εμένα πάλι μου φαίνεται περίεργο που μπορείτε και παίρνετε τόσες μέρες άδεια
Printable View
εμένα πάλι μου φαίνεται περίεργο που μπορείτε και παίρνετε τόσες μέρες άδεια
Έπεσα σε χαλαρή περίοδο + my boss rulez.
κάτσε ρε αρχηγέ, υποθέτω οτι το ταξίδι το έκλεισες τουλάχιστον 3 μήνες πριν, πώς ήξερες οτι είναι χαλαρή περίοδος? Εγώ ήθελα να πάω αμστελόδαμο το πάσχα και δεν μπόρεσα να πάρω μια μέρα άδεια, οχι 8
Ρε φιλαράκι εσύ είσαι και νέοπας στην δουλειά όμως.
Λάθος υποθέτεις. :PQuote:
Originally Posted by locust
Το ταξίδι το έκλεισα 10 μέρες πριν.
eseis pou vrisketai filous pou na einai diathesimoi na sas akoulouthisoun se taksidgia me lete?
oi dikoi mou vargiounte na anapnefsoun
auto einai ontws problima.
Ειδικά αν το κρατήσουν για πολλή ώρα :!:
Se niotho. Asta.Quote:
Originally Posted by Daffy
εμενα με πρηζουν και κολλαμε σε λεφτα και χρονο
να ενημερωσω οτι τους καλοκαιρινους μηνες η germanwings εκτελει το δρομολογιο Κολωνια - Reykjavik (με τις τιμες στα γνωστα επιπεδα)
επισης προσθεσαν και το Βερολινο - Θεσσαλονικη, αλλα παρακαλουνται οι θεσσαλονικεις (πλην των γνωστων πινκ) να το σνομπαρουν, γιατι ως γνωστον η Νυμφη του Θερμαικου ειναι η ομορφοτερη πολη στον κοσμο!!!
(α, και (Θεσσαλονικη) - Βερολινο - Στοκχολμη. Το αναφερω για τους ξερουν αυτοι)
:shock:Quote:
Originally Posted by enitharmon
αν γινει και καμια μαγκια με φτηνο εισητηριο για Θεσσαλονικη - Βερολινο - Οσλο, παρακαλω να ενημερωσετε (γιατι το καλοκαιρινο το εισητηριο μας βγηκε πανακριβο).... :P :DQuote:
Originally Posted by enitharmon
πχ αυτο
SAS-Scandinavian Airlines (113,00 EUR + 59,24 EUR Tax) 172,24 EUR
βρηκα εξισου φτηνο για Ιουλιο-Αυγουστο (το παραπανω ειναι για Μαιο, πηγαινελα εννοειται))
το προβλημα θα ειναι να ερθετε βερολινο απο Θεσσαλονικη, αλλα με germanwings λυνετε (αν τα κρατησουν τα δρομολογια, γιατι παλαιοτερα ειχε και berlin --> oslo, το οποιο κοπηκε)
η αλλη λυση ειναι με Aegean και KLM, Θεσσαλονικη --> Στουτγκαρδη --> Οσλο (θεσσ - στουτ : περιπου 160, στουτ - οσλο γυρω στα 200) η οποια δεν ειναι και τοσο οικονομικη, εκτος αν βρειτε φτηνο εισιτηριο με TUIfly απο θεσσαλονικη για στουτγκαρδη (γυρω στα 100 πηγαινελα, οποτε το ολο πακετο βγαινει στα 300 κοντα)
πλεον μιλαμε για 2009 οποτε μεχρι τοτε βλεπουμε
:D
τι τιμές για Ρέικιαβικ;
όχι αλλέ ρετουρ!