Ακριβώς ότι είπε, κάπου στα πρώτα 2 της τρίτης το σταμάτησα κυριολεκτικά στη μέση του επεισοδίου, τόσο βλακεία. Κρίμα γιατί η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή.
Printable View
Ακριβώς ότι είπε, κάπου στα πρώτα 2 της τρίτης το σταμάτησα κυριολεκτικά στη μέση του επεισοδίου, τόσο βλακεία. Κρίμα γιατί η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή.
Πάει και η 3η. Θα συμφωνήσω με Krux και Parasight. Πολύ καλή σεζόν και ερμηνειάρα από Μπεν (καραγούσταρα με τον τρόπο που μιλούσε, ενώ το μονίμως λαδωμένο μαλλί έβγαζει μια έξτρα εσάνσ όλα-στην-τσίτα).
Στα καθεαυτά της σεζόν:
Spoiler
Δεδομένου ότι "εκλεισε ο κύκλος" και ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για 4η σεζόν (με τις όποιες καθυστερήσεις σε γυρίσματα κλπ λόγω Covid-19 συν τοις άλλους) δε θα μου κάνει εντύπωση, αν το αφήσουν εκεί.
τα είπανε τσιμπου, κρουξ και παρασαιτ. θα προτιμούσα κι εγώ να το έκλειναν εδώ ώστε η φάση να μην κουραστεί με ατέρμονους κύκλους εναλλαγών στις συμμαχίες, αλλά δε νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος τους στο κλείσιμο της 3ης. πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά ακόμη και νέα δημιουργήθηκαν οπότε λογικά ο στόχος των δημιουργών είναι η ανανέωση.
‘Ozark’ Renewed For Supersized Fourth & Final Season
Αυτό που φοβόμουν. Όχι γιατί κούρασε, αλλά γιατί δε θέλω να κουράσει. Ας ελπίσουμε τα καλύτερα.
φάνηκε ότι πάει και για άλλη
Η 4η σεζόν (part 1 wtf) είναι εδώ και δύο ημέρες εκεί έξω και προσωπικά ένα άγχος το έχω για το πώς θα εξελιχθεί μιας και είχε κλείσει όμορφα και καλά στο φινάλε της 3ης.
Για να δούμε.
https://www.youtube.com/watch?v=SB3xj2BKgHs
Κι εδώ seasons 1-3 recap:
το σύντομο
Spoiler
το αναλυτικό
Spoiler
Τέλος το S04 Part 1 και Part 2, λέει, coming soon.
Πατάει πάνω στην πολύ καλή 3η σεζόν και χτίζει το story της που σε γενικές γραμμές δεν απογοητεύει, αλλά σίγορα δεν πρωτοτυπεί.
Η Ρουθ σώζει την παρτίδα από πολλές απόψεις και επιτέλους ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΕΙ/ΒΡΙΖΕΙ :pink:
Σίγουρα κατώτερο της 3ης σαιζόν, ωραία ατμόσφαιρα κλασσικά και σχετικά καλή εξέλιξη/πλοκή. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα αλλά σίγουρα πέρασε ευχάριστα η ώρα. Πέρα από ζεύγος Μπερντ ολοι μα ολοι οι άλλοι μου φαίνονται τρομερά αντιπαθεστατοι..δεν ξέρω πως γίνεται αυτό
Χαρακτήρας Γουέντι για τρελές μπάτσες ρε.
Το Λανγμουρόσογο/Σνελς/KC mob, όσον αφορά το στήσιμο, τις φάτσες, την λίγδα που αναδύουν, αποτυπώνουν τρομερά ρεαλιστικά αυτό ακριβώς που είναι.
τέλειωσε κι αυτό. διασκεδαστικότατο.
Τέλος σε μία σειρά του Netflix που δεν ήταν και τόσο Nerflix τελικά (ευτυχώς).
Σε όσους διστάζουν να την ξεκινήσουν/συνεχίσουν λόγω των όχι και τόσο γρήγορων ρυθμών (που σε γενικές γραμμές μας έχει συνηθίσει η πλατφόρμα), να μην το πολυσκεφτούν και να το κάνουν.
Το ξεκινήσαμε με τη γυναίκα την Παρασκευή που μας πέρασε και έχουμε καταβροχθήσει ήδη την 1η και τη μισή 2η σεζόν. Τι ΔΙΑΜΑΝΤΙ είναι τουτο.