το ειδες το παιχνιδι μας εχθες?
Printable View
το ειδες το παιχνιδι μας εχθες?
Paul, από τη στιγμή που είχαμε διαφορά 16 πόντων και χάσαμε με 5, μπορείς σίγουρα να βρείς ένα "σερί" 21 πόντων (και κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο, όπως και βρήκες). Δεν είναι σερί αυτό, βάλαμε 15 πόντους. :P
Απλά σε εκείνο το διάστημα έγιναν τρομερά πολλά λάθη, που δε συνηθίζουμε να κάνουμε.
χαχαχ, κάνατε και τον ρέγκιουλαρ να πανηγυρίζει τις νίκες του γαύρου ρε κωλόπαιδα.
έχει γίνει κάτι με τον μπουρούση και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; τες πα, καλή νίκη σε κρίσιμο ματς στο οποίο επιθετικά ουσιαστικά πήραμε πόντους από 5 παίχτες (γκριρ, βουισιτς, πριντεζη, παπαλουκά και μπουρούση) και από τους υπόλοιποι πολύ λίγα πράματα. πχ πάργκο και χαλπερίν χαμένοι. για τη ζώνη που λέει ο μιτς, τα πήγε καλά η ομάδα με το που αλλάζει η άμυνα, μετά χρεώνεται το φάουλ ο παπαλουκάς, πάει πάγκο και με γκριρ/πάργκο μέσα κολλήσαμε. μετά ξαναμπήκε στο γήπεδο και μαζί του το νερό στ' αυλάκι και.
δυστυχώς σοβαρή ομάδα η σιένα ;) ;) γουίνκ ;)
kordonian, βαλε "επι μερους σκορ" οπου "σερι"
και καταλαβε τι γραφω
(που καταλαβες δηλαδη αλλα μας κανεις τον λεπτολογο!)
ναθινμαν ισχυει, ημουν μεταξυ "να κερδιζει ο Γιανακης ?"/"να χανει ο γαυρος?"
τωρα με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις σας
εχω γινει φανατικοτερος των αγγελοπουλαιων :eek:
@ νάθινμαν: Είναι ναι. Αν δεις την αντίδρασή της όταν πήραμε τη διαφορά και τη συγκέντρωση που έχουν είναι εντυπωσιακοί. Δεν έχουν την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟ, αλλά όση έχουν τη βγάζουν όλη στο παρκέ. Εμείς φέτος δεν τη βγάζουμε με τη σταθερότητα που το κάναμε σε άλλες χρονιές, αλλά το ταβάνι της ομάδας είναι σίγουρα πιο ψηλά από των Ιταλών.
Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα με την επιθετική άμυνα στο πικενρολ, κάτι που πρέπει να σκεφτεί ο Ομπράντοβιτς. Πρώτη φορά βλέπω να το μαρκάρει κάποιος τόσο καλά.
Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά έχει διαφορά ανάμεσα στο "γίνονται τα κουλά και για 7 λεπτά δεν παίζω μπάσκετ" και "κάνω κοιλιά 2 περιόδων και μου παίρνουν το ματς". Για το δεύτερο μπορείς να πεις ότι έχει ευθύνη και ο κόουτς, για το πρώτο λιγότερη.
κορντόνιαν; :P
Παυλε δε ξερω τι λες, αλλα αμα εχεις δει επιθετικο συστημα να ξεμαρκαριζονται οι Γκριρ/Παργκο/Χαλπεριν σε ζωνη, εγω παω πασο.
Παντως δεν εγραψα ουτε φυγε Καρκινε Γιαννακη ουτε τιποτα. Απλη διαπιστωση ειναι. Και δεν ειναι απο ενα ματς.
Τεσπα, στην αντιθετη αποψη, σε λιγο θα μας πειτε οτι περιμενουμε να χασουμε για να την πουμε στον Γιαννακη.
mits από κεκτημένη ταχύτητα νομίζεις ότι την λέω σε σένα συνέχεια :-P
ο candylucky ειναι στο στοχαστρο μου κυριως, ο γνωστος προπονητοφαγος ναθινμαν,
κατι ξεβρασμενοι νοσταλγοι εβραιων και λοιποι 20χρονοι με αποψεις 1000 καρδιναλιων
μεχρι και ο καρχαχαχα ειχε γραψει κατι σχετικα
α και ο τζητζης* για μπουγιο
για να μην σε παρει η μπαλα κι εσενα ομως
μην μου μιλας για ξεμαρκαρισμα σε ζωνη κλπ που δεν κατεχεις
ναι, δεν υπαρχει συστημα, τους λεει "μπειτε και κερδιστε"
και οι Μανουσελης/Μπουντουρης (αλλοι ασχετοι) συμφωνουν στωικα
Πωλ, κάτι ξέρουμε κι εμείς από ιατρική ε (c)
:P
e ela nte. i siena oxi mono einai kaliteri apto bazelo fetos (opws kai persi) alla tou xei parei kai ton aera. poly diskolo na ginei diplo ekei.
episis prospa8w na thimithw foveri emfanisi tou bazelou fetos ektos kai, pera apauti tis malaga de mou rxetai tipota.
o teodosic sout e?
Ποιον αέρα, όλα τα ματς στους 5 πόντους έχουν πάει και τους έχουμε πάρει 2, μας έχουν πάρει 2. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Σιένα, ακόμα και αν μας αποκλείσει.
http://euroleaguequiz.euroleague.net...l_eteam_09.htm
ψηφίστε την καλύτερη 5άδα.
Εγώ Παπαλουκά, Σισκάουσκας, Ρακόσεβιτς, Βούισιτς, Μπατίστ
Εντιτ: ο Jasikevicius πρώτος στους point guards? :-?