Το τελος του 9 ρε πουστη
Printable View
Το τελος του 9 ρε πουστη
Ρε γμτ έχει αλλάξει κανένας σεναριογράφος ξέρω γω; (δεν ασχολούμαι με credits και δεν έχω ιδέα ποιος γράφει/έγραφε) Ενώ συνήθως οι έξυπνοι διάλογοι ήταν αυτό που σε έκανε να συγχωρείς (και μάλιστα να αποδέχεσαι/απολαμβάνεις) τις ώρες-ώρες εξωφρενικές κατάστάσεις, τουλάχιστον στα τελευταία τρία επεισόδια μιλάμε για ελεεινές παιδικές ατάκες που ξενερώνουν ακόμη και τα αρρωστάκια Californication fans. Ακόμη και στο τέλος του 9 (που λέει και ο φίλτατος αποπάνος)Spoiler
οχι ο Τομ Καπινος λεει στην αρχη οτι το γραφει
τα τελευταια 2-3 επεισοδια μετριοτατα
έχω μείνει αρκετά πίσω μιας και δεν έχω την κωλοπιλάλα να δω τι θα συμβεί στην συνέχεια, όπως γινόταν παλιότερα.
αλλά στο 6x6 οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο αεροπλάνο πως τις σκέφτηκαν και γιατί τις δέχτηκαν; δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει "ώπα ρε φίλος. τι κάνουμε!;"
εχει γινει παρωδια του καλιφορνικεισιον
Ούτε τα πόδια της Maggie Grace, δεν σώνουν τέτοια σεζόν.
Παιδιά.
Το σημερινό επεισόδιο ήταν εξαιρετικό.
Βασικά δεν έχω κάτσει ακόμη να δω το φινάλε. Αλλά ναι, ήταν η χειρότερη σεζόν Californication ως τώρα.
Παρ'όλα αυτά, μόλις είδα το φινάλε και είμαστε βαμμένοι Χανκ ως το τέλος :touched:
Θα το ξαναβάλω ΟΛΟΚΛΗΡΟ από season 1 αρχή ξανά, για να ξαναπιστέψω σε αυτό που η season 6 με έκανε να ξεχάσω.
Λοιπόν, το τελευταίο επεισόδιο είχε κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας. Τολμώ να πω ότι με συγκίνησε και για ορισμένα δευτερόλεπτα. Παίζει και σε εύκολα μοτίβα βέβαια, αλλά νομίζω πως τους βγήκε λίγη πραγματική φροντίδα για αυτό που κάνουν έξι χρόνια τώρα. Ας είναι.
Χθες είδα μέχρι το 4ο επεισόδιο της 6ης και θέλω να κλάψω..
Που είναι ο γοητευτικός, έξυπνος, αστείος, σάπιος κι αποτυχημένος μα αξιολάτρευτος Μούντι και ποιος είναι αυτός ο λαπάς τώρα;
Ποια είναι αυτή η χαζογκόμενα μέσα στην Κάρεν και γενικά γιατί οι νέοι δεύτεροι ρόλοι έχουν γίνει πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνιστές
δεύτεροι ρόλοι; Ο Μούντι με τα βίας έχει ατάκα (κι αυτή άθλια τις περισσότερες φορές) και μάλιστα σε φάσεις που ο Μούντι που ξέρουμε και αγαπάμε
δεν θα μπορούσε να βουλώσει το στόμα του και θα τους τα έλεγε τόσο γαμάτα!
Που πήγαν οι έξυπνοι και αστείοι, γεμάτοι αλήθειες διάλογοι που ήταν και το όλο θέμα της σειράς;;!!
Γιατί δεν έχετε φρικάρει όσο κι εγώ;;!!!
Άλλαξε σεναριογράφους; Σκηνοθέτες; Κανάλι; Πήγε στη μεσημεριανή ζώνη; Τι σκατά;!
Μία μίξη ρομάντζου αλά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς με χαρακτήρες Mr.Bean και χιούμορ τύπου επιθεώρηση Σεφερλή "ας γελάσουμε με σεξουαλικά αστεία και καραγκιοζιλίκια"
Πολύ κρίμα.... ήταν μία από τις πιο αγαπημένες μου σειρές :cry: