GAMW TH ZESTH KAI TA KWLOKOUNOUPA!!!!!!!! MoRm_FuRiOuS
Printable View
GAMW TH ZESTH KAI TA KWLOKOUNOUPA!!!!!!!! MoRm_FuRiOuS
Ax egrapsa ki egw gia ta kounoupia alla se allo thread.
re edw milame gia trixes kai oxi gia kounoupia,gia synelthete ligo.
e nta3.milame gia trixes KAI kounoupia.as mhn ginomaste ratsistes dld..
Wraia as milhsoume gia trixes.
Shmera ekana apotrixwsh sta podia mou.
Tha perioristo sto na po oti sti sunaulia ton Lost prin 10 mines isoun mia gluka me ti blouza SOL. ;) :DQuote:
Originally Posted by The_Painless
Lol, thanks, eisai polu kalos :dblush:
Egine mia malakia, ta bapsa shmera kai bghkan kastana anoixta :confused:
A, na, koita kai th fwtografia aristera na peisteis. Mexri pou nomizw oti moiazw me to Seferlh :p :p
Ahahahahha vasika de xero kan poios einai o tupos sto avatar sou, alla o Seferlis einai polu pio axioprepis.
omoiopa8hs ki egw apo to Noemvrh...
kourevomai meta apo 6 xronia, logw stratefshs.... pane ki anavoles!
Διαβαζοντας ολο το θρεντ καταλαβα 1ον γιατι εχω 6000 ποστς και 2ον τι ωραια που ηταν παλια στο ER ολοι αγαπημενοι :P
και εγώ πάω για κούρεμα αύριο μετά από 6
βδομάδες
Εγω δεν κουρευομαι.
Quote:
Originally Posted by Ace
ρε άντε κουρέψου!
:cry:
Μην τολμήσεις
χαχαχαχ
οχι φυσικα.
Έτσι
Είσαι κρυφομεταλλάς
Εσύ μη μιλάς μαλακα που πήγες και έκοψες τα μαλλιά σου! :evil:Quote:
Originally Posted by Kalki
Και εσύ είσαι γκοθάς : P
Δεν ήταν αλτέρνατιβ μακριά!!!
Eiste nekro8aytes.
τι μου θυμισατε :)
Τα μαλλιά πρέπει να είναι μακρύα ΤΕΛΟΣ
Και εγώ φίλε Τεκίλερ τα είχα κόψει πριν 2 χρόνια λόγω στράτευσης (ουστ ζώα......μαλλίαδες ελευθέρωσαν αυτό τον τόπο). Κάθε μέρα όλο το χρόνο εκείνο έριχνε την πρωινή παναγία. Έμπαινα 12/03/04 και κουρεύτηκα 10/03/06. Το απόλυτο σόκ. Δεν ήξερα ποιός ήμουν όταν περνούσα με τους υπόλοιπους της σειράς μας μπροστά από καμιά τζαμαρία....Επίσης όταν στις επιθεωρήσεις μου λέγαν ότι ήρθε η ώρα για κούρεμα (μετά από κάθε μήνα) φρίκαρα. Λέω "πάλι, τι θέλουν οι μαλάκες...."
Δηλώνω όμως τώρα που τα ξαναφήνω και είμαι στο στάδιο του Afan Garde Metal ότι βλέπω δυναμωμένες τις τρίχες μου και πυκνότερες τις χωρίστρες μου. Κουφάλες πιλάφια στο τέλος ΕΓΩ κέρδισα.....Φίλε είναι πακέτο αλλά να έχεις πάντα αυτό υπ' όψη σου. Συμβουλή: μην βάζεις κατευθείαν το κράνος. Βάλε καμιά πετσετούλα από μέσα (να μην φαίνεται εννοείται-προβλεπέ για τον ΠΕ). Αυτό για να μην σου αραιώσουν.
ΤΕΝΤΥΜΠΟΗΔΕΣ
Αν δεν είστε αυτός ή ο ανχόλης, κουρέφτε το το γαμίδι.
Είπαμε τα μαλλιά πρέπει να είναι μακρυά!
ναι, και αν σε κανένα χεντμπαγκινγκ μπλεχτούν τα μαλλιά στα κλειδιά της κιθάρας; Δεν είναι καθόλου σουρεάλ, συνέβη πρόπερσι στη συναυλία των Zounds στο στέκι του βιολογικούQuote:
Originally Posted by verdictdenied
Κατεβάζεις την κιθάρα αλα Hetfield χαμηλά......εμένα ποτέ δεν μου έτυχε αυτό πάντως......
http://i8.photobucket.com/albums/a10...r/DSCN0133.jpgQuote:
Originally Posted by Phantom Duck
Εσένα θα μπλεχτούν χαλαρά στα κλειδιά της κιθάρας.....Εγώ το πάω για αφάνα πάντως!!!
[quote=BLi][zER]http://i8.photobucket.com/albums/a10...r/DSCN0133.jpg[/quote:2s9d1s7h]Quote:
Originally Posted by "Phantom Duck":2s9d1s7h
πριν δω τον ποστερ το καταλαβα οτι εισαι εσυ.. μαλλι που σου μενει χαραγμενο :P
Χεχε... Εδώ και μερικές μέρες έμεινα και εγώ επισήμως άμαλλος!
Ξουράφι :P
Welcome to the club.
Μόλις έφυγα από τη συγκεκριμένη λέσχη.... :DQuote:
Originally Posted by H.
to psinw to ksirafiQuote:
Originally Posted by CoRpSeMaKeR
NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI? NAI I OXI?
ESY APOFASIZEIS
Πονάω
Pleon to xeirotero pou mporoun na pathoun einai na mplextoun sta pragmata pou exo dipla tous sto syrtari mou :PQuote:
Originally Posted by verdictdenied
xevimetal m/_Quote:
Originally Posted by freak brother