Γιά πείτε να βρούμε κανα pdf να εκμεταλλευτούμε τις εκτυπώσεις της σχολής.
Printable View
Γιά πείτε να βρούμε κανα pdf να εκμεταλλευτούμε τις εκτυπώσεις της σχολής.
ουσιαστικά σας ρωτάω που θα βρούμε, ε
8α το αγοράσεις αδελφέ μου.
8α το αγοράσεις.
To Fever Pitch κυκλοφορεί στην Ελλάδα (μεταφρασμένο στα ελληνικά, εννοείται); Ρωτάω γιατί το έψαχνα μανιωδώς πριν από καιρό και δεν το έβρισκα.
ναι, αλλά αν θες την άποψή μου, η μετάφραση είναι αρκετά κακή. Ο πυρετός της μπάλας λέγεται και πρόσφατα βγήκε και σε καινούρια έκδοση. Πάρ'το εγγλέζικο, δε συγκρίνεται.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
OK thanks. Δεν τα κατέχω τόσο καλά τα αγγλικά, γι' αυτό το προτιμώ στα ελληνικά ακόμα κι αν η μετάφραση δεν είναι τόσο καλή. Αλλωστε όσο καλή δουλειά κι αν κάνει ο εκάστοτε μεταφραστής, δύσκολα καταφέρνει να αποδώσει τη ζωντάνια που βγάζει το πρωτότυπο.
:thumbsup: Θα το τιμήσω σύντομα.
για πες όμως τι έκανες, αν το διάβασες, αν σου φάνηκε το καλύτερο βιβλίο έβερ, αν μετά την ανάγνωση θα έτρεμες αν ερχόταν μπροστά σου ο Liam Brady και ο Charlie George, και λοιπές τέτοιες γραφικότητες.
(έπρεπε να κάμω ένα μπαμπ)
να μην ξεχνιόμαστε ε
http://i17.photobucket.com/albums/b9...d/DSC03282.jpg
ιιιιιιιιιιιιιι
δεν το έχω πάρει/διαβάσει ακόμα
για πε τι λέει (εντάξει, προβλέψιμο αλλά.)
ούτε εγώ το έχω διαβάσει ακόμα, αλλά είναι η συνέχεια αυτού. Ουσιαστικά δηλαδής έχω διαβάσει το πρώτο μισό. Πλάκα πρέπει να'χει. Σε κάνει να θες να διαβάσεις όλα τα βιβλία που περιγράφει.Quote:
Originally Posted by morphine
πειτε ποια κομματια εχει στο 31 songs η πωςσκαταλεγεται και ποσταρετε κανα κειμενακι ενδεικτικα να γουσταρουμε κιετσι
1. Introduction: Your Love Is The Place Where I Come From Teenage Fanclub
2. Thunder Road Bruce Springsteen
3. I'm Like A Bird Nelly Furtado
4. Heartbreaker Led Zeppelin
5. One Man Guy Rufus Wainwright
6. Sanba Pa Ti Santana
7. Mama You Been On My Mind Rod Stewart
8. Can You Please Crawl Out Your Window? Bob Dylan
9. Rain The Beatles
10. You Had Time Ani DiFranco
11. I've Had It Aimee Mann
12. Born For Me Paul Westerberg
13. Frankie Teardrop Suicide
14. Ain't That Enough Teenage Fanclub
15. First I Look At The Purse the J. Geils Band
16. Smoke Ben Folds Five
17. A Minor Incident Badly Drawn Boy
18. Glorybound The Bible
19. Caravan Van Morrison
20. So I'll Run Butch Hancock and Marce LaCouture
21. Puff The Magic Dragon Gregory Isaacs
22. Reasons To Be Cheerful, Part 3 Ian Dury & The Blockheads
23. The Cavalry Cross Richard and Linda Thompson
24. Late For The Sky Jackson Browne
25. Hey Self Defeater Mark Mulcahy
26. Needle In A Haystack The Velvelettes
27. Let's Straighten It Out O.V. Wright
28. Royksopp's Night Out Royksopp
29. Frontier Psychiatrist The Avalanches
30. No Fun/ Push It Soulwax
31. Pissing In A River The Patti Smith Group
κειμενάκι ενδεικτικά όταν θα έχω μικρότερα % αλκοόλ στο αίμα
το κάνω κι εγω μειτ
Led Zeppelin - Heartbreaker
The traditional interpretation of boys and their infatuation with heavy (or nu-,or rap) metal involves guitars that serve as substitutes for the penis,homo-eroticism and all sorts of other things betokening perversity,sexual confusion and intractable,morbid neuroses.True,I spent a brief period in love with the Irish blues-rock guitarist Rory Gallagher (unrequited); and true , I would ,for the first three of four years of my life as a rock fan, only listen to singers who happily admit to eating rodents and/or reptiles.And yet i suspect there is a musical ,rather than pathological ,explanation for my early dalliance with Zeppelin and Sabbath and Deep Purple,namely that i was unable to trust my judgement of a song .Like a pretentious but dim adult who won't watch a film unless it has subtitles,I wouldn't listen to anything that
wasn't smothered in loud,distorted electric guitars.How was I to know if the music was any good otherwise?Songs that were played on piano,or acoustic guitars,by people without moustaches and beards(girls for example),people who ate salad rather than.rodents......well ,that could be bad music trying play a trick on me.That could be people pretending to be The Beatles when they weren't.How would i know if it was all undercover like that?No,best avoid the whole question of good or bad and stick to loud instead.You couldn't go wrong with loud
το 31 songs περιεχει μερικα απο τα ομορφοτερα κειμενα που εχουν γραφτει για τη μουσικη εβερ. ακόμα και όταν μιλάει για τραγούδια που δεν σου αρεσουν.
to fernei kanenas edw se ta mas?
φαντάζομαι δεν αξίζει να ψάξεις κάτι μεταφρασμένο,το ορίτζιναλ δε, κυκλοφορει απο την penguin που είναι απ τoyς πλέον διαδεδομένους εκδοτικούς οίκους .Λογικά κάπου που έχει σοβαρή ξενογλωσση συλλογή θα έχει και Hornby και θα μπορεί να στο παραγγείλειQuote:
Originally Posted by Marillion
το πιο εύκολο όμως είναι αυτό: http://www.play.com/Books/Books/4-/1890 ... oduct.html
πολιτεία κ ελευθερουδάκη θα κοιτούσα εγώ. Υπάρχει.
γω το'χα πάρει απο τον ελευθερουδάκη πριν κανένα τρίμηνο και άλλη μια φορά που χάζευα πρόσφατα το είχε.
Στην πολιτεια παντως πριν κανα μηνα (και λιγοτερο) το είχε.
Χαχαχαχα, τώρα το 'δα αυτό.Quote:
Originally Posted by afroleft
Το Fever Pitch δεν το έχω πάρει ακόμη (me = απαράδεκτος), αλλά το bump συνέπεσε με την ανάγνωση του "Για ένα αγόρι". Το οποίο είναι πολύ ωραίο και όλα αυτά που λέτε στις προηγούμενες σελίδες.
Λέει και για Τσάρλι Τζορτζ στο Fever Pitch, ε; Είναι θεός.
για το speaking with the angel σας είπα;
http://images.amazon.com/images/P/15...1.LZZZZZZZ.gif
Είναι συλλογή διηγημάτων από:
Robert Harris
Melissa Bank
Giles Smith
Patrick Marber
Colin Firth
Zadie Smith
Nick Hornby
Dave Eggers
Helen Fielding
Roddy Doyle
Irvine Welsh
John O'Farrell
και κάποια είναι αρκετά καλά. Σαν σύνολο φυσικά δε συγκρίνεται ούτε με το χειρότερο του Χόρνμπυ, αλλά είναι ευχάριστο. Αυτά.
http://www.penguin.co.uk/static/cove...141382975L.jpg
http://g-ec2.images-amazon.com/image...VL._AA240_.jpg
High Fidelity and About a Boy author Nick Hornby will release his first young adult book, Slam, in October, Penguin Young Readers Group announced today. The book is about Sam, a boy on the edge of adulthood who deals with a "life-altering teenage moment," falls hard for a pretty girl, and talks to his idol, champion skater Tony Hawk, or at least, talks to a poster of him, the publisher said in a release today.
"Our world-class young readers publishing program is perfectly positioned to take Nick's new book to the top of the young adult market," said Doug Whitehead, president of Penguin Young Readers Group. "We are proud to now have Nick among our list of national bestselling adult authors who have written books for a Y.A. audience." Clive Cussler, Jan Karon and Mike Lupica have all worked with Penguin Young Readers Group for the transition to young adult novels.
"We are thrilled about this new chapter in his literary career," said Geoffrey Kloske, publisher of Riverhead Books, Hornby's adult publisher. "Slam is serious, funny and sharp. And we know that Nick's longtime readers, as well as new ones, will find in it the humor, pitch-perfect characters, and joy found in all Nick Hornby novels."
βγαίνει 16 Οκτ και πάνω πάνω είναι τα δυο εξώφυλλα (λογικά ένα για την pprback και το άλλο για τη σκληρή).
επίσης επιτέλους κυκλοφόρησε σε paperback το Complete polysyllabic spree και έτσι μπορώ να το αγοράσω γιατί σε hardcover θα μου χάλαγε τη μόστρα της βιβλιοθήκης :ρ
http://images.play.com/bc/3324221m.jpg
επίσης είναι Θεούλης
τέλος, μπλογκ
το polysyllabic ηταν πολυ ωραιο και κραταμε σημειωσεις. το καινουριο φαινεται μιαμ αλλα οχι τονυχωκ.
ήρθε!! το είδα! το άγγιξα! μόνο το χαρντμπακ. γενικότερα έχουμε ακούσει κάτι γι' αυτό; θα το έπαιρνα αλλά λυπήθηκα τα εικοσικάτι έουρος και αντί γι'αυτό πήρα το "επάγγελμα: κατά συρροήν δολοφόνος" που έκανε δεκαεννιά.Quote:
Originally Posted by nothingman
.
βασικά τα λυπήθηκα γιατί κάτι παίζει με τον τονυχωκ - μου προκαλεί μορφασμούς. συνήθως απ'αυτούς που κάνεις όταν σου λέει κάποιος ότι οι μάνογουορ είναι η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη. ένιωσα βαθιά θλίψη που η προτεραιότητά μου για πρώτη φορά στα χρονικά δεν ήταν ο νικ. ακόμα νιώθω κάποιες τύψεις, και ίσως χρειαστεί να ξεφυλλίσω λίγο πριν κοιμηθώ για να εξιλεωθώ. θα περιμένω πέηπερμπακ (αν και ήδη έχω 2 που μου χαλάνε τη μόστρα)
(ήταν θέμα προτεραιοτήτων)
ήρθε και νέο πέηπερμπακ 31 σονγκς ομορφούλι.
ναι. το slam το βαρέθηκα. το τελείωσα αλλά το βαρέθηκα =/
εγώ λέω να γράψει ένα βιβλίο για την μπάλα και για το ροκενρόλ και για την.
Όντως το Slam δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Συνεχίζει την παράδοση του A Long Way Down...
Αντιθέτως το Polysyllabic Spree είναι καταπληκτικό.
τη συλλογή football κάτι την έχει τσεκάρει κανείς; βαριέμαι να γκουγκλάρω τίτλο τώρα, δεν έχω και ποντίκι. όλο λέω να το πάρω αλλά όλο βαριέμαι. τώρα που αρχίνισε το γιούρο όμως μπορεί να μου'ρθει όρεξη. αρκεί να μη βλέπω ελλάδα δηλαδή
my favourite year: a collection of new football writing.
αυτό εννοούσα.
νηφάλιο ποστ.
πήρα το α λονγκ γουεη νταουν και το διαβαζω και μ'αρεσει!
Μόνο το "How to be good" έχω διαβάσει κι αυτό από μετάφραση (η οποία πιθανώς να ήταν πολύ κακή)... Γενικά πολύ όμορφο ήταν αλλά κατώτερο των προσδοκιών για κάποιο λόγο.
Περιμένεις να διαβάσεις Όλη Την Αλήθεια σ' έναν τέτοιο τίτλο ε.
Μαλάκα μου, αυτό το A Long Way Down είναι γραμμένο για μεγάλους δηλαδή;
Σα να απευθύνεται σε 7χρονα είναι. Κι όχι ιδιαίτερα έξυπνα 7χρονα. Συνηθισμένα 7χρονα.
πρεπει καπως να κοψεις τους βαρεις ιντελεκτσουαλ ρωσους σε ισπανικη μεταφραση και να κανεις και λιγο παρεα με μας τους συνηθισμενους μεγαλους
α, για μεγάλους είναι γραμμένο, λοιπόν.
πα να διαβάσω κούντερα στα τούρκικα [μια ευγενική προσφορά του μίλαν μπάρος].
ικανη σ'εχω
(θα μπορουσες καλυτερα να διαβαζεις στον μπαρος κουντερα στα τουρκικα κι αυτος να σε κοιταει με ματακια)
χωρίς να έχω διαβάσει το σλαμ, υποστηρίζω πως το lwd είναι εύκολα το χειρότερο του νικολάκη.
σας γαμώ λίγο το τόπικ είναι η αλήθεια, αλλά σε στιγμή τρομερής βαρεμάρας κάνω crossover (όχι αυτό με τους χάρκορζ, το άλλο) και ρωτάω για ποστ πιξ οφ υπερθεικούς σωσίες.
http://www.electricrequiem.com/forum...ine=1240314025
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ges_Pilali.JPG
????????
profit