bump, η πιο εύκολη βδομάδα . φιξξερλολ
Printable View
bump, η πιο εύκολη βδομάδα . φιξξερλολ
Vre palto, exo 3 traumaties apo to pouthena, kai kaneis kazoura eno eisai elaxista pio pano se para polles katigories? De ntrepesai kan?
As epaizan Gasol, Lee kai Fournier, tha isoun apo kato se rebound, asist, pontous kai triponta kai tha klaigosoun....
Exeis 5 summetoxes parapano (21-16) kai oi paiktes sou exoun kataferei na mazepsoun 10 parapano pontous, 7 parapano asist apo tous dikous mou kai 7 parapano rebound.... Mono o Gasol se 2 paixnidia pou exei xasei na epaize, kai tha imoun apo pano sou tora.
FIXXXER + Gasol = LFE <3
KLAPSE
ιζι
Για 3 ασιστ γλυτωσες τεραστιο δουλεμα ρε κακομοιρη... Με 3 συμμετοχες παραπανω οι παικτες σου και κερδισες με τα χιλια ζορια με 5-4
Θα τα πουμε στο δευτερο γυρο ομως
αρχισε νωρις Βοστον και δεν τοχα δει , δεν προλαβα να βαλω τον Σαλιντζερ 23π,10R 4 τρ :-x και ειμαι -5 στα Reb
και διαβαζω για Μελο οτι μπορει και να παιξει και τον βαζω και αφηνω Hardaway bench 11π
Επεστρεψε Ντουραντ, τωρα ειμαι ετοιμοπολεμος.
Αυτή τη στιγμή είναι έξω τα τρία πρώτα πικ μου (Cousins, Rubio, Vucevic) και θέλω έναν υπεύθυνο για να μην τα κάνω όλα λίμπα εδωμέσα.
Max Payne, πολυ απολαμβανω την αναμετρηση μας αυτην την εβδομαδα. Αν εξαιρεσεις τα δυο ποσοστα, στα οποια φαινεται να σε εχω προς το παρον, και τα κλεψιματα, στα οποια με εχεις πολυ ανετα, ολες οι αλλες κατηγοριες ειναι πολυ κοντα και αλλαζουν διαρκως οσο παιζονται τα παιχνιδια (εσυ θα κοιμασαι λογικα χεχ). Προχθες μετα τα ματς σε ειχα 6-3 τωρα εσυ εισαι στο 5-3-1. Και εχουμε και τραυματισμενους τα αδερφια Λοπεζ, θα πεσουν κορμια μεχρι την Κυριακη.
μας την εφορεσες τελικα :grin:
βαρια ηττα 2-7 αν και σε αρκετα ημασταν κοντα
Σχεδόν όλη την εβδομάδα έχανα 7-2 από τον Kelldorain αλλά τελικά με ψυχή, αρετή και τόλμη την τελευταία μέρα το γυρίσαμε και πήρα το ροζ φύλλο αγώνα με 5-4. Πάμε μωρή Σηάτολ.
Πάει το αήττητο =/
http://i.imgur.com/iB3jxWy.jpg
Ε βασικα ημουν τυχερος (και εκανα δυο μεταγραφες τις τελευταιες μερες, κακως δεν τις κανετε οι υπολοιποι!)
Σε 5 κατηγοριες ηταν στανταρ τα πραγματα (3-2 υπερ μου) αλλα στις αλλες:
Ρημπαουντ 233-228
Ασιστ 133-125
Τριποντα 62-60
Ταπες 26-19 (αλλα οι παικτες μου εκαναν 8 ταπες τελευταια μερα)
Αν αυτες τις κατηγοριες τις ειχες παρει εσυ τελικα, θα ειχε ληξει αντι 7-2 υπερ μου, 3-6 υπερ σου :P
Ναθινμανε τι γινεται ρε, εχεις 3 μερες να γυρισεις το 0-0-9 ε....
Σε 5 κατηγοριες το παλευεις σχετικα ακομα! Με οσους το εχουν παρατησει τι κανουμε? Τιποτα φανταζομαι ε?
ρε πάρτε λίγο kobe 17 assists έδωσε...τι άλλο να κάνει! σπαθιά να καταπιεί;;;
Tha epairna aneta Kobe, alla pistevo oti tha theleis paiktes mou pou de dino, gi auto kai den psithika....
Ton Amare krata ton :p
Μεχρι Κορτνεη Λη και Εβαν Φουρνιερ με παιρνει να σου δωσω, οποτε δεν βλεπω γιατι να δεχοσουν...
Εκνευριστικος Kelldorain ακομα και να ειχε οργανωσει ΠΑΡΑΓΚΑ δε θα ηταν τοσο βολικα τα πραγματα για αυτον.
Την εβδομαδα που τιθεται αντιμετωπος με τον δευτερο της καταταξης τοτε (εμενα), ακυρωνεται το Brooklyn - Portland και χανω 3 σημαντικες συμμετοχες (Lillard, Plumlee, Lopez), ενω ταυτοχρονα τραυματιζεται ο Durant στο γαμημενο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου και χανει ολην την εβδομαδα, με αποτελεσμα εκει που θα ηταν ντερμπυ, να ληξει 9-0 υπερ του, παρολο που ειχα καταφερει να το εχω στο 5-4 υπερ του μια μερα πριν τη ληξη της εβδομαδας. Αλλα βλεπεις μαζι με τραυματισμους και ακυρωσεις επρεπε να κανει κι ο Λιλαρντ μια απο τις χειροτερες εβδομαδες του, να σπασει τα σιδερα οπως ποτε ο Michael Carter Williams, και να χασει ο Γκασολ ολες τις βολες του σε δυο ματς.
Τεσπα, δυσκολη εβδομαδα κι αυτη, γενικα εδω και 2 βδομαδες και για τις επομενες 2 επαιξαν ή θα παιξουν νομιζω αντιπαλοι ΟΛΟΙ οσοι κυνηγανε μια θεση στα playoffs. Για 4 θεσεις ουσιαστικα θα αναμετρηθουν Inherent Vice, Panthers, Fixxxers, Sunshines, 76ers και ισως θα μπορουσαν να μπουν σφηνα οι Celtics.
στο νήμα τώρα ( ξέχασα Δευτέρα λόγω δουλειάς να κάνω αλλαγές και έχασα 2 20άρες ) και πριν με φιξ φέραμε χ....αααααααααααααργκ!
θριαμβευτες οι Fixxxers;
Οπως ηταν αναμενομενο, ο Kelldorain εκανε 4 μαζεμενες αλλαγες τελευταια μερα μηπως και γινει το θαυμα, και παραλιγο να γινει.
Πηρε και 4 τριποντακηδες σημερα μπας και, αλλα δεν ηταν αρκετοι :P Εδιωξε και Mark Gasol πριν τους αγωνες, που εκανε σημερα ρεκορ καριερας με 33 ποντους και 13/19 σουτ.
Νικη με 5-4 λοιπον για μενα, αλλα θα αλλαζαν ολα αν ο Kelldorain ειχε 3 ευστοχα σουτ ακομα, για να με περασει στο %FG (46.03% εγω εναντι 45.90% Kelldorain)
Στην πραγματικοτητα θα με ειχε κερδισει αν ειχε θυμηθει/μπορεσει να βαλει τις αλλαγες του να παιξουν τις μερες του Πασχα, αφου θα με ειχε περασει σε ποντους και σε %FG.
Βεβαια τοτε θα ειχα αφησει εξω τους δικους μου σημερα, για να παρω τα λαθη, αφου ηταν εμφανες οτι σε τριποντα και ασιστ θα με περνουσε ουτως ή αλλως (ενω σε κλεψιματα, κοψιματα δεν επαιζε να με περασει, ακομα και κανενας δικος μου να μην επαιζε σημερα), οποτε μπορει να επαιρνα το %FG ουτως ή αλλως αφου σημερα οι παικτες μου ηταν αθλιοι σε ποσοστα. Δεν ξερουμε τι θα γινοταν λοιπον, αλλα ας πουμε οτι εδω που φτασαμε δεν ειχε σημασια ο νικητης τοσο πολυ.
Bump.
Έκανα activate το περυσινό league. Επειδή δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δω απ' το site πόσοι το 'χετε δει και ψήνεστε, όσοι ήσασταν πέρυσι κάντε ένα ποστ εδώ ή όσοι δεν ήσασταν αλλά ψήνεστε για φέτος. Απ'ότι βλέπω η σεζόν αρχίζει 27/10 οπότε αν μέσα στη βδομάδα βρούμε οριστικά ποιοί και πόσοι θα είναι, λογικά κάπου στις 19 ως 26/10 θα γίνει το ντραφτ.
Παρών.
MESA ennoeitai
Ναι, και ψησου, θα εχει φαση! Δεν ειναι καθολου δυσκολο. Καποια στιγμη στις επομενες δυο βδομαδες θα κανουμε το ντραφτ που αν δεν ξερεις πολλους παικτες, μπορεις απλα να διαλεξεις τους καλυτερους (αν θελεις μπορουμε να ειμαστε gmail να σου λεω live ποιον συμφερει να παρεις, και οχι, δε θα σε πουλησω για να παρω εγω τους καλους :P ) και μετα κατα τη διαρκεια της σεζον, το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να βαζεις τους παικτες σου να παιζουν. Μπορεις να μπαινεις και μια φορα καθε 3-4 μερες και να τους προγραμματιζεις για τις επομενες μερες.
Παρών 76ers και zaruhlakers ένας φίλος
και γω μεσα
εγώ δεν έπαιξα πέρσυ, αλλά ψήνομαι.
Pshnw kai egw!
ειμαι και γω μεσα
περσυ λογω ανωτερας βιας το παρατησα σε ενα σημειο, αλλα φετος θα κυριαρχησω
πότε draft ?
Περιμένω από Jack the Ripper αν ψήνεται για φέτος (αν τον έχει κάποιος αλλού, ας του πει), rebelos στείλε ένα μέιλ όταν μπορείς να σε βάλω στο league.
Θα δούμε πως θα πάει ακριβώς με τα άτομα, αλλά πείτε για ντραφτ πότε σας βολεύει. Μια ιδέα είναι στις 19/10 που δεν έχει ούτε τσ.λ ούτε τίποτα. Αλλιώς πάμε για 22 και πέρα φαντάζομαι. Ώρα υποθέτω όπως πέρυσι, κάτι του στυλ 21:30, για να 'χουμε τελειώσει κατά τις 23:00.
Edit, τώρα θυμήθηκα ότι έχει παο-οσφπ μπάσκετ στις 19/10. Οπότε είτε το πάμε 22:30 που θα 'χει τελειώσει είτε αν θέλετε άλλη μέρα. Γενικά εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα οπότε πείτε οι υπόλοιποι.
Sorry τωρα το ειδα! εγω off για φετος γιατι ηδη εχω μερικα fantasy να τρεχουν :P Have fun ομως :)
20 και 22 ή 23 με βολευει.
Στις 19 και στις 21 δε μπορω. ΣΚ επισης με βολευει προφανως.
μΈΣΑ
Πέμπτη 22/10, 21:30, για πείτε.