεκότανε ρίχναν χημικά.
Πόσταρα "κοιμήθηκε ο θεος" και είχαμε αντιδράσεις, αλλά οι εφημερίδες, οι παίκτες και ο προπονητής της αεκ με στηρίζουν. :ρ
ποιος αντέδρασε? πρέπει να είναι κάποιος υπερβολικά γραφικός για να μη δει ότι η αεκ ήταν πολύ πολύ τυχερή χτες
ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!!! ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!
:touched:
mono na vrizosaste 3erete se afto to topic....??? siha8hka 3 lepta poy mphka... an mou legan omws na dialexw 8a lega to uzer reject, fenetai na thn ponaei thn omada toy........ :twisted::twisted:
Γαμώ, θα ενθουσιαστεί που συγκίνησε έναν οπαδό Cirith Ungol! :twisted:
Πεθανα με Τσουκαλα μιλαμε, ανυπερβλητος πιθηκος :touched:
Καλα εκει που λεει για τον Σισσε, ρεσιταλ, ε? Ναι.
Παντως ξερει καλα την ελληνικη γραμματικη.
Ο Μιραλας, του Μιραλα, τον Μιραλα.
"Τα 'χω μπερδέψει ρε παιδιά, αυτοί έχουνε και κάτι ψυχολογικά μέσα τους... έχουνε...πώς το λένε αυτό; Ε...έχουνε κάτι ψυχολογικό"
"Αυτά είναι κόμπλεξ που έχουν απέναντί μας. Όπως κόμπλεξ είναι και αυτός ο ηλίθιος, ο Παοκτζής, που πέταξε το ποτήρι το γουίσκι με το γουίσκι στον Μιραλά. Έτσι;"
"Αυτό για να το πει κάτι, κάτι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτός ο...οοοο... ο Γάλλος! Δεν ξέρω, αλλά δεν λέγεται και αυτή η κουβέντα... εκτός και ο άνθρωπος....Ε;! Ναι!"
Μεγάλες στιγμές.
τι κοροιδευετε ο τσουκαλας ειναι κλασικο δειγμα ολυμπιακου οπαδου
εγω διαβαζω blog του ακη
Ιρακινοί με παντόφλες οι ΜΠΑΟΚτζήδες