"Ksekoliste re,ksekoliste" re alla mi xaseis ki esy na petakseis tis mpixtes sou.Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Printable View
"Ksekoliste re,ksekoliste" re alla mi xaseis ki esy na petakseis tis mpixtes sou.Quote:
soulseek paizei full?
yupQuote:
Originally Posted by StationEleven
toulaxiston egw apo ekei to katevasa
danke
ta 5 prota tragoudia apo to cd pou akousa einai T - R - A - G - I - K - A
eksaireitai to 2o pou gamei(die dead enouph) .. oute tsampoukas , oute taxitita me liga logia kamia sxesi me megadeth tou rust in peace ktl.. elpizw ta ipoloipa songia na einai kalitera :|
Vrikes kai esy disko pou einai efkolo na exe isaksiai sinexia. . .
Loipon ws proeipa eimai fanboy tou mega Dave.
Gia afto an kai to exw kairo den ithela na ekferw grigora simperasmata.
Perimena sta prwta akousmata na ipereporothw kai meta apo kana 2 evdomades na pw oti telika den aksize toso.
E telika to antitheto sinevi.Stin arxi den entousiastika kai oso pernaei o kairos toso poronomai.
Me prwto to apistefta kollitiko kommati Die Dead Enough pou spernei,ti riffara tou Kick The Chair kai imnous opws to The Scorpion,Back In The Day,Something I'm Not (akous Lars?),Truth Be Told kai Of Mice And Men o Dave deixnei pws merikes fores oute peiramatismoi, oute ekseliksi oute alles istories xreiazontai gia na vgaleis simera ena gamato disko.
Etsi apla kalopaigmeno kai porwtiko classic Megadeth gamato heavy metal...
orea akouste kai to teleutaio grip inc tora omos
kai to Incorporated einai kalo kai einai to prwto sigrisimo album pou mou irthe sto mialo.
To Megadeth pantws paizei na einai kalitero.
xm, to megadeth einai paparia. an diabazate ta grafwmena tou theiou dave leei oti oso ksefeuge apo to metal toso ligotera poulousane kai tateleutaia apo 250.00 kai katw ki oti twra apofasis(an)e na mas ta paroun gera paizwntas tru- techniko thrash alla RIP. PAPARIA. DEN tou(s) bgenei. metria paragwga, bareta kommatia. ypnos.
kala fixxy - asxoliastos, sou dinw pleon afesh amartiwn, ta petas etsi xwris na to thes sou ksefevgoun.
paw na balw ekeines tis flwratzes tous diamond head pou tous eperne pipes kapoios k.k. ftoulrich.
kai nai to st.fanourios DEN einai diskos. einai to xeirotero DEMO ever. an egrafa akoma se periodiko tha to ebaza aneta sto demo section mazi me ena koulouri apo dipla gia bathmo.
ki emena m aresoun oi lot, px alla twra bgalane malakia ti na kanoume, i skizomouna me clad alla to folkemon htan patata and i could go on and on nd on...
xm katalavaineis fantazomai oti de xreiazetai kan na akouso to megadeth gia na sou po oti apokleietai na isxyei auto pou les e?Quote:
Originally Posted by Kingryche
@Rockavle:
Syntax Error!!!!
Afou se katalavaineis ola kala.
Pragmatika kai xwris endoiasmous to Dogface einai mia klania mprosta sto The System Has Failed.
An sou aresoun ws group perissotero oi Grip Inc tha sou aresei kai perissotero to Incorporated enw an goustareis perissotero Megadeth to TSHF tha sou fanei anwtero.Quote:
Originally Posted by BlackMetal
Gia na to thesw loipon swstotera to Megadeth m'arese perissotero.
MA entelws AKYRO... e ? kala EMPATHEIA e ? eipa egw gia allo group can ? malaka dhladh epeidh eipa oti oi DETH exoun na bgalou disko ths prokophs apo to countdown/youthanasia pio sta gamhdia htan prwto de thymamai ? einai kako. MALAKA oti exoun bgalei meta, ektos apo 3-4 kommatia einai OIKTRO, anempneusto ktl ktl .... ki alloi exoun telamatwsei eee... aplyta, womanowar, an kai deixnoun oti akoma mporoun na bgaloun kommatia apla paizoun tis psolares tous, THEATER, TRELO TELMA. kai alloi polloi. BTW o dave einai kai o pio aisxros tragoudiarhs EVER e :P MA ENTELWS. o wadakos, an akouseis ta demos twn l.blaque aneta kanei HALFORDIES opws tha akousete kai sto diadoxo tou DOGFACE !!!!
Yeah!!!
Oloi kseroun oti exeis dikio.
Keep Walking... :)
dedomenou oti theoro tous megadeth apo tis xeiroteres mpantes ever,pisteueis oti yparxei periptosi na gino opados tous mauto to album?Quote:
An sou aresoun ws group perissotero oi Grip Inc tha sou aresei kai perissotero to Incorporated enw an goustareis perissotero Megadeth to TSHF tha sou fanei anwtero.
..
min apantiseis.ritoriki einai i erotisi.
btw oi theater den exoun pesei se kanena telma
grip inc diskara
Αυτό δεν είναι Megadeth. Είναι rock-άκι της κακιάς ώρας :wave:
and you keep wanking. :D xoxoxooxo
megadied
Καλύτερα wanking και moving on παρά να τα βλέπω όλα με τραγουδάκια που οι Megadeth γράφουν σε πέντε λεπτά έκαστο. So, you keep wanking.
wx myrizomai disko tou mhna e ? pes mou oti knw lathos :D
Δεν ξέρω και δε νομίζω. Πάντως πράγματι, είναι ο καλύτερος Megadeth δίσκος από το Cryptic Writings και μετά χαχαχαχαχαχαχαχα, αυτή κι αν ήταν επική ατάκα :rofl:
Molis teleiwsa tin prwti akroasi kai ta synaisthimata einai anamikta.
O diskos ksekinaei kapws adiafora (3 prwta songia) alla anevaineiapotoma me to scorpion kai to teras in a vial pou mou fanikan arketa kala. Prospernaw to 40 sec song (I know jack) kai i synexeia einai arketa kali me to back in the day (gamato riff to prwto!) alla kai pali peftei me ta adiafora sth that I'm not kai truth be told. Synexeia me to sympathitiko of mice and men (some cool vocal melodies here) kai to asteio shadow of deth gia na kleisei me to episis adiaforo my kingdom.
Auta apo emena gia tin prwti akroasi. 4/12 mou aresan me ti mia.... xmm... Tha postarw ksana otan to akousw kalytera.
No Friedman = No Megadeth
Ego pou to akousa 3 fores kai meta to xarisa ston psychotron (mi viazeste, de to xarisa epeidi einai mapa, apla epeidi to exo se mp3 kai epeidi o psyhotron to xreiazetai isos perissotero apo mena) mia xara mou fanike, apo tin apopsi oti exei mesa 4-5 fovera tragoudia me katapliktikes melodies sta refrain. Diladi osoi lete oti to CD einai MAPA KAI SKATA apoti katalava den exete bei ston kopo na deite mipos axizei kana tragoudi. Ok, uparxoun 5-6 tragoudia adiafora mesa, alla auto de simainei oti olos o diskos einai mapa... tespa, de xero kan an einai o kaluteros diskos megadeth apo to cryptic writings kai meta... paizei to risk na itan kalutero. Sigoura einai kalutero apo to WNAH.
akiroQuote:
Originally Posted by TheHeartcollector
dioti Megadeth=Mustaine
ksanalew oti o diskos einai opws prepei na einai.
xm,nai,den nomizw oti oi megadeth tha mporousan na vgaloun kati pio megadeth apo to TSHF, afti thn stigmh
2 kommatia exw akousei kai ta 2 treles patates. Plus xalia paragwgh.
:shock: dld?Quote:
Originally Posted by VirusXI
Oxi kai edelos akuro....ta solos kai oi sintheseis tou Friedman pada kanan ti diafora stin banda.Quote:
Originally Posted by Kingryche
Ligo tsirixto den einai? :( Gia kanw lathos ? 8)
Re kalo einai. Apla eprepe na xei kukloforhsei metaksu Countdown To.... kai Youthanasia.
Kallio arga para pote.
TOSO kalo?
Yes Poland = Yes MegadethQuote:
Originally Posted by TheHeartcollector
ο δίσκος είναι καλός, σημαντικά καλύτερος από το world needs a hero.
ατάκες περί rip κλπ δεν τις σχολιάζω, ο δίσκος μου θυμίζει σε νοοτροπία latter-day-megadeth (cryptic και risk) με την κάπως πιο εμπορική μεταλ αισθητική του countdown to extinction πχ (του κομματιού) + μια δόση 80's χεβιμεταλ σε σημεία, που προσωπικά δεν εντόπιζα ποτε σε δίσκο megadeth αλλα τώρα είναι παρούσα. go figure. μπορεί να φταίνε τ'αυτιά μου.
επίσης παίζει να έχει τα λιγότερο ενοχλητικά φωνητικά mustaine ever.
btw τραγουδάκια έχει μέσα ε, απλά είναι ωραία τραγουδάκια.
Meta apo toso kairo pisteuo pos einai psiloskoupidaki me 3 kala kommatia.
mpa
akoma gamaei
Σου πήρε λίγο χρόνο ε; =PQuote:
ΙΜΟ μόνο το "The Scorpion" αξίζει.
και πολύ εύκολα μάλιστα...Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
νταξ δεν είναι St.Anger :rofl:
:evil: