γελάω
"δεν την πάλευα στην οδοντιατρική γιατί είχε αίματα, ξανάδωσα για ιατρική"
Printable View
Δεν ήμουν και κανένας υπερμαθητής, αλλά στα 17 που έκανα μηχανογραφικό μια χαρά μπορούσα να καταλάβω 5 πράγματα ε. Άλλο νομίζω οτι θα μου αρεσει μια σχολή και τη διαλέγω αλλά τελικά δεν ήταν αυτό που περίμενα, και άλλο ο αυτοματισμός τύπου αν βγάζω πάνω από Χ τότε χωρίς σκέψη πρώτα ΗΜΜΥ μετά μηχανολόγους μετα Υ Ζ κλπ...
Ε καλα δεν εννοω αυτο... αυτο ναι ειναι χαζο
Αυτό ακριβώς, κι ελπίζω ότι απλά τρολλάρει ο original poster. Έχοντας περάσει και από τις δύο σχολές, μπορώ με ασφάλεια να πω πως είναι πάνω-κάτω τα ίδια μαθήματα, η ίδια ύλη (προφανώς χωρίς τα μαθήματα για ενέργεια, ηλεκτρολογίες κλπ). Αν δεν την πάλευε στους ΗΜΜΥ, ειδικά με μαθηματικά/φυσική, δεν θα την παλέψει και Πληροφορική. Θα ήταν εντελώς ανούσια αλλαγή δεδομένου πως καλύπτουν το ίδιο αντικείμενο.
φυσικες τις εχουνε αγγουρεψει ρε , ακομα και τζιμανια με 9 μεσο ορο γραφουν 5 αρια φυσικες..
μαθηματικα νταξ τρωγονται(νοτ)
Φυσικές που έχουν αγγουρέψει λοιπόν...
Γενικά το βλέπω συχνά αυτό το περίεργο με τη πληροφορική όπου την διαλέγουν όλοι(ες) γιατί τους αρέσει το FB και νομίζουν ότι είτε θα φτιάχνουν στυλάτα sites/εφαρμογές με drag n drop ή θα γίνουν Zero Cools, και μετά τους βλέπεις όλους να μην γουστάρουν να πατησουν στη σχολή και "δεν είναι αυτό που νόμιζα".
Όπως είπε και ο Deggial η μόνη διαφορά είναι πως στους HMMY έχεις το ηλεκτρολογικό κομμάτι και τα μαθήματα που φέρνει αυτό. Από εκεί και μετά θα είναι λίγο πολύ ίδια και αν κάτι δεν σου αρεσε στη μια σχολή πιθανότατα δε θα σου αρέσει στην άλλη. Προγραμματισμό γενικά, γουστάρεις;
Ηλεκτρολόγε_αμήχανε, αν θες να περάσεις τη φάση ανώδυνα, θα σου πω εγώ τι να κάνεις (μου πήρε 800 χρόνια αλλά έβγαλα άκρη):
Χτυπάς μία Δ (δίκτυα), 5 στα 7 μαθήματα είναι αέρας κοπανιστός, τα άλλα 2 θέλουν στοιχειώδες διάβασμα-κατανόηση. Ο ορισμός της εμπειρικής γνώσης, ό,τι θυμάσαι το πετάς και είναι σωστό.
Χτυπάς μισή Τ (τηλεπικοινωνίες), και δεν κατάλαβες για πότε πέρασες 4 μαθήματα.
Χτυπάς μία Η (ηλεκτρονική), κάνεις λίγο το σταυρό με ηλεκτρονική 2 και 3 που τις πήρε ο καινούργιος και στα υπόλοιπα πηγαίνεις τις κλασικές-κάθε_χρόνο_ίδιες εργασίες.
Τη μισή ροή που απομένει την αφήνω σε σένα. Ο παραπάνω συνδιασμός είναι ιδανικός για όσους ενδιαφέρονται να τελειώσουν τους ΗΜΜΥ χωρίς να χουνε μάθει απολύτως τίποτα.
σ ευχαριστω φιλαρα , αλλα ειναι πιο καλα απο ενεργεια ? :P
ενοω , καλυτερα ολοκληρη Δ και Τ απο ολοκληρη Ζ και Η ? ή ολοκληρη Ε και Ζ ?
γιατι εχω την εντυπωση οτι οι πιο πολλοι αδιαφοροι καργα με τη σχολη τσιμπανε κατι του τυπου Η Ζ Ε 1/2 Ι 1/2
γιατι γενικα το ΕΖ Η 1/2 Ι 1/2 , ΕΖ Η Ο , ΕΖΙ λεγονται για "ευκολα"
Ο παραπάνω συνδιασμός είναι ιδανικός για όσους ενδιαφέρονται να τελειώσουν τους ΗΜΜΥ χωρίς να χουνε μάθει απολύτως τίποτα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τουλαχιστον δεν εχετε compilers βασικο
Δεν είναι τόσο απλό, η Ζ και η Ε έχουν μερικά μαθήματα που μπορείς να τα σέρνεις έως το πτυχίο. Αν γουστάρεις τη φάση με ΣΗΕ, Μηχανές κλπ, κάντο. Εγώ προσωπικά νοιώθω ένα σφίξιμο στο στήθος όποτε βλέπω γεννήτριες, ρεύματα, συστοιχίες πυκνωτών (ειδικά εκεί που λέει "τους ρυθμίζουμε ώστε ο συντελεστής ισχύος να γίνει 1" λιποθυμάω από την ξενέρα) κλπ. Για τη Δ χρειάζεται ένα γενικό διάβασμα ώστε να καταλάβεις τα πρωτόκολλα, τα στρώματα, τους server, χαλαρά πράγματα. Και εύκολα εργαστήρια. Η μισή Τ είναι τουρισμός κανονικός, σκας με παλιές σημειώσεις και λύνεις τα ίδια θέματα.
είμαι ημμυ με πτυχίο στα 5 χρόνια
καλά σας γαμάω. Αν θέτε σας κάνω και φροντιστήριο
σου δινω 5000 ευρω για να μου περασεις 50 μαθηματα σε 3 χρονια
//
στην ελλαδα παρατηρειται το εξης περιεργο:
οι φοιτητες "καπιταλιστικων" ,τεχνοκρατικων σχολων , πχ πολυτεχνεια , φυσικο μαθηματικο ειναι καργα αριστεροι
(παλια βεβαια επαιζε δαπ πρωτη δυναμη αλλα νομιζω οτι πιο πολυ παιζει αριστερα)
ενω οι φοιτητες ανθρωπιστικων σχολων πχ παντειο ,φιλολογια απο τις οποιες εκ των πραγματων δεν γινεται να γινεις λεφτας
ειναι δαπιτες
αρα η οικονομικη ελιτ της χωρας ειναι αριστερη
^''Ο αστυφυλακας ειναι οργανο.Το μπουζουκι ειναι οργανο.Αρα ο αστυφυλακας ειναι μπουζουκι''.
πονηρε μου , εγω θελω με 5000 ευρα μετα απο 3 χρονια να δω 60 προβιβασιμους βαθμους
εντ οφ στορι
η στα κανω 4000 χιλιαδες αλλα σ καλυπτω εξοδα τσιγαρα / φραπε οσο θα διαβαζεις
Σφιχτό σε βρίσκω. Με 300 το μάθημα πάντως, υπάρχουν άνθρωποι να σε κάνουν τζιτζί.
Μην είσαι τσίπης, δώσε κάτι παραπάνω.
η κατσε διαβασε και παρε πτυχιο η αλλαξε σχολη και μη μας ζαλιζεις αλλο με τις παπαριες σου.
εισαι σε μια σχολη που οπως και σε ολα τα πολυτεχνεια το 95% των αποφοιτων-αυτων που θα βρουν δουλεια εννοειται,χωρια οι ανεργοι-θα ειναι μισθωτοι, χωρις συλλογικη συμβαση εργασιας και με ληστρικες εισφορες στο τσμεδε.
αλλα νταξει αφου προσφερεις τοσο απλοχερα 5 χιλιαρικα για να σου δωσουν πτυχιο ωστε να ασκησεις ενα επαγγελμα χωρις να γνωριζεις το αντικειμενο μαλλον ανηκεις στο 5% αυτων που θα γινουν αφεντικα με τα λεφτα και τις διασυνδεσεις του μπαμπα τους
βασικά η πλειονότητα δεν είναι μισθωτοί αλλά κόβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών (ελεύθεροι επαγγελματίες)
ναι, δε λεω, αλλα ετσι ειναι το συστημα πληρωμης και για τους περισσοτερους που ειναι υπαλληλοι σε εταιριες
Κοίτα,είσαι που είσαι τεμπέλης σε μια σχολή παλούκι, μάθε και 1-2 πράγματα όσο θα σαι εδώ. 1ο. στο Πάντειο έχουμε κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες. 2ο. επειδή δεν έχεις περάσει ούτε απ έξω απ το Πάντειο, η κοινωνιολογική σου ανάλυση είναι της πούτσας και ας την καλύτερα σε μας που είμαστε άνεργοι του επιστημονικού πεδίου και κοίτα να μάθεις δίκτυα ή ότι άλλο έχετε εκεί μπας και γίνεις έστω λίγο χρήσιμος στον καπιταλισμό και ίσως και στην κοινωνία.
ρε σου λεω κνιτισα αλλα πολυ ωραιο κοριτσι
μου ειχε δωσει και νουμερο αλλα το χασα ο μαλακας
γ αυτο θα μεινω παντα μπακουρι
onibocho εσυ;
@lazyass, σωστή η σκέψη σου!
Πάνω που ήθελα να ρωτήσω τον νέο χρήστη αν έχει κάποιον στην οικογένεια ή έστω στο φιλικό του περιβάλλον που να ασχολείται με περίπτερο.
Lock, delete, ban στον hlektrologos_amhxanos,