Αψογο κλασσικά , αλλά πείτε αλήθεια , μόνο εγώ θέλω να ξαναπαίξουν σαν το super van ?
Printable View
Αψογο κλασσικά , αλλά πείτε αλήθεια , μόνο εγώ θέλω να ξαναπαίξουν σαν το super van ?
Όχι βρε αδερφάκι μου, απλά κάνει ένας χρήστης του φόρουμ ένα κομπλιμέντο για μια local μπάντα (της οποίας μέλος είναι επίσης χρήστης του φόρουμ) που οκ είναι λίγο υπερβολικό, μάλλον δε θα έχουν οι μοδς την πορεία των maiden, αλλά είναι ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ, και βγαίνεις εσύ και λες "ντάξει αυτό πάει και στα ανέκδοτα". ΓΙΑΤΙ
Τότε πες με κομπλεξικό ή κακόγουστο μουσικά, αυτό εννοώ όταν λέω πως τα έχεις μπερδεμένα.
Από εκεί και πέρα, η απάντηση στον Μπέρνη στηρίζεται α) στο ότι δε μου αρέσουν και β) στην αρχική υπερβολή της δήλωσης του αγαπητού Πορωτικού. Ξέρεις, γνώμες και κωλοτρυπίδες... Μη δίνεις σημασία :)
E αν παρακολουθήσεις την πορεία των μέιντεν, δεν είναι σπουδαίο κοπλιμέντο.
Είμαι κι εγώ. Πρόκειται για τον δίσκο και τον ήχο που τους αγάπησα. Αλλά μάλλον ένας ακόμα λόγος που θα γουστάρουμε το Super Van είναι επειδή θα μείνει μοναδικό... ;)
Έχουν πάρει πορεία πλέον... προς τα πάνω, πολύ προς τα πάνω συγκεκριμένα... και γαμάει! Δεν έχει νόημα να "γυρίσουν πίσω" τώρα.
:touched:
Δε γίνεται ΚΑΙ σε αυτό το thread να πλακώνεστε.
Στα του κομματιού, όσο πάνε και ωριμάζουν και αυτό μ'αρέσει πααααααααρα πολύ. Όχι ότι το "ανώριμο" σουπερβαβακέισο δεν ήταν άψογο, κάθε άλλο, αλλά όπως και στο Vultures, εξελίσσονται πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα.
Old school και γαμώ τους ήχους. Παραγωγή μπόμπα.
Έχω καλό προαίσθημα
αναμφιβολα πολλα βηματα μπροστα
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...73&oe=58808108
lol wut
και καλα αντιγράψαν αυτό...
https://www.youtube.com/watch?v=-Q0XSUrMtxI
ειναι κριμα, μεγαλο κριμα να υπαρχουν τετοιες τριβες στην εγχωρια σκηνη
μονο αγαπη ρε μουνια <3
Χαχαχαχαχα φοβερό, η μπάντα των 300 likes στο fb (γιατί όσο κι αν ψάχνω δε βρίσκω κάποιο άλλο credit, αν υπάρχει διαφωτίστε με) αξιώνει πνευματικά δικαιώματα επειδή οι mods έχουν όνομα. Γιατί, αν ήταν να έχουν πραγματικά πάτημα συμφωνα με το πόσο μοιάζουν τα δύο συγκεκριμένα τραγούδια, η μισή παγκόσμια μουσική θα έπρεπε συνέχεια να μηνύει την υπόλοιπη μισή. Έλεος, απλά καραγκιόζηδες.
Γιατί η καλή μουσική και κυρίως το καλό μέταλ μετριέται με τα "likes στο fb".
- είναι καλοί αυτοί ρε μαν;
- πςςςςςς, γαμάνε, πέντε χιλιάδαι λάηκς
Όχι βέβαια, αλλά νομίζω ότι ήμουν σαφής:άρα ανέφερα τα likes ως τη μόνη τους παρουσία ως μπάντα. Προφανώς έχουν κάνει και κάποια τοπικά λάιβ. Από πού κι ως πού λοιπόν υπάρχει περίπτωση οι mods να έχουν ακούσει το συγκεκριμένο τραγούδι και να το "έκλεψαν"; Το ότι μοιάζουν μέχρι ενός σημείου τα ριφς των δύο κομματιών χαίρω πολύ, είναι όμως κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στο ρημαδοστόνερ ιδίωμα γενικά. Το πού βρήκαν το ηλίθιο θράσος να αξιώσουν πνευματικά δικαιώματα από το Youtube, πραγματικά μου διαφεύγει. Για πες μου εσύ που προφανώς ξέρεις περισσότερα, ίσως και τους ίδιους.