δηλαδή δεν άλλαξε τίποτα?
Printable View
χεχ.
εμένα μ'άρεσε.
ειμαι στο 9ο
Spoiler
Λοιπόν, ολοκλήρωσα σήμερα!
Μετά από μία αρκετά χλιαρή αρχή (3-4 επεισόδια), ο 2ος κύκλος ανταποκρίθηκε πιστεύω με το παραπάνω στις προσδοκίες, ειδικά από την είσοδο της Ηλέκτρας και μετά.edit: Ξέχασα να πω για τον Bernthal, ότι παρά τους αρχικούς φόβους, ναι ΕΙΝΑΙ o Punisher \m/Spoiler
Molis thn teleiwsa k egw. Gamhse. Kalyterh k apo th prwth. O Bernthal htan to ligotero apokalypsh. Seira punisher TWRA.
ισχύει.
πέρα από τις σκηνές με τον punisher, το μεγαλύτερο κομμάτι του υπόλοιπου ήταν για να παίζει στο ffw.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα τα πρώτα 4 επεισόδια μόνο με τον Punisher με κούρασαν κάπως. Όταν μπήκαν στη φάση και Elektra/Stick/Kingpin ήρθε η σεζόν στα ίσα της. Whatever.
H gnwmh tou plitzer de metraei giati einai mini fixxxer. Olh h season mou arese apo to prwto mexri to teleutaio. Mono se ena shmeio me epxiase ANKGXOS mhn kanoun ton punisher mix apo punisher kai bullseye, alla to apofygame k auto. Speaking of which, 8eloume seira punisher, new season jessica jones, thn defenders seira, kai sthn epomenh season DD bullseye.
Η σειρά είναι μούφα, γιατί δεν έχει καθόλου βυζγιά και είναι ίδια με τα βιβλία.
Είδα 8 επεισόδια από την πρώτη σαιζόν.
Δεν τρελάθηκα. Δεν δημιούργησε ατμόσφαιρα, μέτριος ο billy corgan που μιλάει σαν τον μικρό αδελφό του prison break, ψυθιριστά. Έχει τη μισή αστυνομία δική του και θελει να χτισει λαξαρι οικοδομές. Κοινότυπο.
Να το συνεχίσω;
Αφού δεν τρελάθηκες σοου φαρ θα έλεγα όχι.
Πριν 2 λεπτά τελείωσα τη δεύτερη σαιζόν. Καμμία σχέση με την πρώτη, σαφώς ανώτερη. Μπαίνει στο κόλπο και ο πανισερ και η ΗΛΕΚΤΡΑΡΑ.
Ντερντέβιλ; Αν δε θέλεις Ηλέκτρα, γύρνα στη γιατρό, άσε την ξανθοψειρα την άγευστη.
Jessica jones, iron fist, defenders....πουτανακια της marvel θα γίνουμε;
https://www.youtube.com/watch?v=-NFEp52eEWA
19 Οκτωβρίου :maikl:
Επιστροφή αρχικής μαύρης στολής και Punisher-mode :hungry:
Είδα 3 επεισόδια μπορεί και λίγο από το 4ο, μια απογοήτευση.
Εεεε, βασικά είναι μάλλον η καλύτερη απ' τις 3 σεζόν. Αν πούμε ότι πρακτικά η 2η σεζόν ήταν Punisher season 0.
Όντως, τι λέει ο άλλος για απογοήτευση, δεν πάμε καθόλου καλά. Η σειρά κρατάει σταθερά και αδιαμφισβήτητα ψηλά το λάβαρο της κορυφαίας σειράς Marvel και σηκώνει κι άλλο τον πήχυ. Τι να πεις για τον D'Onofrio επίσης, ο άνθρωπος ενσαρκώνει έναν τέτοιο τεράστιο (pun intended) χαρακτήρα προκαλώντας ανατριχίλες. Τεχνικά, το τεράστιο μονοπλάνο συνεχόμενης μάχης στο 4ο επεισόδιο δείχνει χειροπιαστά το τι δουλειά έχει γίνει.
Πολύ στην ψυχολογία και στο συναίσθημα το έριξαν ρε μάγκες, αλλά εντάξει με πείσατε να το συνεχίσω.
Ευχαριστώ το φόρουμ που με έβαλε στο σωστό δρόμο.
Είπες ότι σταμάτησες στην αρχή του 4. Δες το μονοπλάνο που αναφέρω παραπάνω και τελειώνει αυτό το επεισόδιο, και αν πάλι βαριέσαι, ε τότε όντως σταμάτα το ρε παιδί μου.
Ακρως βαρετά τα 3 πρώτα επεισόδια, έφτασα πολύ κοντά στο ντροπάρισμα.
Αλληλούια....
Στο 9ο επιτέλους αρχίζουν τα ωραία.
Κι αν πάλι δε σου είναι αρκετό, στο 14ο απογειώνεται εντελώς.
:mad::dangry::mad::dangry::mad::dangry:
Ναι, καθώς ξεκινάει σιγά σιγά το Disney+ και θέλει να τα μαζέψει (aka καταστρέψει) όλα εκεί η πόρνη εταιρεία.
ωραια περιληψη (αν και λιγο ενοχλητικος) για το τι τρεχει στο παρασκηνιο της marvel
https://www.youtube.com/watch?v=9AedHWKHilI
επιτέλους να τελειώνουμε με όλο το marvel σκουπιδαριό
κούρασε πάρα πολύ η φάση, όσοι ήρωες της Marvel can't make the cut για ταινία τους πάμε για σειρά. εγώ επειδή είμαι hater λέω οτι όλο αυτό το εκτεταμένο hype που επικράτησε(-εί) με το υπερηρωιλίκι τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, το μόνο που κατάφερε είναι απλά να πλημμυρίσει κάθε λογής μέσο με ποσότητα, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές η ποιότητα να πηγαίνει περίπατο. και φυσικά δεν μιλάω μόνο για το daredevil - το οποίο σε γενικές γραμμές το θεωρώ καλό - ούτε φυσικά μόνο για το netflix - απλά εκεί η αγελάδα αρμέχτηκε περισσότερο - αλλά για όλων των ειδών τα comic adaptations τα οποία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, απλά μοίρασαν περισσότερη θλίψη παρά χαρά.
Μιλώντας πάντως μόνο για Netflix, μόνο Daredevil και Punisher είχαν αξιοπρεπείς σειρές. Όλα τα άλλα (με ασυναγώνιστα χειρότερο το Iron Fist) ουσιαστικά σέρνονταν σε μετριότατα στην καλύτερη επίπεδα για δυο κύκλους το καθένα.
Σωστότατοι και οι 2.
Iron Fist ούτε για 2 επεισόδια.
Δεν είναι μόνο η τηλεόραση και ο κινηματογράφος, και στα κόμικς υπάρχει ένας ολόκληρος σωρός υπερεκτιμημένων και μέτριων κυκλοφοριών και πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις τα διαμάντια. Οπότε, ας βγουν κι άλλες μετριάτζες τύπου Gotham, Arrow, Lucifer, Iron Fist, Luka Cage και δε συμμαζεύεται, εφόσον μια στο τόσο βγαίνουν σειράρες όπως τα Daredevil και Punisher, εγώ είμαι οκ.
Ο άτομ σμάσερ χάρηκε που πέθανε "επιτέλους" ο Stan Lee γιατί νομίζει ότι τώρα θα σταματήσει να βγαίνει μία ταινία μάρβελ κάθε 3μηνο. Δεν πάει έτσι, μην είστε άτομ σμάσερς.
άποψη μου είναι πως η Disney στην προσπάθεια να ρευστοποιήσει το hype το οποίο δημιουργήθηκε για όλα τα geeky stuff, πλημμύρισε την αγορά με προιόν, τις περισσότερες φορές, μετρίου ως κακής ποιότητας με αποτέλεσμα το ίδιο το προιόν να χάσει την αξία του, όπως επίσης και το να μειωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον λόγω χαμηλής ποιότητας. το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο ακολούθησαν και άλλες εταιρείες, φυσικά όχι στην έκταση και στο μέγεθος της Disney αλλά είδαμε και τα αποτελέσματα της Warner που κρατάει ένα πιο φειδωλό προφίλ. το μοντέλο "βγαίνουν 100, εμένα μου αρέσει μόνο το 1" δεν το ακολούθησα ποτέ πουθενά. υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών (βλ. Image) που επιμένουν στην λεπτομέρεια και παρόλο που έχουν άπειρο όγκο, κάθε προιόν τους είναι προσεγμένο και ποιοτικό. και εννοείται πάντα χαίρομαι όταν βλέπω κάτι που δεν αξίζει να καταλήγει στον πάτο του κάδου των αχρήστων.
Με απογοητεύεις. Πας και το ποστάρεις εδώ μέσα που δεν πρόκειται να μπω να το δω; Είναι δυνατόν να ευχόμουν κάτι τέτοιο για μιά μορφή του παγκόσμιου πολιτισμού μας σαν του Σταν Λι; Ή είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνομαι την εμπορευματική υπερεκμετάλλευση από τις διάφορες εταιρίες στο ταργκετ γκρουπ των κομικς;
Με τους αλλους που σου απαντησαν κατω απο το ιδιο το ποστ σου δεν ασχοληθηκες, δεν ξερω πού ηθελες να το ποσταρω για να το δεις.
Κατα τα αλλα, εκανες ποστ :πιουκ: σαν το "καλο ψοφο" που ειχε γραψει ο σαμμπατακ για τον Σπαθαρη, δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευεσαι για το τι αντιλαμβανεται ο καθενας.