γι'αυτό κανόνισε να το δούμε όσο είμαι κι εγώ εδώ, που δεν το'χω δει :)Quote:
Originally Posted by Ithilmir
Printable View
γι'αυτό κανόνισε να το δούμε όσο είμαι κι εγώ εδώ, που δεν το'χω δει :)Quote:
OEOEOEOEOEOEOEOEO!
Shmera eftase!xalara 8elw na kanw kopana apo douleia na paw na liwsw!:worship: :headbang:
Gia ta Houses of Healing re gmt!
Pesta Ale3. 8anatos stous prodotes.Quote:
to exw agorasei apo thn prwth mera pou bghke kai to xw liwsei 8) :D
προδότης detected :evil:
θάνατος! :P
oxi prodotis
fanboy! :P
mono emena eksakolouthoun na mou fenontai oi erminies ton ithopoion katholou antaksies tou megaliou ton vivlion??
ermhneia antaksia megaliou vivliou
E?
safws kai oxiQuote:
Originally Posted by katwrimos
parola ayta kai me to pososto megaleiou,synais8hmatops klp pou exoun oi tainies de ginetai na mh porwnesai
I skinothesia einai porotiki ontos...
Alla iparxoun merika pragmata pou me kanoun na ksernao, px oi computerized maxes pou xalara se 10 xronia tha fenontai asteies kai grafikes, opos fenontai tora ta prota star trek (pou gia tin epoxi eixan protoporiaka effects)
Distixos to epiko feeling tou komparsoi-svazoun komparsous den antikathistatai efkola apo ta pc...
MOUNAKIA MOLIS MOU EFERAN DWRO TO EXTENDED TOU RETURN OF THE KING
ADSAFASDFASDFADSFDAADFS :headbang:
piga simera se metropolis piraia kai den toxan.... :evil:
Opoios endiaferetai gia thn extended trilogia kai einai apo thessalonikh as mou steilei mynhma. Egine malakia sthn paraggelia sto amazon kai tha mou to steiloun diplo! :shock: Tha einai edw mesa ianouariou...fysika timh 85 euros, fantazomai arketa xamhloterh apo thn timh pou mporei na agorastei edw.
giati apla den akironeis tin paragelia?
edit: epidi agorazo arketo prama apo to amazon, apoti thimamai ama den sou exoun stilei idi tin paragelia (logika den stin exoun stilei afou tin perimeneis ianouario) den einai diskolo na akiroseis i na kaneis alages stin paragelia sou
Otan to eida htan arga...
Loipon, kanenas den endiaferetai??
Έχει ελληνικούς υπότιτλους?
Είναι η έκδοση με τα κουτιά που είναι χάρτινα κάπως? (πράσινο το πρώτο κλπ?)
Elfstone krata to mou 100% an exei ellhnikous ypotitlous. Tha anevw thessaloniki mesa genarh mallon
:(Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey miamish wra meta apo ton pitchfork
wx sori re, den to da (alithia)
its yours
Ton arxonta ton erikse to amazon, ta rhmadia ta x files pali kostizoun ta kerata tous. :(
ρε :τατσντ:
ναι υπήρχε κίνδυνος να μην γίνει καν, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η MGM αλλά το βλέπουν πλέον ως σανίδα σωτηρίας για την εταιρία.
και 3D ε ! ω ρε μανίτσαμ.
Θα ψηνόμουν πολύ περισσότερο με το προηγούμενο σχέδιο για ΕΠΙΚ Guillermo del Torro στα ηνία. Πιστεύω είναι πιο ικανός να του προσδώσει ένα χαρακτήρα σκοτεινού παραμυθιού που θα έδινε πολύ στο σινεμά. Και πάλι, όμως καλή φάση που επιτέλους πήρε green light.
O Guillermo υπέγραψε συμβόλαιο με την ΤHQ και αρχίζει να δημιουργεί βίντεογκεημς. Ο Peter Jackson ήταν να κάνει το Halo movie αλλά δεν το βλέπω τελικά. Tα 3d γαμιούνται πατόκορφα και η απόδειξη είναι οτι ο George Lucas θα μας δείξει τον Jar jar σε τρεις διαστάσεις γιατι μπορεί (6 ταινίες, πλάνο μέχρι το 2018 ). Δεν είναι αστείο πλέον.
Επίσης στο μετρόπολις είδα την τριλογία σε blu ray, 15 ευρώ.
εχει δει κανεις τα νεα extended?
Δε νομίζω να υπάρχουν νέα. Απλά κυκλοφόρησαν σε blue-ray
75gb σε 1080p!
http://www.skai.gr/news/weird/articl...s-dahtulidiou/
We apologise for the ‘Ring’ puns today, it’s difficult to break the hobbit.
γελαω
Πάμε και για σειρά με αυτό το preceding να υπόσχεται πολλά....
http://variety.com/2017/tv/news/lord...on-1202613609/
δηλαδή Σιλμαρίλιον; οκ, δεν θα ήθελα να πιάσουν τις ταινίες ξανά και το χόμπιτ ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Quote:
The Amazon deal does not cover “The Silmarillion,” the third major work taking place in Tolkein’s Middle Earth and adjacent worlds, published after the author’s death.
το Σιλμαρίλιον, θα έβγαινε ταινία βιβλικού τύπου διάρκειας 178 ωρών τουλάχιστον.
Εγώ από αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα παίξουν μπάλα με μια κλασσική σειρά φανταζι περιπέτειας με σεταπ την μέση γη. Δεν ακούγεται άσχημο , και μην πω ότι ακούγεται και πιο safe από το adaptation κάποιου βιβλίου.
Ναι, συμφωνώ κι εγώ. Ίσως όντως να είναι πιο safe και πιο παραγωγικό ενδεχομένως για τους δημιουργούς. Αρκεί, φυσικά, να τηρηθεί το πνεύμα και η ατμόσφαιρα κι όχι να γίνει ένα fantasy (που γενικά μπορεί να αποτελέσει τρομακτική μηχανή του κιμά για λάθη και μαλακίες, τύπου GoT) προσαρμοσμένο στο σήμερα. Θα ήθελα πολύ να κρατήσει την αθωότητα και το παραμυθένιο ύφος των βιβλίων με τα οποία μεγαλώσαμε.
Το Silmarillion θα μπορούσε να αποδοθεί ως σειρά και ενδεχομένως αυτό το project να είναι προπομπός, αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Μέχρι να έχουμε κάτι πραγματικό θα ακούσουμε πολλά. Το Silmarillion πάντως αναφέρεται εδώ.
Εικασίες και άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, το Σιλμαρίλλιον ξεχάστε το λόγω δικαιωμάτων που τα έχει ο υιός ΤόλκινQuote:
Όσο για την αναφορά της Amazon στα spin-offs, εικάζεται ότι θα μπορούσαν να είναι ιστορίες από το «Σιλμαρίλλιον», μια συλλογή μύθων γύρω από τη Μέση Γη που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Τόλκιν.
Well, never say never...
http://www.theonering.net/torwp/2017...olkien-estate/
Καλά, το άρθρο δεν λέει ότι έκλεισε η συμφωνία ε. Λέει ότι "That doesn’t mean the Tolkien Estate will move toward making the rights to “Beren And Luthien” available but it does mean my wish to produce “The Silmarillion” as HBO series is slightly less impossible than it was before. That is what has changed really. Things once impossible are now possible." Και αν θυμάμαι καλά, το Σιλμαρίλλιον είναι τόσο τερατώδες χαοτικό και τόσο μισοτελειωμένο (δεν ξέρω αν ο Κρίς κατάφερε τελικά να το τελειώσει απο τις επιστολές του πατέρα του), που αν εμπλακεί το HBO και προσπαθήσει να κάνει καμία πατάτα της φάσης του GoT, με τον Μάρτιν να ζεί και να γράφει/δίνει τις συμβουλές του για ότι παπάρες θέλει το κανάλι, γιατί, κακά τα ψέμματα, όσο ωραίο και να είναι το GoT, αν του δώσεις τα χρόνια ζωής του Middle Earth, δεν ξέρουμε αν θα το θυμάται και τόσος κόσμος μετά απο 30-50-70 χρόνια.
Χοντρικά, το Tolkien Estate δεν έχει ανάγκη και τόσο τα χρήματα με αυτόν τον κολλοσό στις πλάτες του και με επιστολές/συγγράμματα τα οποία μπορούν αν αντέξουν άλλα τόσα χρόνια, και σε σύγκρισή με τον Αμερικανό Μάρτιν, που ναι, οκέι, ξεκίνησε σαν καθηγητής, και και και, αλλά δεν έχει πιάσει με την καμία την μεγαλειότητα του Τόλκιν (το αντίθετο μάλλιστα, κυνδυνεύει να γίνει pulp λογοτεχνία) ο οποίος προσπαθεί να βγάλει 9 σεζόν και να ξεζουμίσει το όλο θέμα.
Θα μου πείς "ξεζουμίστηκε το όλο θέμα με τις ταινίες, LotR και Hobbit", αλλά η άδεια γι'αυτά τα δύο ήταν ακριβώς αυτό, άδεια για ταινίες, όχι για σειρές.
Τα λες ωραία.