RE MOUNIA ME SYGKINISATE....EPITELOUS DEIKSATE KAKALA :touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Printable View
RE MOUNIA ME SYGKINISATE....EPITELOUS DEIKSATE KAKALA :touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Βασικά οι άλλοι παίζανε χωρίς τέρμα ε.
Αλλά καλό αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε το ματς.
γκαριζω
ετσι ειναι η παναθα ρε!!!
και θα χασει απο κανα παοκ και θα κλαιγεστε παλι :moutza:
παίζει να είναι η πιο ΑΜΠΑΛΗ αλλά ταυτόχρονα και η πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ ευρωπαική νίκη του παο τα τελευταία 15χρόνια. Πώς γίνεται να συνυπάρχουν αυτά τα δυο στοιχεία στο ίδιο ματς ένας πρασινος θεός το ξέρει....
ποσο κατα λαθος το βαλε ο Σαλπι.
ετοιμος ηταν να το χασει
ψυχαρα η ομαδα, μπραβο που δεν το παρατανε.
ολα τ αλλα μαλακιεσ
o Νιοπλιας εχει αστρο !!!
(νομιζω οτι ειχα πει και το ιδιο για το τεν κατεν καποια στιγμη στο παρελθον :roll: )
κοίτα ρε τα κοπρόσκυλα με συγκίνησαν.
ο τέρμας της ρόμα (που πήγε να μπει βασικός ο φουκαράς και άρπαξε 3) πνίγει μεγαλοπρεπώς το ψαλίδι του οικοδόμου :touched:
αφήνουν το βούσινιτς να ψήσει καφέ πριν το καρφώσει, κάνουν πανηλίθιο πέναλτι και γυρνάνε δυο φορές το παιχνίδι.
ο βύντρα κάνει το ματς της ζωής του, άσχετα που κατάφερε να του βγει η μπάλα έξω αμαρκάριστος.
έξτρα τατσντ στο σιμάο που και μες την κούτρα του πνευμόνια έχει και ήταν σήμερα σαν τον εσιέν και στον κολλεγιακό πανηγυρισμό στο τέλος.
συγχαρητήρια στη ρόμα μέσα από την καρδιά μου, άθλος, όχι μαλακίες.
παναθηναϊκός α.ο. , η πιο ροκ'ν'ρολ ομάδα της υφήλιος.
εννοείται τώρα τιμητική ήττα με 2-1 στη ρώμη, πάμε να αλώσουμε την τούμπα !!!
Ποια Τούμπα ρε, με 90λεπτο μέσα τον Καραγκούνη. :razz:
Μπράβο στην ομάδα. Πραγματικά κι εγώ δεν πίστευα ότι μπήκαν 5 γκολ σε αυτό το ματς. Ένα 1-1 θα ήταν δίκαιο μάλλον. Δύσκολα περνάμε, αλλά σημαντική νίκη.
Wtf, 5 γκολ με τέτοια εικόνα του αγώνα. Μεγάλη ανατροπή πάντως, συγκινητική η απελπισμένη προσπάθεια του Καντέ να σουτάρει στον χαμό πριν το 2-2. Πιθανότητες 50-50 νομίζω για πρόκριση
ήμουν σίγουρος ότι θα μπει το γκολ του σαλπιγγίδη από τη φάτσα του γκολκίπερ πριν το οφσάιντ, είχε πάρει την πιο μόγγολη φάτσα τύπου που έχω δει ποτέ σε αγώνα.
έχουμε αποκλειστεί από εδώ ως τη ρώμη, αλλά άξιζε για την ΓΚαυλα
Δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα πρόκρισης, μας περιμένει ένα γλυκό 2-0 ή 3-1 εκεί έξω, αλλά με δεδομένα τέτοιας Αμυντικής γραμμής, η υπόλοιπη ομάδα έκανε μια καλή υπέρβαση, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να μην είχε συμβεί. Υπάρχουν κάποιες βάσεις, αλλά δεν είναι δυνατόν με τέτοια άμυνα.
δεν με νοιαζει η προκριση .... αλλα γιατι οχι ενα 1-1 στην ρωμη? :headbang: