διαβαστε ολοι τα τεσσερα βιβλια της σειρας twilight απο stephenie meyer. <3
Printable View
διαβαστε ολοι τα τεσσερα βιβλια της σειρας twilight απο stephenie meyer. <3
Έρωτες και βαμπίρ. Ό,τι χειρότερο έχω διαβάσει δυστυχώς... Χίλιες φορές να διαβάζω τετρασέλιδα στο Strange για το σπέρμα του Σατανά ή στην χειρότερη Rock hard.
το γάμησες. :PQuote:
Originally Posted by Roswell47
e ma
Ο Roberto Bolaño είναι τρομερά συμπαθητικός τύπος.
οχι, ειναι κακο βιβλιο. παρατραβηγμενο, με εντονη προσπαθεια για εντυπωσιασμο, κακη υπελεπτομερη περιγραφη και υπερβολικη επισημανση στο συναισθημα ως κινητηρια δυναμη πραξεων, που δεν ειναι τιποτα αλλο απο εξευγενισμενες δικαιολογιες.
Μια πολη καλη τριλογια ειναι η Υπερβοραια του Μιχαλη Αντωνοπουλου...τρομερη υποθεση και ελληνας(καλος συγγραφεας) παραξενο...
Εγώ, ο Κλαύδιος.
Τιτανοτεράστιο.&-
ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
το Μπαρ Φλωμπέρ του Αλέξη Σταμάτη. εκτός και αν έχετε 20 ευρώ για πέταμα ή σας ενδιαφέρει το γίγνεσθαι των νέων ελλήνων λογοτεχνών μη χέσω.
Μου κάνανε δώρο το Μπαρ Φλωμπέρ και το διάβασα. Έχει δυο-τρία χρόνια βέβαια και δεν το πολυθυμάμαι, αλλά νομίζω μου είχε φανεί οκέη. Σίγουρα τίποτα φοβερό, ειδικά για έναν ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΤΥΠΟ σαν εσένα (επειδή σου αρέσει πολύ η λέξη :pink:), αλλά δεν είναι και το ΜΗ-ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ-ΠΟΤΕ βιβλίο σε ενα θρεντ για προτάσεις.
Το "Εξομολόγηση σε έναν Κολομβιανό Σκύλο" του Κωστή Γκιμοσούλη το έχεις διαβάσει μήπως? Μου το κάνανε κι αυτό δώρο και το χω δω δίπλα και θα θελα μια γνώμη.
Ον τοπικ τωρα,
έχω κολλήσει ΑΣΧΗΜΑ με Λένο Χρηστίδη. Ο τύπος είναι φοβερός, αυτά που λέει και ο τρόπος που τα λέει είναι φοβερά επίσης. Ουσία και χιούμορ. Να διαβάσετε όλοι "τα Χαστουκόψαρα" για αρχή (αν και υποθέτω θα το χετε κάνει ήδη αρκετοί και απλά εγώ άργησα να τον ανακαλύψω). Εχω πάρει παραμάζωμα τα βιβλία του ένα ένα και τωρα ξεκίνησα το 'Ο τυχερός αριθμός του δόκτορος Μπου και άλλα καλοκαιρινά παραμύθια".
τσέκαρε εδώ σε περίπτωση που σου 'χει ξεφύγει.
έχει χτισμένο τόσο χάηπ ο σταμάτης και έχει και ωραίους τίτλους οπότε πολύ εύκολα θα μπορούσε να το διαβάσει κάποιος ανυποψίαστος. είναι κακός κακός κάκιστος πάντως, εγώ χαίρομαι που βρήκα ένα παράδειγμα προς αποφυγή αλλά δε τους ενδιαφέρει όλους αυτό!
το γκιμοσούλη δε τον ξέρω.
ω, φχαριστω, δεν το 'χα δει το θρεντι. =)
εδιτ, προλαβε λοκης. Οκ, πασο, δεν αξιζει να ασχοληθουμε και πολυ με ενα σταματη! Απλα μου κανε εντυπωση που εισαι τοσο κατηγορηματικος, δατς ολ.
εχω διαβασει 3 δικα του μεχρι τωρα και χω ηδη επικες στιγμες =ρ
επισης μηπως θυμαται κανεις πως λεγεται ενα βιβλιο του Χρηστιδη που το χει γραψει με ψευδωνυμο?
το thread που σου έδωσε ο ubu δεν το μελέτησες μου φαίνεται.
Ο Πάγος λέγεται.
τενκιου, ναι δεν το διαβασα ακομα αλλα θα του δωσω τη δεουσα προσοχη στο κοντινο μελλον.
Έχει διαβάσει κάποιος χρήστης Ζυράννα Ζατέλη; Ποια εντύπωση απεκόμισε;
πριν πολλά χρόνια το "και με το φως του λύκου επανέρχονται". με κούρασε αφάνταστα. κάποιες ιστορίες είναι ενδιαφέρουσες αλλά στο σύνολο περισσότερο κουράζει παρά δημιουργεί δίψα για την επόμενη σελίδα ή ιστορία. και αυτή η εμμονή της με τον θάνατο. οκ όλοι εκεί θα καταλήξουμε αλλά ας πούμε και τίποτα άλλο.
Χμ, έχω διαβάσει εγώ. Το "Και με το φως του λύκου επανέρχονται" μου άρεσε, αλλά κουράστηκα στο "Με το παράξενο όνομα Ραμάνθυς Ερέβους", λίγο επαναλαμβάνεται και το παρακάνει imo.
Ωστόσο κόλλησα άσχημα με διάφορα έθιμα που αναφέρει, σημαντικότερο αυτό που άδειαζαν το πιθάρι του νερού όταν πέθαινε κάποιος (κάθε σπίτι είχε ένα πιθάρι με νερό για τις ημερήσιες ανάγκες) γιατί εκεί είχε "ξεπλύνει το σπαθί του ο χάρος" αφού είχε πάρει την ψυχή του πεθαμένου.
Σας ευχαριστώ αμφότερους! ;)
Είδα βασικά μια εκπομπή για την ίδια σε κρατικό κανάλι και μου εξήφθη η περιέργεια, επειδή φαινόταν ιδιαίτερα ζωντανή γυναίκα για την ηλικία της (γεννηθείσα το 1951). Δεν ξέρω κι εγώ πόσα ημερολόγια είχε για να κρατάει σημειώσεις...
Spoiler
σύμφωνα με έγκυρα ινσαιντ ινφο, είναι ομοφυλόφιλη (άρα ακόμα πιο γοητευτική ίσως για σένα)
δεν θυμαμαι να μου αρεσε ιδιαιτερα η ζατελη. πραγματικα το χω απορια, εχει διαβασει κανεις αλλος κωστουλα μητροπουλου?
Η πρώτη είναι αδερφή/φίλη (δεν θυμάμαι) της μάνας μιας γειτόνισσας που γούσταρα στο δημοτικό. Αυτό με τους λύκους παίζει να το είχε δώσει στη μάνα μου η ΙΔΙΑ.
Λοιπόν, δεν ξέρω αν έχει παρουσιαστεί ως πρόταση ξανά (δεν το βρήκα με ένα πρόχειρο search), αλλά μόλις τελείωσα το "Η Σκιά του Ανέμου" του Zafon και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έμεινα συγκλονισμένος, παρά τη σχετικά κακή εντύπωση που μου είχε κάνει η περίληψη στο οπισθόφυλλο, η οποία θύμιζε διαφήμιση βιβλίου στο Alter. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Σίγουρα στη 10δα των καλύτερων βιβλίων μου.
οχι ακριβως προταση αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.
Το αθενσχαρτ καπου εχει βρει το κινητο μ κ με σπαμαρει συνεχως αλλα σημερα μου εστειλε σμσ για ανταλλακτική βιβλιοθήκη στο ισόγειο του Τριτη-παρασκ 17.00-21.00 και σαβ 11.00-16.00.
Φερτε τα βιβλια που εχετε διαβασει κ ανταλλαξτε τα με αλλα τοσα δωρεαν, λεει
τι ειναι το αθενσχαρτ;
http://www.kala-nea.gr/archives/18458
Θα τσεκαριστεί. Θενκς πιξις!
τι χαμοστερνας, στα συνορα της πολιτειας ειναι αυτο!
για κάποιο λόγο διαβάζω χαμοστέρνας και βαράνε καμπανάκια κάτι-είναι-εκει-που-ξέρεις. κόλλησα
το καλύτερο βρώμικο στο λεκανοπέδιο είναι χαμοστέρνας, αυτό λες μάλλον.
Λοιπόν θέλω να διαβάσω κανα μυθιστόρημα που να χει μέσα μπόλικο μυστικισμό, αποκρυφισμό και όλα να συναφη αλλά όχι καμιά παπαριά τύπου Νταν Μπραουν, κάτι επιπέδου Ουμπέρτο Έκο τουλάχιστον. Ακούω τις προτάσεις σας.
Hugo Pratt - κάποια από τα πρωτα Κορτο Μαλτεζε (βενετσιανικο παραμύθι πχ).
εχεις πολυ περιεργη ερμηνεια για τον ορο "μυθιστορημα"
καλκι πες και συ κανένα μανάρι μου
Πρέπει να είναι μυθιστόρημα;Υπάρχουν χιλιάδες που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το αντικείμενο που αναζητάς.