οκ θα μπω με εργοτελη..
πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμα κλπ?
υπαρχει καποιο γκετεγουει ορ λινκινγκ?
Printable View
οκ θα μπω με εργοτελη..
πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμα κλπ?
υπαρχει καποιο γκετεγουει ορ λινκινγκ?
ok τωρα το ειδαQuote:
Originally Posted by bleeding
καταρχάς που είναι το report ρε?
επίσης βρήκα στο fmgreece πως πρέπει να ανοιχτούν δυο ports μια tcp και μια upd ,δε ξέρω κατά ποσο θα μας βοηθήσει αυτό στην απόδοση του online μιας και είναι οδηγός του 2005 ,αλλα απότι βλέπω στο forum τους ισχύει ακομα
τέλος,ποτε θα παίξουμε ξανά?
Απόψε; ε; ε;
θελω,αλλα μαλλον οι νταρκλινγκς θα μας τη γκανουν
report αργοτερα η αυριο. απο αναβολη σε αναβολη το παω ο πουστης αλλα ημουν παλι εξω σημερα κ δεν προλαβα. θελω να ανεβασω κ βιντεακια κτλ. η το κανουμε η δεν το κανουμε
γιατι δε παιζουμε σημερα ειπαμε?
οι γαυριες (a combination of a gay-ros and an old lady) ειναι μεσα?
ΕΥΡΩ-ΞΑΝΘΗ :!:
δε ξέρω αν παίξουμε σήμερα αλλα εγώ είμαι μέσα
πιθανόν να καθυστερήσω αλλα πιστεύω πριν τις 11-12 το πολύ θα είμαι ready (παίζει και νωρίτερα βεβαια,απλά δε μπορώ να υπολογίσω)
εγω ειμαι ετοιμος
πειτε και μπαινω
H διακοπη του πρωταθληματος τελειωσε κ οι ομαδες ειχαν τον χρονο που χρειαζοντουσαν για να επανελθουν στις αγωνιστικες τους υποχρεωσεις. Ολοι πισω λοιπον κ παμε για λιγη δραση...
Για μισο... Ολοι πισω? Σιγα μη γυρναγαν ολοι... Μετα τον προπονητη της Λαρισας, Xebi Metals, που ακομα αγνοειται η τυχη του ειχαμε κ αλλη μια απωλεια. Ο Gus G, προπονητης της Κερκυρας, δεν εδωσε το παρων στις προπονησεις της ομαδας κ συμφωνα με δηλωσεις του μεγαλομετοχου της αναμενεται να τιμωρηθει
Πρωτος αγωνας λοιπον μετα τη διακοπη αυτος του Ολυμπιακου με την Porto για το Champions League. Tα μελη απαιτουσαν νικη ενω οι μη Ολυμπιακοι ειχαν στηθει απο νωρις μπροστα στις τηλεορασεις τους για να παρακολουθησουν ενα ακομα επεισοδιο της σειρας "Κλειστε τα συνορα".
Το ματς ηταν επεισοδιακο. Η ομαδα του Ολυμπιακου ηταν σαφως ανωτερη στο πρωτο πρωτο ημιχρονο οπου κ ειχε αρκετες ευκαιριες για να προηγηθει αλλα δεν καταφερε να τις αξιοποιησει. Στο δευτερο ημιχρονο μπηκε ακομα πιο επιθετικα κ το πολυποθητο γκολ ηρθε σχετικα νωρις. Στο 52 ο Didier Domi εβαλε την ομαδα του μπροστα στο σκορ κ το Καραισκακη πηρε φωτια. Η απαντηση της Porto ηρθε αμεσα κ στο 66 ειχαμε το 1-1 με τον Quaresma. Οι παιχτες του Ολυμπιακου τα ειχαν χαμενα, ο κοσμος ειχε παγωσει, οι βαζελοι χασκογελαγαν κ εκει συνεβη ενα απο τα πλεον περιεργα γεγονοτα στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου. Ο προπονητης του Ολυμπιακου Μits Μann, αγανακτισμενος απο την ελλειψη συγκεντρωσης των παικτων του κ την αδυναμια που παρουσιαζαν να τελειωσουν με γκολ τις φασεις που εκαναν, αφησε τον παγκο της ομαδας κ ανεβηκε στην θυρα 7 μαζι με τους φανατικους οπαδους της ομαδας του Πειραια. Από εκει λοιπον και με τη βοηθεια του γνωστου σε ολους Τακη Τσουκαλα εδωσε το συνθημα κ τον ρυθμο στον κοσμο…
«Θρυλε παιξε, δωσε τη ζωη σου! Απ’την 7 το απαιτει και ο προπονητης σου!»
E αυτο ηταν λοιπον…Οι παιχτες του Ολυμπιακου πεισμωσαν κ με τη σεντρα καταφεραν να προηγηθουν με ωραιο γκολ του Οκκα. Καλη αρχη στους ομιλους με μια σημαντικη νικη που εκτος από τους 3 βαθμους που εδωσε ανεβασε κ την ψυχολογια της ομαδας.
http://www.imgto.com/out.php/i27182_gayporto.JPG
Η επομενη μερα ειχε τα παιχνιδια για το κυπελλο ουεφα. Η Ξανθη ειχε δυσκολο εργο καθως επαιζε στην Ελβετια με την Γκρασχοπερς, ο «κανω ενσταση για να βγω ευρωπη» Ατρομητος φιλοξενουσε την Χαποελ Τελ Αβιβ, ο Ηρακλης αντιμετωπιζε στο Καυταντζογλειο την Σαχτιορ κ ο Παναθηναικος ειχε το πιο ευκολο εργο από ολους αφου επαιζε στο ΟΑΚΑ με την παντελως αγνωστη Ζulte Waregem από το Βελγιο.
Το βραδυ της Τεταρτης ηταν γεματο εκπληξεις όμως. Οι αγνωστοι Βελγοι πηραν 0-0 μεσα στο ΟΑΚΑ σε ένα πολύ κακο ματς το οποιο τελειωσε με τους απογοητευμενους οπαδους του Παναθηναικου να ελπιζουν ότι ηταν απλα μια κακια στιγμη. Ο ευροπεος Ατρομητος πηρε το ευροπεος από τους Εβραιους αφου ηττηθηκε με 0-1. Ουτε ο Ηρακλης τα καταφερε κ ηττηθηκε με το βαρυ 0-3 ενώ η δευτερη εκπληξη της βραδιας (θετικη αυτή τη φορα) ηρθε από την Ελβετια οπου η Ξανθη απεσπασε το 0-0 κ ειχε πλεον την τυχη στα χερια της.
http://www.imgto.com/out.php/i27189_grasshxanthi.JPG
http://www.imgto.com/out.php/i27188_irashakhtar.JPG
http://www.imgto.com/out.php/i27187_paozulte.JPG
http://www.imgto.com/out.php/i27186_atromhapoel.JPG
(συνεχιζεται γιατι δεν παιζει να το γραψω ολο τωρα)
Γαμάτο αυτό με τις εμφανίσεις, τα σήματα κ.λπ. Χρειάζεται το patch για να τα έχεις όλα αυτά;
Και βάλε καμιά εμπρηστική δήλωση από μεταξύ σας αγώνα ρε.
bleeding,να το τελειώσεις πριν έρθει η επομενη αγωνιστική όμως και μαζευτούνε πιο πολλά :P
επισης
Quote:
Ο προπονητης του Ολυμπιακου Μits Μann, αγανακτισμενος απο την ελλειψη συγκεντρωσης των παικτων του κ την αδυναμια που παρουσιαζαν να τελειωσουν με γκολ τις φασεις που εκαναν, αφησε τον παγκο της ομαδας κ ανεβηκε στην θυρα 7 μαζι με τους φανατικους οπαδους της ομαδας του Πειραια. Από εκει λοιπον και με τη βοηθεια του γνωστου σε ολους Τακη Τσουκαλα εδωσε το συνθημα κ τον ρυθμο στον κοσμο…
«Θρυλε παιξε, δωσε τη ζωη σου! Απ’την 7 το απαιτει και ο προπονητης σου!»
ok τάσπασε
σήμερα δεν παίζουμε τελικά?