........---.-.--.-.-.-.-
Printable View
........---.-.--.-.-.-.-
ok θα ανοίξουμε μπαρ τότε! χεχε
λοιπόν, σοβαρότητα... καλό είναι να δεις μόνος σου τα πράγματα και να αποφασίσεις τι παίζει, γιατί το θέμα είναι εντελώς προσωπικό. διαφορετικές οι αντοχές και οι ανάγκες του καθενός. εγώ π.χ. θεωρώ τη δουλειά ούτως ή άλλλως κάτι "κακό" οπότε πιθανώς να μισήσω και την επόμενη επιλογή μου :( ... αλλά είναι αναγκαίο κακό, δυστυχώς.
τώρα, αν ακούς για τους μηχανικούς ότι δε βρίσκουν δουλειά είναι μεγάλο ψέμα (εκτός αν είσαι μεταλλειολόγος οπότε πάω πάσο). πριν 4-5 μήνες το ΤΕΕ έκανε μια σχετική έρευνα για την ανεργία των μηχανικών... εξαιρώντας τους μεταλλειολόγους πάντα, πρώτοι βγήκαν οι μηχανολόγοι και οι τοπογράφοι με 3% ανεργία. οι πολιτικοί είχαν 1%, ενώ οι ηλεκτρολόγοι ακόμα χαμηλότερη. μέσος χρόνος αναμονής μεταξύ 2 εργασιών στους πολιτικούς μηχανικούς 1 μήνας. όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα (όσον αφορά στην εύρεση εργασίας. μην μπλέξουμε αποδοχές, συνθήκες και εργασιακά δικαιώματα γιατί εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά). σίγουρα, πάντως, μετά τους ολυμπιακούς και για 1-1,5 χρόνο περίπου, τα πράγματα θα χειροτερέψουν, γιατί δόθηκε πρωτεραιότητα στα ολυμπιακά έργα, με αποτέλεσμα τα επόμενα να έχουν ημερομηνίες έναρξης αρκετά μετά (και αυτές τις πληροφορίες τις έχω ακούσει από έγκυρες πηγές). μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού όμως τα πράγματα θα ισορροπήσουν πάλι, γιατί υπάρχουν πολλά εκκρεμή έργα ακόμη.
_/\_\----------
γι'αυτό κι εγώ σκέφτομαι να φύγω φαντάρος μέσα σ'αυτή την περίοδο... βέβαια, ούτε ο στρατός είναι το φόρτε μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση :P
ante na se doume kai kouremeno xixixi :D
:cry:
κακέ! :evil:
e trixes einai, ksanamakrainoun :P
Tha eksakolouthei na mou thymizei kapoion gnwsto metalla.... :DQuote:
Originally Posted by psychotron
nai afou ki o James kouremenos einai twra :twisted:
:offtopic:
On topic:
Παίζει να πιάσω δουλειά στην PC Systems για τον Αύγουστο. Υπολογίζω 400-500 ευρά. Technical support kets (δηλ. κομπιουτεροαγγαρείες....)