Ομολογουμένως η πιθανότητα να μην είναι φέηκ φαντάζει Εφιαλτική.
Printable View
Ομολογουμένως η πιθανότητα να μην είναι φέηκ φαντάζει Εφιαλτική.
Όλη η ΚΝΕ, αλλά ένα μέρος της αναρχίας;;
kollaps δεν αναφερόμουνα σε σένα, με αφορμή τη δήλωση του Κάλκι μίλησα.
Κατα τ'άλλα ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς περί δεξιάς, γελάει ο κόσμος.
ο dythor δεν ξέρω αν με θεωρεί σύντροφο γιατί δεν ήμουν καλός μαθητής και επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρω στα χέρια μου το ιερό χαρτί που λέγετε πτυχίο και μάλιστα χωρίς να το αξίζω!
θα σταθώ αλληλέγγυος στον Midnight σε περίπτωση που δεν είναι fake και θα τον βοηθήσω στην ιδεολογική μάχη του με τους αριστερούς.
Πέρα από τη Δεξιά και την Αριστερά: Αναρχία
το είχα διαβάσει παλιά και δεν θυμάμαι καν αν ήταν καλό.
Με τους αριστερούς φυσικά και υπάρχουν κοινά. Εντάξει είναι αρκετά βλάκες, με 0 φαντασία και με ανάλυση που ξεκινάει και σταματάει στο χρήμα. Μερικοί όντως αγωνίζονται όμως και παίζουν και τον κώλο τους για σένα αν χρειαστεί. Τίποτα κοινό δεν υπάρχει με τα κεφάλια και τις οργανώσεις τους και πρέπει να είσαι χαζός ή ΑΚ για να πιστέψεις ότι μαζί τους θα πετύχεις κάτι ή ότι τους νοιάζει κάτι παραπάνω από το μαγαζάκι τους και την πρωτοπορία τους.
Όλα αυτά τα λέμε στο επίπεδο τσιπουράδικου ε δεν εμβαθύνουμε κιόλας..
η κατάργηση του κράτους και η αταξική κοινωνία.
λένε:smile:
για τον κομμουνισμό λέω..
Κομμουνισμός σημαίνει κοινοκτημοσύνη στα μέσα παραγωγής, οπότε εννοείται πως στην αναρχία κάτι τέτοιο θα ισχύει. Όμως ο κομμουνιστής, για μένα, όπως και ο αντιεξουσιαστής και ο ελευθεριακός είναι ιδιότητες του αναρχικού και δε νοούνται μόνες τους...
Οι μαρξιστές και οι αριστεροί κρατιστές, και ας με συγχωρήσουν για τα λόγια μου (και να μη με συγχωρήσουν δε με κόφτει), δεν είναι ούτε κατά διάνοια κομμουνιστές...
επικομμουνι...ενδιαφερων