haha freak kai gw etsi th pataga
nai kai oi ministry exoun south of heaven sto hero (nomizw), tha nai epithdes etsi (mallon einai , plaka plaka)
kai to Souls Of Black twn testament ksekinaei for whom the bell tolls
Printable View
haha freak kai gw etsi th pataga
nai kai oi ministry exoun south of heaven sto hero (nomizw), tha nai epithdes etsi (mallon einai , plaka plaka)
kai to Souls Of Black twn testament ksekinaei for whom the bell tolls
yeh auto 8a egrafa twra.an den kanw la8os,blues magoos-(we ain't got) nothing yetQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Mpravo re dragonlord, ayto akrivos einai....
opoios milisei gia stratovarius se afto to topic TON PAIRNEI
xaxa
To idio kai gia Hammerfall
gia stratovarius se prolavame katwrime opote fakof naou.
hammerfall mas diefygan eh? hmmm :)
hammerfall ena kommati apo to 2o album (de thymamai titlo, nomizw kati me rainbow mesa) arxizei me mpaso- drums, IDIO stranger in a strange land.
eipame, alla mexri ena simeio!ntropi...
de 8ymamai ka8olou poio,alla ena komati warlord 3ekinaei paromoia me nea ton bon jovi,to roulet nomizw alla isws kanw kai la8os.. dragonlord 8ymasai poio? :p
ame :p
bon jovi-roulette,warlord-lucifer's hammer
den th 8ewrw trelh klepsia alla exei plaka h omoiothta,eidika an skefteis oti oi men einai flwroi pozerades kai oi de true xevimetals.
hammerfall-heeding the call,running wild-riding the storm
h klepsia tou aiwna..meta thn lhsteia sto Fort Nox....o karakariolhs o gnwstos pop-rocker Bryan Adams kateklepse asystola se ena 90s komati tou{den thymamai pio..na pa na gamhthei...o klapsomounhs!!} thn eisagwgh apto komati "United" twn dikwn mas Vavel...toxa akousei prin kati xronia ..hrthe h wra na riksw ta binelikia mou..sthn pyra..ston eisagellato..kai gia kremasma.......mias kai to diko tou cd kykloforhse mono!!!!!AXAXAXAXAXAAXX........by the way pop-rock kai ola ta sxetika suck!!!
...to paragamhsa ligo..ws syntyhtws...alla to swsto na legetai!!ahahahha
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!Quote:
Originally Posted by marianna2525
De me noiazeieieieiei... Mh se noiazeieieieieiei...
Oi dromoi pouououou travaaaaneeee...!!!
Epishs h melwdikh grammh tou refrain tou "you give love a bad name" twn bon jovi, einai idia me th melwdia tou refrain tou "if you were a woman and i was a man" ths bonnie tyler...xoxoxoxo!
Rolling Stones-Anybody Seen My Baby--->KD Lang-Constant Craving
Ennoeis oti h KD Lang eklepse apo tous Stones? Giati to Constant Craving vghke to '92 enw to Anybody Seen My Baby to '97. An ennoeis to anti8eto ok. :)
vasika auto den einai akrivws klepsia,ka8ws kai ta dyo kommatia einai ©Desmond Child.O opoios desmond ekeino ton kairo egrafe kai gia bon jovi kai gia bonnie tyler,opote sou leei hard rock to ena,pop to allo,de vazw to idio kommati me allous stixous ekei pera na kanw dyo hitakia anti gia ena?den einai mono to refren,kai h mousikh sto verse einai idia.apla exei allh fwnhtikh melwdia. ;)Quote:
Originally Posted by psychotron
Swstos!
Den 8ymomouna kan oti o D.Child egrafe ekeinh thn periodo gia tous jovi.:)
Harmonium - Anathema ---> Everything in its right place - Radiohead.
To akousa x8es kai eklasa sto gelio. Pio polu giati einai IDIO kai o Danny leei oti den einai.
To finale tou "Euphoria" twn Spiritual Beggars einai akrivos to idio me to vasiko riff tou "Heaven and Hell" twn Sabbath
kopse ta agglika fasolia then.
mlk, efaga skalwma mexri na katalavw ti ennoeisQuote:
Originally Posted by Amnesiac
fasolia me fwnazoun merikoi (kai einai kai h apanthsh sthn erwthsh "apo pou vgainei?") kai nomiza oti anaferesai se mena
yeah ouateva
FASolia giantes
loipon den exete akousei to Wicker Man apo tous Iron maiden??To running Wild apo tous Judas Priest(78 nomizo)poly gelio!!!oi typoi einai oi arxigoi twn kleftwn!!!Episis o Mustaine einai mesa stin speira!!Akouste jag panzer-Viper kai apo megadeath ena apo to yuthanasia einai,den thymamai pio akrivos alla exoun to idio riffffff!!
To antitheto.Gia na eimaste akrivodikaioi to Constant Craving vghke to 93 alla not a big deal.;)Quote:
Originally Posted by ang69
epishs ena morbid angel apo to altars exei arxiko riff panw katw to riff tou wickermanQuote:
Originally Posted by Tribe
ontws to wicker man einai klepsia
alla epeidh den eimai kollhmeno
akouste to children of the damned (maiden) kai sto kapaki to unforgiven 2 (metallica)
xaxaxaxaxa
exei hdh anafer8ei, alla nta3 as to 3anapw mias k to diapistwsa prin apo pollous:
h eisagwgh tou harmonium pou apotelei to 1o tragoudi tou natural disaster twn anathema einai clopy paste apthn eisagwgh tou kid a twn radiohead..valte to na pai3ei enala3 k psofhste k eseis sto gelio mazi mas :P
hail to the thief ;p
i eisagwgi tou ravenland twn lake of tears einai oloidia me tin eisagwgi tou lotus eaters twn nevermore.
to "safe from harm" (massive attack) einai psiloidio me thn kommatara "stratus" (billy cobham).
a ki ena klassiko - motorhead - no class me zz top - tush (to prwto riff)
To "Melancholy" kai to "Watching Over Me" pou einai antigrafh to ena tou allou kai taytoxrona tou palioterou "I Died For You" tou gnostou empneysmenou group.
VoiD- seasons of misfortune (apto 7") milame gia mia apo tis pio mysthries kai "xamenes"bades logw ths pollhs savouras pou kykloforouse kai synexizei na kykloforei kai twn flwrwn ellhnwn metalladwn.....gia na mhn pw anaisthhtwn mias ki afhsan afth thn apistefth kai paranoikh bada texnikou -xyma -dynamikou kai kafrikou metal taftoxrona na meinei sthn afaneia... opoios gnwrizei tipota gia afth thn bada kai pou vriskodai ta melh ths twra as me enhmerwsei...
moderator-virus den kserw ti paixthke alla to parapanw post adi na ebene sto "now listening to.."thread xwthhke edw afou elava ena pm isws pexthke kapia frikh...kai metaphdhse topic!
paranormal activities
ti na kanoume twra dhladhs... symvainoun ayta.
an de variesai grafto kai ekei k gw kshgiemai svhsimo apo edw asdfasdf
blitza ama to pame etsi ola ta opeth ta idia einai re...Quote:
Originally Posted by BLi
marianna panw pou tha to egrafa!!!eisai arxhgos-arxigina
dromoi tou pouthena psofos
Kati allo thymithika:To refrain tou "Thrash 'Till Death" twn Destruction einai to riff tou "Motorbreath" twn Metallica.Oloidio
nai kai to mechanix ton megadeth einai idio me to four horsmenen to opoio to xei grapsei outws h allos o idios :p
De ksrerw an graftike (siga mi kathisw na psaksw 145465 posts) alla to basiko riff tou ''metal militia'' einai OLOIDIO (alla poly pio grhgora paigmeno) me to ''Am I Evil'' ton THEWN!
Epishs to basiko riff tou ''Sepulchural Voice'' twn YPSISTWN SODOM einai karaklemmeno apo to ''If Heaven Is Hell'' twn allwn THEWN TOKYO BLADE.
Kai teliwnwntas ta theoklepsimata oi kapote theoi Helloween (tis Hansen on vocals era dhladhs) ksekosane sti kyreoleksia ti basikh melwdikh grammh tou MNIMIWDOUS ''Faster Than The Speed Of Light'' twn TRISYPOSTATWN T H E W N RAVEN (5lepto dialeimma gia nero kai ''nero'' kai erxomai)!