Να πως βγαίνουν αυτοί που βγαίνουν... Οι άλλοι ηχογραφούν αντί να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα. Να πάρει θέσει ο Τζήμερος για το θέμα της αποχής που ταλανίζει την απολιτίκ νεολαία μας...
Printable View
εγώ θα μαι στο Βέλγιο
Εγώ λέω να καταλαγιάσει λίγο η σκόνη των γιορτών (έως 10 γενάρη το αργότερο) και στη συνέχεια να δούμε πάμε για live; πάμε για παρτάκι; συνυπολογίζοντας τα + και τα - του καθενός (π.χ. ώρα και μπάτσοι, αριθμός μπαντών, ημερομηνίες, κ.α.). Φυσικά, θα πρέπει - εάν το live είναι εν τέλει ρεαλιστικό - να πέσουν και δεσμεύσεις από μπάντες ... μην τρελαινόμαστε αν βρεθούν 2-3 μπάντες μια χαρά είμαστε και στη συνέχεια γυρνάει σε μουσική και χορό για να χουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.
Πολύ σωστό και τίμιο! Άντε ετοιμαστείτε για φαγητά/ποτά!
εγω θα γουσταρα να παιξουν μπαντες διασκευες ακουστικα κομματια μεταλ των 90ς ,tears of the dragong, gamma ray και τετοια χαχαχα απο 3 η καθε μπαντα να τα ηχογραφησουμε κιόλας να γουσταρουμε φαση και μετα παρτακι και να μαστε τζετ :p ξερω οτι ειναι γαμα τα πανδυσκολο να γινει αλλα θα χε καλο χαβαλε :p
ΥΓΕΙΑ ΡΕ
ε μα ναι. βασικα φοβαμαι μην κατεστρεψε ο φρικ την καντελα την παραμονη. κατι ελεγε οτι αλλαξε σλειερ με λε πα. κατεδαφιση
υγ. μη μουτζωνετετο σωτο μωρε. παντοφλαςειμαι δεν το κρυβω