Επίσης ποιός διαφωνεί για τον τελικό και μουτζώνει ρε πούστημ; Δηλ. εσύ που μούτζωσες το είδες το παιχνίδι και σου άρεσε ε... Κοίτα κανά σοβαρό grand slam τελικό από προηγούμενα χρόνια και έλα να μου πεις μετά.
Printable View
Επίσης ποιός διαφωνεί για τον τελικό και μουτζώνει ρε πούστημ; Δηλ. εσύ που μούτζωσες το είδες το παιχνίδι και σου άρεσε ε... Κοίτα κανά σοβαρό grand slam τελικό από προηγούμενα χρόνια και έλα να μου πεις μετά.
ειναι προφανες κ με μια απλη ματια στα σετς αλλωστε. κ γω δν το ειδα γμτ κ ο Νζοκο ειναι ο αγαπημενος μ κ εχω χασει κ τα 2 γρανσλαμ που πηρε... ο φεντερερ κυνηγαει το μεγαλο ρεκορ οποτε δν παραταει τπτ. καποιο θα κατσει
Το κάθε Grand Slam ειναι μαραθώνιος για τους αθλητές του τέννις. Το ότι ο Φέντερερ έχει κατορθώσει τα ακατόρθωτα,απλά δείχνει το επίπεδό του. Δεν είναι τόσο εύκολο να δείξει κάποιος στο μέλλον τέτοια συνέπεια σε τόση μεγάλη διάρκεια.
Βάλε μέσα καταπονήσεις - τραυματισμούς - ψυχολογία(μην γελάτε...). Ο Ναδάλ και ο Ντζόκοβιτς απλά έχουν το ταλέντο να κάνουν κάτι αντίστοιχο......αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Τα παν είναι η διάρκεια.
Ο δε Murray δεν νομίζω να καταφέρει παρα πολλά στο μέλλον, παραείναι νευρικός...
Συμφωνώ! O Nadal έχει το ταλέντο και ας ελπίσουμε να μη ταλαιπωρηθεί άλλο με τραυματισμούς, ενώ συνεχίζει να βελτιώνει τοπαιχνίδι.
Για τον Djokovic δε ξέρω, γιατί είναι στα 23 με 2 Grand Slam, δηλ. 6 λιγότερα από Nadal που του ρίχνει μόνο ένα χρόνο σε ηλικία. Το μέλλον θα δείξει όπως και να χει, αν και τα 16 του Fed (αν δε πάρει κάποιο άλλο) είναι μεγάλος αριθμός. Δω ο Sampras έμεινε στα 14.
η Σαράποβα δείχνει σε δαιμονιώδη φόρμα
αν λάβουμε υπόψη μας πως η Αζαρένκα έχει πρόβλημα στο χέρι, η Βοζνιάκι τα σκατώνει στα Γκραν Σλαμς και η Κλάιστερς επέστρεψε μετά από μεγάλη απουσία κατά 4 κιλά πιο βαριά....,τότε μάλλον αξίζει να την ποντάρουμε την Ρωσσίδα για να το σηκώσει (7,80 δίνει)
την βλέπω να φτάνει χαλαρά στα ημιτελικά
έτσι για να δούμε το τουρνουά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον,ας έχουμε υπόψη μας πως αν ο Ντζόκοβιτς φτάσει στον τελικό γίνεται Νο1 της ΑΤΡ
και ας πάρει το τρόπαιο ο Ναδάλ...... (ο οποίος Ναδάλ χτες ίδρωσε για να κερδίσει τον Ισνερ)
Ωραια. Αλλη μια κορυφη για την Σερβια! (Η οικογενειακη κοντρα Ελλαδας - Σερβιας μαλλον εχει χαθει...)
Ο Νόβακ είναι σε σούπερ φόρμα. Ωστόσο, δε πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει τα 10 grand slams. Ο καιρός θα δείξει βέβαια...
Κάποια στιγμή θα σταματήσει και το σερί του. Ελπίζω να είναι με Del Potro, αλλιώς στα ημιτελικά. Δε τον πάω τον πούστη λέμε.
μια χαρα σας γαμαει ο τζοκοβιτς
Τώρα που είναι σε δίαιτα ναι.
Απο οτι μαθαινω ξεκινησε να συζει με την κοπελα του και ισως εχει ανεβει πολυ ψυχολογικα. Ελπιζω να φτασει τελικο για να πουλησω το πονταρισμα μου με κερδος.
Είδες τι γίνεται άμα πηδάει ο άνθρωπας...
πάντως μετά τον χτεσινό αποκλεισμό της Κλάιστερς και τον σημερινό της Βοζνιάκι ,ο δρόμος για την Μαρία (την Σαράποβα ντε) ανοίγει διάπλατα
από όσες έμειναν στο τουρνουά μόνο η Αζαρένκα μπορεί να την κοντράρει
Ωπ βοσνιακι δεν ακουσα οτι τον ηπιε! ΖΗΤΩ! ναι η αζαρενκα...ελπιζω πως θα τα καταφερει το μαρακι ομως γιατι θελω να παρω 10 ευρω...πολλα λεφτα θα μου πεις...ε τοσα εχω τοσα παιζω.