kala epaixe o olympiakos.. mpravo
vgeite stous dromous na panyghrisete twra :D
Printable View
kala epaixe o olympiakos.. mpravo
vgeite stous dromous na panyghrisete twra :D
1 λεπτό καθυστερήσεις ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ?????ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ.
Εύγε στον γαύρο, στάθηκε καλύτερα από αυτό που περίμενα. Από τη στιγμή που στο πρώτο η τύχη και ένας καταπληκτικός Νικοπολίδης δεν επέτρεψαν το ευρύ σκορ, στο δεύτερο το σουλοπούπωσε το ματς. Εντάξει η Ρεάλ είχε πάλι τις ευκαιρίες αλλά λογικό ήταν αυτό (ειδικά το δοκάρι και το εντελώς άκυρο οφ σάιντ που έδωσε στον Ραούλ).
Έλεγα πριν το ματς ότι έπρεπε να παί3ει με 3 πίσω και όταν το έκανε βελτίωσε πολύ την απόδοσή του. Ίσως έπρεπε να έχει και έναν αμυντικογενή παίκτη αριστερά, από τη στιγμή που ο Μπέκαμ έκανε όλο το παιχνίδι (απόντος του Ζιντάν από την άλλη μεριά). Ο μικρός βραζιλιάνος της Ρεάλ ακόμα δε φτάνει ούτε τα αρχίδια του Ρονάλντο.
Γενικά ο γαύρος έσωσε τα προσχήματα, έστω και μόνο λόγω του σκορ.
Οι καθυστερήσεις όντως άκυρες, αλλά έτσι κι αλλιώς δε νομίζω ότι θέλατε και πολλές - μάλλον η Ρεάλ έπαιζε να σκοράρει πιο πιθανά. Επίσης στο γκολ του γαύρου έσκαγαν δυναμίτες απόξω. :D
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΠΕΚΑΜ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.Η ΜΟΝΗ,μόνιμη πηγή κινδύνου.Πάντως σήμερα σίγουρα αξλιζαμε κάτι παραπάνω.
Αντρίκος όχι. Πήρατε και αρκετά. Η Ρεάλ ήταν σαφώς καλύτερη και το ότι χάσατε 2-1 είναι καλή φάση. Αξίζω το χ έστω σημαίνει παίζω το ίδιο καλά με τους άλλοι.
Απαράδεκτος ο διαιτητής όσον αφορά τις καθυστερήσεις.Τουλάχιστον οι 5 αλλαγές είναι 2.5 λεπτά,ας έδινε αυτά.
Mporei napaixate STO deutero hmixrono axioprepos alla eilikrina de nomizo oti axizate to x(gia niki den to syzitao)....
ontos oi kathysteriseis eprepe na itan gyro sta 4'....
Fovero goal tou kafe.....
Megalo arxeidi o Okkas...
P.S.: Champions League - Group H
22:48 September 28
FT FC Porto (Por) 2 - 3 Petrzalka :shock: :shock: :shock:
apo 2-0
Νομίζω ότι ανεξάρτητα από το αν κλώτσησε ο άλλος τον Οκκά (δεν είμαι σίγουρος, οπότε δεν εκφέρω γνώμη), το τάκλιν του Οκκά πριν ήταν για κίτρινη (δεύτερη).
etsi opos pige to mats atyxos o gayros. o okkas synagonizetai se kolopaidismo anatolaki k koltsida
o okkas ekane thn trademark (c) toumpa tou alla agkwnia kwtsios.. xwris na ton akoumphsei o allos..
o gelio htan pou eskase o bodybuilder gravessen (paiktoura btw den xerw giati den ton evale o vryxeles vasiko) ston tsampouka.. kai klasane kati gavrakia
offtopic: bleeding από το Hedwig & the angry inch το sig? Το (ξανα)είδα χτες κι ήθελα να το χρησιμοποιήσω κι εγώ. Θα ανέβει στο θέατρο τους επόμενους μήνες έμαθα, με πραγματική μπάντα από πίσω. Αν κατάλαβα καλά η Εβελίνα Παπούλια στον ρόλο του Hedwig.
dn aksizame thn isopalia.
konta sto 6 sta 6 o olympiakos