fobamai oti de tha teleiwsw pote. (sobarotato post.) :(
Printable View
fobamai oti de tha teleiwsw pote. (sobarotato post.) :(
Sta 4 xronia akrivws.Me eksairesh ta 2 prwta xronia pou ta eixa geiwsei ola,meta ekana strofh 180 moires kai teleiwsa th sxolh on time.
[quote=ConJoined Thighs][/quote:1v5362tg]Quote:
Originally Posted by "The_Emperor":1v5362tg
Ti sxoli eisoun The_Emperor?[/quote
Teleiwsa Istorias-Arxaiologias kai meta synexisa sto neoellhniko filologias...Me ena systhmatiko kathimerino diabasma h sxolh ebgaine. an ta afhnes ola gia eksetastikh eixes xasei to paixnidi
idiws to filologiko sta Ioannina opou spoudasa ithele kata meso oro 6 xronia
Θέλω να πιστεύω πως σε 1,1/2 χρόνο θα έχω τελειώσει, οπότε 5,1/2 χρόνια.
den prokeite na tin telioso pote, afou me exoun diagrapsei
στα αρχίδια μας φίλος
diegrapse tous kai sy
xhghmena pramata
7 χρονάκια στο νερό για σχολή 4ετίας. Λογικό αφού τα 3 πρώτα χρόνια πατούσα μόνο στα εργαστήρια.
Εγούσταρσον. Γενικά έπαιξε και δουλειά ενδιάμεσα, όπως και ένα κομμάτι της θητείας (πήρα πτυχίο όντας 6 μηνών κωλοφάνταρο), αλλά προτιμώ σφόδρα την εργένικη ζωή, αρκεί να παίζει δουλειά...
Aaaaa egw to proigoume eksamhno enilikiwthika ekleisa ta 18 eksamhna !! (nomizw 8 xronia :p )
Twra tha mpw sto 19o...
Ki ola auta gia mia ptyxiakh!
poso akoma?
don't know.. xD
ελπίζω να μην είσαι μαθηματικό μόνο γιατί δε σε βλέπω να τελειώνεις ποτέ
7 χρόνια. Τώρα μεταπτυχιακό και του χρόνου άλλα 3-6 χρόνια διδακτορικό.
8,5 χρονάκια εδώ, 6 εκ των οποίων δουλεύοντας (άλλοτε παρτ άλλοτε φουλ ταιμ).
8 χρόνια έκανα μαζί με το στρατό. με ξεφτίλισε αλλά την ηδονή της τελευταίας μέρας στο παπεί δε θα την ξεχάσω ποτέ. κάποιος μου χε πει για μια μεγάλη μαύρη πέτρα που είχε αφήσει κάποιος στον περίβολο μιας σχολής. κρίμα που δε το σκέφτηκα πρώτος.
α στο διάλο ποιος κάνει bump τέτοιες μαλακίες βραδυάτικα.
5 χρονια, πηγαινοερχομανε Αθήνα Χαλκίδα κ πολλές φορές βαριόμουνα να πάω να δώσω μάθημα (που είχα διαβάσει). Κανονικά έπρεπε να την είχα ξεπετάξει τη σχολή σε 3,5 χρόνια. Καντε θρεντ ποσα χρονια σας πηρε να βρειτε δουλεια στο αντικειμενο σπουδων
6 χρόνια (5ετής σχολή), για ένα μάθημα και την καριόλα τη διπλωματική.
Στο ΤΕΙ που είμαι γραμμένος τώρα είμαι αν δεν κάνω λάθος 4ο εξάμηνο και το πάω για καμιά 8ετία, εκτός αν γίνεται και παραπάνω :P
...ααχ :(
χειρότερο thread ever,αι γαμηθείτε όλοι:(
μλκ είσαι 19! εγω τότε δεν σπουδαζα καν
20 γαμώ σίστον.
και τίμιος κουμπούρας
Μαλακα Fluxe 19 στα 20 εισαι;! Πω, πιτσιρικαρια...
Εγω στην ηλικια σου δεν ειχα γαμησει χωρις να πληρωσω ακομα.
εγω παντως ζηλευω λιγο που ειστε ολοι παλιοι εδω και γυρνατε να δειτε τι ειχατε ποσταρει πριν 6 χρονια και συγκρινετε..
3 χρονια
γραφιστικη
ακτο
let the μουτζες come
εμενα απο την πρωτη με διωξαν :-(
7,5 χρόνια συνολικά, απαυτά ένα ήταν φανταριλίκι και 2 σκατοδουλειά (όχι τόσο λόγω ανάγκης για δουλειά όσο ανάγκης να μη πατάω σχολή) και άλλα 1-2 χρόνια μέχρι να καταφέρω να μη ψυχοπλακώνομαι κάθε φορά που περνάω έξω από το πανεπιστήμιο. Είμαι αδύναμος άνθρωπος.
Τα κατάφερα μετά από 11 χρόνια αλλά τα έμαθα καλά.
αλλαζουν και στις δικες σας σχολες συνεχεια το προγραμμα σπουδων;:-?
11 χρόνια και δω.
αλλάζανε το πρόγραμμα σπουδών συνέχεια, αλλά ήμασταν τόσο πάλιουρες που δεν μας έπιανε, ούτε το νέο πρόγραμμα ούτε το 2ν+1....
αντίθετα με amnesiac ακόμα απολαμβάνω να ανεβαίνω για κανα καφεδάκι στη σχολή....
Λοιπόν αυτό το θρεντ μου ανεβάζει το ηθικό, ξέρω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.
Είμαι 5ο, υπάρχουν 2 επιλογές:
- Διαβάζω με στόχο 5 μαθήματα ανα εξεταστική, τελειώνω σε 2-2μιση χρόνια
- Τα παρατάω με αυτόν τον καρκίνο, όταν βλέπω και μόνο το κτίριο της σχολής με πιάνει κόμπος στο στομάχι, τάση για εμετό κλπ (σοβαρά).
Κλίνω στο 2ο.
τελειωσα τη σχολη στα 5 χρονια, κανονικα
πολλοι εδω ξερουν οτι ''περασα'' τα 40 απο τα 60-65 ποσα ειχε μαθηματα της σχολης
τον 5ο χρονο σε 3 εξεταστικες :p
το διδ/κο ομως εμεινε και θα παραμεινει ατελειωτο
το FML είναι ότι όταν ξεκινουσε αυτο το θρεντ κι οι περισσοτεροι ειχατε μελλον
είχα ήδη πάρει πτυχίο :?