Lolwat?!
Printable View
Lolwat?!
.
Θα πάρει καιρό να σπάσει, αν σπάσει.
Το ξέρετε ότι πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο της Blizz για να παίξετε D3 ε? Ότι οι χαρακτήρες αποθηκεύονται server-side? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ!
Δεν το χω λιωσει ακομη, περιμενω την καταλληλη στιγμη. Αλλα παει πολυ πολυ ωραια προς το παρον.
.
μεν
παίζω non-stop D2 εδώ και 8 χρόνια (απ'το 2004, τουλάχιστον ένα μισάωρο καθημερινά)
D3 δεν αγόρασα και δε θα αγοράσω μέχρι το καλοκαίρι, γιατί φέτος δε φύτρωσαν 50ευρα στο μπαλκόνι (είχα ένα 50ευρο στην άκρη απ τον Γενάρη λολ, αλλά μου το φάγαν οι βεντσίνες)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ θενξ, εγώ απ την 10χρονη εμπειρία μου με Blizzard games να σου πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με τα νεύρα σου όταν θα αρχίσουν τα lags και τα τσαλίμια της blizz
θα βγει κάποια στιγμή ένα hack που θα αποθηκεύει τους χαρακτήρες τοπικά, σιγά το πράγμα.
τα acts 3 και 4 ξερεί κανείς που διαδραματίζονται;
Κλαίω :touched:
Το act 3 ξεκινάει κάπου στο Arreat. Όταν φτάσω 4, θα σου πω και γι'αυτό.
Το σύστημα με τα disconnects κλπ είναι ό,τι χειρότερο μπορούσαν να βάλουν, πέρα από ένα σωρό bugs που 'χει. Εμένα με πέταξε και προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να μπω και δεν μου εμφανίζει καν τον χαρακτήρα.
Όσο έχω παίξει (σχεδόν στο τέλος του Act 1) είναι ωραίο, αρκετή ποικιλία σε τοποθεσίες και mobs (φοβάμαι βέβαια ότι θα αρχίσουν να επαναλαμβάνονται), επίπεδο δυσκολίας πάνω από τη beta αλλά και πάλι προς το παρόν τίποτα το τρομερό.
Review του PC Gamer που ανανεώνεται όσο παίζουν εδώ
Η δυσκολία αυξάνεται αρκετά μετά τη μέση του 2ου act. Επίσης, θυμίζει υπερβολικά D2, δυστυχώς :/
Αποσυνδέθηκα και δε μπορώ να μπω. Δε θα πέσει ο ντιάμπλος απόψε :(
Έχει κανείς guest pass να μοιραστεί με εμάς τους απέξω; :(
Διανοείσαι πόσο σοβαρά μιλούσα, όταν έκανα 2 τέτοια ποστς με διαφορά 2 ωρών ε?
Έχω γκεστ πασς.