??????????????????????????????Quote:
Originally Posted by Aigeas
Αν και δε περιμένω να μου απαντήσεις, ποιές;
Και γιατί στα Εξάρχεια;
Printable View
??????????????????????????????Quote:
Αν και δε περιμένω να μου απαντήσεις, ποιές;
Και γιατί στα Εξάρχεια;
Όταν λες προβλήματα; Θα με πλήξεις με την ορθογραφία σου; Απ' ότι βλέπω δε σας τα μάθανε καλά στο γυμνάσιο. Το ευχάριστο για σένα είναι ότι έχεις αρκετό χρήμα. Άκου λοιπόν μια συμβουλή: αύριο μην πας στα κοπρόσκυλα. Βάλε τα χρήματα στην άκρη για την καινούρια, πορσελάνινη, οδοντοστοιχία σου. Μέχρι τότε σταμάτα ν' απειλείς γιατί, καταπώς βλέπεις, δεν ιδρώνει το αυτί μου.Quote:
Πάλι καλά που εσύ γράφεις επώνυμα και δεν το παίζεις μάγκας, δηλαδή.Quote:
ογέα.
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Eπειδή όταν γνώριζα κάποιον άνθρωπο δεν του έλεγα "ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ", εύκολα έκανα καλές διασυνδέσεις και χωρίς.... ορθογραφία. Δύσκολα ήταν στην αρχή που έπρεπε να μαζέψω λεφτά αλλά η φυλακή του καραβιού βοηθάει σ' αυτό. Και μετά κάτι στεριανές περιοδείες ανά την Ελλάδα με εργολάβους όλων των ειδών (κάτι σαν.... αγροτουρισμός, αλλά με καλό μισθό).
Από ένα σημείο και έπειτα αν προσέξεις λίγο και δεν είσαι ρεμάλι και δεν κλαις, και δεν μεμψιμοιρείς, και δεν σου φταίει το σύμπαν αλλά το σύμπαν είναι σύμμαχος, τα λεφτά αυγατίζουν εύκολα (τα λέφτά πάνε στα λεφτά όπως λέει η σοφή λαϊκη παροιμία). Και μπάμιες μπορείς να πίνεις και όλα τα καλά του κόσμου, αρκεί βέβαια να μην κάνεις μόνο αυτό. Όπως τώρα καλή ώρα, που μία γράφω στο ίντερνετ και μία κατεβαίνω να κάνω λίγο ώμους-πλάτη, εναλλάξ. Κάτι σαν το ζάπινγκ στην τηλεόραση, και έτσι ακριβώς λειτουργώ και στις δουλειές μου. Θα μπορούσα δηλαδή να είχα κολλήσει στο πρώτο μαγαζί, να το δούλευα ο ίδιος και απλώς να ζούσα.
Δεν θα κοιτάξω αν είναι στα Εξάρχεια ή στο Ψυχικό μία ευκαιρία, αυτό που θα κοιτάξω είναι αν είναι κερδοφόρος η επιχείρηση γι' αυτό την παρακολουθώ για λίγο καιρό. Σκασίλα μου αν πίνει καφέ εκεί ο Ρωχάμης ή ο Πολύδωρας, γιατί το ίδιο θα πληρώσουν, το μόνο πρόβλημα με τις καφετέριες είναι πως έχουν πολλά "μαύρα" έξοδα αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί να λαδώσεις όλο το σύμπαν, συνήθως έχουν κέρδος. (Λέω συνήθως γιατί έχω αναγκαστεί να κλείσω μία στον Κορυδαλλό)
Επειδή έχω ένα στρατό ανθρώπους που κινούνται γύρω μου με σκοπό φυσικά το κέρδος (αυτό πάει για τον στόκο τον caveman που δεν παίρνει από λόγια), είναι λογικό οι επιχειρήσεις να μου φέρνουν κι άλλες επιχειρήσεις και ειδήσεις για νέες επιχειρήσεις και νέα της αγοράς. Εξάλλου όλοι είναι ικανοποιημένοι γιατί ήμουν κι εγώ φτωχός και δεν μένει παραπονεμένος κανένας. Με λατρεύουν όλοι, και ειδικά τα αδέσποτα. Μερικοί έχουν την εντύπωση βέβαια ότι με κλέβουν, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Κανένας δεν με κλέβει αν δεν το θέλω.
Quote:
Originally Posted by Deggial
Τι ακριβώς έχω να φοβάμαι εγώ, τις τηλεφωνικές φάρσες;
Φίλε, ακόμα και να κινείσαι γύρω από το σπίτι μου είναι αιτία σύλληψης, και μπορείς να φανταστείς και τα σχετικά. Γι' αυτό δεν θα δεις κανέναν κουκουλοφόρο στην Εκάλη, ο καθένας δηλαδή απλώνει τα πόδια του μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά του.
μόνο εγώ γέλασα παραπάνω;Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
K gw :D
k egw :D
ta pragmatika organa tou satana einai h xeiromanteia h xartomanteia h kafemanteia h doomanteia h mageia o aigeas kai oi slipknt.
k i mageia i meleissa
έχει μπλέξει ο γιαννης...ο γιόκας σου ο γιαννάκης λέω,έχει πλέξει....σε σπειρα..με σπουργίτια..!
pou kollaei afto re themisomagos.
pitsadoros, megeia th melissa.
και εγω (για το ογέα)!
Αλλά πρέπει να το πω. Μαλάκες, ο τρόπος που την ώρα που υφαίνει το ποστ του στον αργαλειό χώνει μέσα ψήγματα χιούμορ καντιρού (αποσιωπητικά και πάντσλάιν ινκλούντεντ) είναι μεγαλοφυής. Αντανακλαστικά και μόνο το όλο αποτέλεσμα βαράει κόκκινο στο τρολόμετρο.
Ιντζίνιους.
Όσο για σένα φίλε Αιγέα θέλω να σου πω, ότι μπορεί να μην έχουμε τα λεφτά σου, αλλά έχουμε αγνή την ψυχή μας και δεν ξεπουληθήκαμε ακόμα. Γιατί ακριβώς όταν το νιώσαμε γυρίσαμε στον κόσμο σας* και του είπαμε "ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ". Όσο για τους μάγκες και τους δάγκες, να ξέρεις ότι έχουμε και εμείς τους τρόπους μας. Χιτ, ραν, χάιντ, δι Χάιλαντ γουέι**. Εκεί που δεν το περιμένεις.
* πηγή: μια διαφήμιση Μίλκο με ντραμς και πόλεμο "Αν αυτός είναι ο κόσμος αας..."
** πηγή: Μπρέιβχαρτ (Μελ Γκίμπσον, 1996)
Είσαι λίγο βλάκας, έτσι; Δηλαδή, γνήσια βλάκας, από αυτούς που απλά δεν τους κόβει.Quote:
Από την μία γράφεις τι μαλάκες είναι όσοι βολεύονται στην ανωνυμία του ιντερνετ και το παίζουν μάγκες πίσω από το πληκτρολόγιο, κι από την άλλη έχεις την ακριβώς ίδια συμπεριφορά για την οποία κατηγορείς τους άλλους. Τόσα (ανώνυμα) ποστ έχεις κάνεις στα οποία το μόνο που λες είναι πόσο μεγάλη την έχεις.
Λες και μας ενδιέφεραν τα περιουσιακά σου στοιχεία, καραγκιοζάκο.