είχε θέματα λέμε και αντί για φάρμακα έπαιρνε βότανα, τα οποία νόμιζε ότι τον βοηθάνε. τελικά δε βοηθούσαν.
δεν ήταν ο κλασσικός που αποφεύγει τα φάρμακα και παίρνει βότανα ως συμπληρώματα διατροφής
είχε θέματα λέμε και αντί για φάρμακα έπαιρνε βότανα, τα οποία νόμιζε ότι τον βοηθάνε. τελικά δε βοηθούσαν.
δεν ήταν ο κλασσικός που αποφεύγει τα φάρμακα και παίρνει βότανα ως συμπληρώματα διατροφής
δε νομιζω οτι εκανε καμια επιθεσις ο Raver στα χορταρια, εξαλλου της υγιεινιας διαστροφης ειναι απ'οσο θυμαμαι
το θεμα ειναι οι μαμελουκοι που μπαινουν σε New Age τριπακια και οι παραδοσιαρχες με τα ματζουνια της γιαγιας
Σιγα την εξαψη, τελικα εισαι πολυ καλη στο να διαβαζεις mood μεσω γραπτου λογου, ισως να κανεις καριερα πανω σε αυτο. Σε πληροφορω οτι ολα τα καλσον μου ειναι σαν καινουρια.
Ενα ιατρικο check up ακομα κι αν εισαι φαινομενικα 100% υγιης μπορει να φανερωσει προβληματα που δεν ηξερε καποιος οτι ειχε. Στους αντρες συνισταται με το που θα πατησουν τα 40 να πανε να κανουν καρδιολογικες, γιατι υπαρχει μια στατιστικη πιθανοτητα να εχουν καποιο προβλημα που μπορει να προληφθει αν ανιχνευθει. Δε χρειαζεται να παιρνει κανεις φαρμακα αν δεν υπαρχει λογος, αλλα το να μην προσεχεις την υγεια σου επειδη νομιζεις οτι εισαι παντοδυναμος και με τα βοτανα γινεσαι ανικητος, ειναι απλα ηλιθιο. Και αρα ον τοπικ.
καυτο ασιντ
(να πουμε οτι στο συγκεκριμενο διαστημοφασιστομπλογκ υπαρχει και σχολιο ERιτη, και οχι τρολλοσχολιο...)
https://i.imgur.com/cpY6DAI.jpg
για ποιους μιλάνε?
Ανδρομεδειους κλπ
α, σε φάση "βρήκα ένα ελοχίμ στην κουζίνα"
φυσιολογικά πράγματα δηλαδή.
Είναι σαν να διαβάζω εκθέσεις δημοτικού με τίτλο "Πώς πέρασα τις διακοπές μου στη φύση":
ΕΜΕΝΑ Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΪΣΑΜΕ ΑΚΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΦΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
κατι ασκετικο...μπορουμε να βαλομε στη κατηγορια και τους Ιεχωβαδες?
παιζει τρελο πρηξιμο τωρα τελευταια (δυο φορες σε εναν μηνα)
ειναι ελεεινοι, τρισαθλιοι και περισσοτερο ποταποι ακομα κι απο τους χριστιανους
για ποιονα γαμημενο λογο να τυρρανιομαστε τρωγοντας μπερτζολες και πινοντας ρετσινες οταν εχομε την αναπνοη μας?
https://youtu.be/Ul82-jaDmlY
Spoiler
http://convexearth.org/
Το πραγματικό σχήμα της γαίας, κύριοι. Μορφωθείτε!
Έμαθα ότι έχω μια παιδική φίλη που δεν έχει κάνει εμβόλια στο παιδί και περιμένει το δεύτερο... απογοήτευση.
Δεν ετυχε να αρρωστισει..αλλιως ολα μαζι θα του τα κανει
Ειλικρινά ρε φίλε, θα ήθελα να γνωρίσω έναν τέτοιο και να πιάσουμε συζήτηση να δώ που θα φτάσει.
δε θες. πίστεψέ με.
Αφού κάνουν πάνω μας, φάρμακα και πειράματα και μετά βλέπουμε όλοι χρώματα.
Σε ποιο σοβαρό τόνο, τι κάνετε όταν κάποιος σε παρέα, δουλειά αρχίζει "σοβαρη" συζήτηση για ξεκασμούς, εμβόλια, αντίστοιχο θέμα. Ναι κανονικά αλλάζεις παρέα γιατί έχουν τέτοιους γνωστούς, αλλά κυρίως ρωτάω για όταν πρέπει να είσαι στοιχειωδώς τυπικός - ευγενικός, ή τελεοσπάντων η διακωμώδηση του θέματος δεν είναι εφικτή. Πάντως από εμπειρία δεν έχει πάτο το βαρέλι αυτό μέχρι που θα φτάσει κάποιος να υποστηρίξει τέτοια θεματολογία.
εγω οταν τυχαινω τετοιες καταστασεις αυτοσκεδιαζω και στην στιγμη τους πασαρω νεες θεωριες
μικρη ειναι η ζωη, κεφι θελει
προσφατα σε διαλλειμμα στη δουλεια ακουσα δυο συναδελφους να λενε οτι το ελληνικο dna ειναι καθαρο κατα 98%.
αποφευγοντας να παραθεσω επιστημονικα επιχειρηματα οπως οτι 98% ειναι το κοινο dna ανθρωπου-πιθηκου,εξεφρασα την ευλογη απορια πως συμβαινει αυτο οταν απο το 320 πΧ εχουν γαμησει εδω ρωμαιοι, τουρκοι, σλαβοι, βουλγαροι,αραβες δυτικοευρωπαιοι και αλλες 1000 φυλες του πλανητη με αποστομωσαν λεγοντας οτι ειναι αληθεια το ειδαν σε ντοκιμαντερ στο λιακοπουλο.
το χειροτερο δυστυχως ειναι οτι αυτοι ειναι νεοι και σε ηλικια που αναπαραγονται
Επιστράτευσαν και τα επιστημονική δεδομένα στην συζήτηση λοιπόν. Από έγκυρες πηγές μάλιστα.
Σε αυτό με το dna, μία είναι η απάντηση. Και το dna των ανθρώπων και των πιθηκών έχει διφορές μικρότερες του 2%.
Τι θέλουν να πούνε δηλαδή με το συγκεκριμενό επιχείρημα.
Δυστύχως η επιτόπια κατασκευή θεωριών, που γαμάει βασικά, είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί πάντα.
Με τους flat earthers πλέον δεν μπορώ να γελάσω.
Πιστεύω πως είναι άτομα που troll-άρουν, λέγοντας απλά καλημέρα.
Η είναι άνθρωποι που είναι τόσο απελπισμένοι να αισθανθούν οτι κάπου ανήκουν κ να αποκτήσουν μια “μοναδική” ταυτότητα και έχουν καταφύγει σε αυτό. Πρόκειται για θεωρία η οποία καταρρίπτεται με ένα μπαλόνι κ μια κάμερα. Όποτε θέλοντας να αισθάνονται οτι ανήκουν κάπου δημιουργούν μια ταυτότητα, η οποία στηρίζεται σε κάτι το οποίο επειδή είναι σχεδόν αυταπόδεικτο, καταληγει ακατάρριπτο κ αυτοτροφοδοτείται συνέχεια. Πλέον αισθάνομαι άσχημα να γελάσω.
Αντιφάσκοντας τώρα ατο τελευταίο που είπα αν γίνει συνέδριο στην Αθήνα θα πάω. Και πληρώνω κ εισιτήριο να έχω παρέα.
αφου να φανταστεις, οτι στο συγκεκριμενο θρεντ που τα λεμε υπαρχει αντιβαξξξερ που κοροδεβει τους φλατς
μονο πρεζα, ΜΟΝΟ
Πέρα από το τραγικό του θέματος πάντως, η μαύρη σταφίδα είναι ΦΟΥΛ στο σίδηρο.
inb4 post ράντομ Phantom_Duck που να καταλογίζει ότι έχω κάνει τα παιδιά μου βήγκαν :touched:
η κάτω παύλα γιατί;
Αφου ειναι βεγκαν,πρεπει να του πουν να δωσει σικωταρια που ειναι τιγκα σιδηρο ετσι να στρωσει χαρακτηρα
Δυστυχως θα φροντισει ο Δαρβινος και για αυτο το παιδακι
Τι τραβαμε και εμεις οι κομωτριες..