To Galactica το έχω τσεκάρει σε Dvd. Είδα τα πρώτα 2 dvd. Καλό...Quote:
Originally Posted by Phoebus
Το 4400 ρε συ έχει έρθει εδώ??? Μόνο το πρώτο Season βρήκα και έπθα πλάκα!!!! Αν σου αρέσουν αυτά τσέκαρε το ΤΑΚΕΝ
Printable View
To Galactica το έχω τσεκάρει σε Dvd. Είδα τα πρώτα 2 dvd. Καλό...Quote:
Το 4400 ρε συ έχει έρθει εδώ??? Μόνο το πρώτο Season βρήκα και έπθα πλάκα!!!! Αν σου αρέσουν αυτά τσέκαρε το ΤΑΚΕΝ
Season 1 σε DVD παίζει στα videoclubs, τα υπόλοιπα κατεβασμένα, έχω δει μέχρι το 310...; Νομίζω.
Απο πού????? λινκ τώρα :)
p2ps re
dokimase torrentadika
Prin 2 ebdomades peripou teleiwse kai to 3o Season - 3x13Quote:
Anamenw meta laxtaras to 4o Season!!!!!!!!!!!! :D
Alias kai 24 ine oi 2 sires pou den me afinoun na ksekoliso apo tin othoni!!!
h kalyterh seira einai to sex and the city giati milaei gia poutsous kai gamhsia h thleoptikh metafora tou cosmopolitan gamatooooooooooo
το sex and the city είναι ότι χειρότερο αντίκρισε ποτε η tv,βασικά
nai einai apo ta xeirotera sigoura einai gia ton poutso seira sthn kyriolexia..to vlepoun oles oi gomenes kai to syzhtane kiolas kai nomizoun oti vlepoun kai kati sovaro ti na peis..... :|
oxi kai oles :roll:Quote:
Originally Posted by Cadaveric_Incubator
to sex n the city einai sa ti malakia,osoi lene pws de to kanoun,to kanoun pio polu apolous
Exw dei to Season 1 kai htan arketo...Quote:
Originally Posted by pixies451
Apo tote exw brei ena swro alles seires pou a3izoun ton kopo na katebasw apo to SitC
Deite oloi Huff me 8eo Hank Azaria \m/
Είδα τα τρια πρώτα επισόδεια του 4400 και πιστεύω μέχρι στιγμής αξίζει.Τώρα κατεβαίνουν τα 2η τελευταία της 1ης σεζόν και ξεκίνησε να κατεβαίνει και η δεύτερη. :D
Η σειρά έχει ολοκληρωθεί?
Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Oxi, prin apo 2 mhnes teleiwse h 3rd Season... anamenw thn 4th
Ρε παιδιά στο τέλος της 2ης σεζον της σειράς 4400 ποιος είναι αυτός με τα μούσια,το μακρυ μαλλί και τα σκιζμένα ρούχα?Δεν έπιασα κάτι ή θα καταλάβω αργότερα τι παίζει? :)
:spoiler:
Όχι την Lilly ρε παιδιά! :rip: :shock: :( :cry:
:spoiler:Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Den einai allos apo ton Jordan Collier, pou upoti8etai dolofonh8hke apo ton gio tou Tom.
θένκς υπερβολικά για το dead like me. είναι τριγαμάτα υπερθεϊκά τέλειο. Δλδ μαρέσει κιεινωραίο. Ακόμα μια αδικοχαμένη σειρά. 2 κύκλοι μόνο. Αλλά είναι επος :)Quote:
Originally Posted by Estelle
Είδα και το Psych -όσα έχουν βγει τεσπα- και είναι αρκετά καλό, αστείο κια ωραίο. Το tripping the rift λίγο στα πεταχτά που το δα δε με ενθουσίασε.Όταν κάτσω να το δω σοβαρά θα δούμε.
Το Veronica Mars, αν και ψιλοκαλό είναι πολύ σε φάση beverly hills με ψιλοντεντέκτιβ twist, οπόοοτε ε όχι τώρα.
Αυτό που κωλολέει και αξίζει είναι το surface.
1 season σειρά (μετά προφανώς κόπηκε γιατί γαμάει) φανταστείτε κάτι σε φάση contact - abyss/jaws. δλδ "κατι" εμφανίζεται σε θάλασσες βυθούς και είναι η marine biologist που ψάχνει να βρει τι και πώς και η goverment που προσπαθεί να το συγκαλύψει κλπ. Γενικά πολύ γαμάτο και ψιλοατμοσφαιρικοτρομαχτικό σε φάσεις.
Για πείτε καμια άλλη σειρά. Ή είναι καιρός να αρχίσω CSI/ nip tuck και λοιπά νοσκομειοντεντεκτιβιστικά? Η μήπως house :P ?
loipon vreite mou torrent gia to green wing. de vriskw kati aksiologo. h vreite mou gia emule. h kati.ante ante.
Υπάρχει μια σελίδα πίσω, περίπου.
Δηλαδή υπάρχουν πολλές σελίδες πίσω.
ti kariolies mou tsampounas filos?
Το ΄χε ποστάρει ο ήσκρας ρε. Κάτσε να δω.
http://www.torrentspy.com/torrent/638851/Green_Wing_s_1
Τελείωσα χθες την 4η σεζόν του 24, νταξ, Jack Bauer rules, θεός, τι άλλο να λέμε τώρα. Όταν ξελαμπικάρω θα αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Ulysses 31 (πήρα το Box set πριν ένα χρόνο, αλλά έχω δει μόνο 2 επεισόδια, ελέω στρατού) και το 4400.
Seinfeld :oops:
Ok, τρελή αμερικανιά με το ανάλογο χιούμορ και αρκετές δόσεις τζου-ίλας, αλλά έχει πλάκα όταν επιστρέφεις από δουλειά και δε θέλεις να σκέφτεσαι τους ΜΑΛΑΚΕΣ.
Seinfeld rules, κατ'εμέ είναι τουλάχιστον εφάμιλλο του Friends!
Άσχετο, με το Heroes έχει ασχοληθεί κανείς; Αξίζει τον κόπο; Σκέφτομαι τελευταία να αρχίσω το seek & download καθώς μου φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα του (τύποι που ανακαλύπτουν ότι έχουν σούπερ δυνάμεις κλπ). Για πείτε.
όχι ότι έχουμε ανοίξει και θρέντ που λέμε πόσο γαμάει- εκτός από τον νεκροπεθαμένο που δε του αρέσει αλλά τα βλέπει για να τα κράζει- και μπορώ να πώ ότι γαμάαει και είναι έπος και πολύ πώρωση και οκ λίγο κλισέ σε σημεία αλλά για αυτό είναι πώρωση.
μετράει
Ε δώσε ντε και κάνα link αν υπάρχει thread :P
Α αστο οκ 8)
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=16204
Μόλις που είχε πάει στη 2η σελίδα
λοιπόν μιας και έχω κατεβάσει τη πρώτη season του Medium (σειρά με τη Patricia Arquette ως σάικικ να δουλεύει για τον DA ) και επειδή τα πρώτα 12 επισόδεια δε μεχουν τρελάνει καθόλου -ως ψιλοβλακειούλα η σειρά ε- έχει δει κανείς παραπάνω να μου πει άμα στη 2η/3η season γίνεται καλύτερο, η να μην ασχοληθώ?
Όταν μια σειρά μέσα σε 3 επς δεν έχει φτιάξει τότε δεν έχει κανένα νόημα. Πόσο μάλλον όταν έχει ένα πάιλοτ που δεν είναι απλά χλιαρό, αλλά είναι ΚΑΚΟ. ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ ΚΑΚΟ.
Και η μουνίτσα που παίζει είναι άσχημη :P
εχω δει μεχρι το 3χ06 του 4400 και βαρεθηκα =/
εγω το βαρεθηκα νωριτερα :|
Και πολύ άντεξες πάντως. Εγώ κάτι επεισόδια νωρίτερα το παράτησα.
Α μόλις τελείωσα με Dexter, φάση είχε τελικά και όμορφες σπλατεροσκηνές.
δε θυμάμαι πού ήταν αλλά εκεί με τις δίκες κλπ στην αρχή 3ου κύκλου δεν άντεξα άλλο. Είχα βαρεθεί κακή ηθοποιία/γελειότητες σεναρίου αρκετά πιο πρίν..Quote:
Originally Posted by enitharmon
το 3χ06 είναι που η ιζαμπελ γίνεται σουπερ ηρωας και βγαζει το σων απο το ψυχιατρείο. Καιρό είχα να δω χειρότερη ηθοποιό απαυτηνανε
eh, exw dei ooooli ti seira. apo tin 3i season kai pera einai poly poly poly kalo PLUS mporeis na deis 113 epeisodia sti seira kai na min kourasteis kan.Quote:
Originally Posted by Kuolema
IDANIKI seira gia tin wra pou kaneis askiseis stin kithara. Diladi gia aftous pou kanoun. Diladi oxi gia mena.
Quote:
Originally Posted by Ithilmir
Loipon prosfata eida th prwth season tou "Rome" kai marese poly. Proteinetai anepifylakta se osous goustaroun sapounopera ala arxaia rwmaika, me mpoliko sex, via, intrigkes, epikoura, doloplokies, olotsitsides gkomenes (kai gkomenous) kai poly kales ermhneies (me kalyterh ayth tou hthopoiou pou ypodyetai ton Ioulio Kaisara). Titus Pulo s'agapame.
*bump*
ό,τι θυμάμαι χαίρομαι
Πίοτερο κατασκοπείας, παρά αστυνομική.Quote:
Originally Posted by Estelle
Παρόλα αυτά, θεϊκή σειρά, κρίμα που την ανακάλυψα μόλις φέτος.
Να κάνω ξεχωριστό τόπικ ή την έχετε δει όλοι και δεν έχει νόημα;