παμε ξεκατινιασμα παρτ 34141243
λαικ ιτς 2003 !!!
Printable View
παμε ξεκατινιασμα παρτ 34141243
λαικ ιτς 2003 !!!
ρε δε γίνεται μεγάλος άνθρωπος να γράφεις τέτοιες ανεκδιήγητες μαλακίες
σου λένε για την ψυχή του Νικόλα να κάνεις edit ένα post για το game of thrones και αυτό είναι που σε ζορίζει πραγματικά, η ψυχή του Νικόλα
το "user του ίντερνετ ζορίζεται πολύ να σβήσει το spoiler που έκανε για το game of thrones επειδή επικαλέστηκαν την ψυχή του Νίκου Παπάζογλου για να τον πείσουν" τερματίζει γνωστό ιστότοπο με ψευδείς ειδήσεις
Ουρμπαν λετζεντ τοπικ.
Δεν ήξερα ότι το φόρουμ, το κάθε φόρουμ, μπορεί να ελέγχει και συναισθηματικά τους χρήστες του. Χωρίς να δώσω περισσότερη έκταση σε αυτό που έγραψα στον Swollen, ισχύει και άλλωστε για αυτό νομίζω ότι μου το απηύθυνε. Στην τελική, για τίνος την ψυχή να νοιαστώ; Για του Ικονοκλαστ που όταν ανοίγει το στόμα του για μένα είναι σκέτος βόθρος; Ε δεν το νομίζω Τάκη.
Γιατί σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει η ψυχή του Παπάζογλου και η ψυχή του ικόνοκλαστ
νοιάξου για τις ψυχές όλων των αθώων που τους πέταξες σπόιλερ στη μούρη για την αγαπημένη τους σειρά, καταστρέφοντάς τους μια σειρά που τους άρεσε
Να ξέρεις πως ο Νικόλας θα ντρεπόταν για αυτό
Σε ένα θέμα που ξεκίνησε από τον Parasight με την παραδοχή ότι όποιος διαβάσει οτιδήποτε γράψω εδώ μέσα, είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, έτσι; Σε ένα spoiler-less θέμα, όπως τέθηκε από τον αφέτη του;
Spoiler
Συνέχισε να παραποιείς αρχικάγκουρα. Αναφέρεται στην καινούργια σου καραμέλα, στο ότι με ζόρισε. Δεν αναιρεί το "επιχείρημά" του.
Δε ξερω τι εννοεις ως παραποιηση, εγω πηρα αυτουσια δυο κουοτς. Κατα τ αλλα, δεν καταλαβα καν τι εννοεις, δωσε δυο σποιλερ για να κανεις κατανοητο το ποιντ σου.
μη το παρεις κυριολεκτικα το "δωσε δυο σποιλερ", δε το εννοουσα!!!
Κρίμα ρε γαμώτο...
Spoiler
Οποιος βλέπει game of thrones ας μην ανοίξει το τελευταίο Spoiler του Onibocho.
γελάω, σας χορεύει όλους στο ταψί ο targaryan περιπτεράς
όταν γυρίσω σπίτι θα ανοίξω τόπικ: "ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΣΟΥΩΛΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ;"
Ακόμα κι εγώ που δε βλέπω το Game of Thrones, έκλεισα βιαστικά το σπόιλερ, τόσο πολύ αγχώθηκα.
ονι εγω σε συμπαθω παντως
<00i00> προσπαθω να φανταστω Φιξξξξερ με Κομμισαρ και Ονιμποχα σε μπανιερα
<00i00> δεν υπαρχει τιποτα το αστειο σε μια μπανιερα με εναν παιδεραστη, εναν πασοκο και εναν αμερικανο....απετυχες
00ι00 μπορείς να γίνεις και πιο εμετικός, και μετά από κάνα χρόνο θα κλαίγεσαι για ποστ σε φόρουμ/τσατ που σε προσβάλλουν. ωραίος :thumbsup:
Swollen κάνε edit το τελευταίο σου ποστ γιατί είναι ημι-spoiler. προσωπικά το έχω φάει irl από άλλον καθυστέρα (they are legion).
σε άλλα νέα. καιρό τώρα, κατακτήθηκε με το Valyrian steel σπαθί του:
http://i.imgur.com/S1Da9wo.jpg
ευτυχία.
ποιο "επιχείρημά" μου? τι λες?
καταρχάς δεν κατάλαβα ότι μίλαγες για παπάζογλου, αφού όντως λοιπόν, πίστεψέ με, όχι κατάλαβέ με, πίστεψε, πάρτο ως δεδομένο, ότι δεν θα έκανα τέτοιο σχόλιο για νεκρό, και ειδικά για τον συγκεκριμένο
πάρακάτω τώρα και με μεγάλη ανάσα:
βάλε στο μυαλό σου κάποιον που βλέπει got αλλά δεν έχει διαβάσει τα βιβλία. Προσπάθησε πραγματικά όμως σε παρακαλώ.
φαντάσου λοιπόν ότι αυτός ο τύπος δεν έχει δει κανένα επ. από τέταρτη σεζόν. μα γιατί θα απορήσεις, αλλά να που θέλει να τα μαζέψει όλα και τα τα δει παρέα με το κορίτσι που τώρα είναι στο 2ο κύκλο
οπότε κάνει υπομονή, βαριά υπομονή.
λογικό λοιπόν αυτός ο τύπος που μπαίνει στο ηάρ, να μην έχει πλησιάσει καν το αντίστοιχο θρεντ που γράφουνε όλοι για τη σειρα. ξέρω ότι θα πεις μα αφού βάζουν σπόιλερ για τα νέα επ. αλλά να'σου που κάποια φωτό με μεμέ θα πεταχτεί, κάνα τζιφάκι θα ξεφύγει και δεν θέλει να σποιλεριαστεί τζάμπα
αυτός ο τύπος τώρα, δεν έχει ιδέα για το νέο μέλος Ονιμπότσο που έχει πάρει το μάτι του σε μερικά θρεντς, ότι έχει ξεφτιλίσει το τόπικ με σπόιλερς (μη μείνεις στο τελεφταίο μόνο) όπως πολλοί προκάτοχοί του
βλέπει λοιπόν νέο τόπικ "γωνιά του ονιμπότσο", η πρώτη ανατριχίλα τον πιάνει, αφού μυρίζει κάτι σε καντίρου ο τίτλος (δεν έχει σημασία που δεν τον ξέρεις, καλά κάνεις, καλύτερα για σένα, αλλά είπαμε, έχεις μπει μέσα στο ρόλο του τύπου τώρα και συ και νιώθεις)
τρόμος όταν βλέπει και αναφορά στον αρχαίο μπαρμπαχρήστη, αλλά συνεχίζει το σκρολ να δει τι παίζει.
και να'σου ο εν λόγω ονιμπότσο λοιπόν, ποστ μπλαμπλαμπλα με σπόιλερ που προφανώς και ανοίγει γιατί δεν έχει ΙΔΕΑ τι τον περιμένει, είπαμε, δεν έχει μπει στο got θρεντ.
θες να συνεχίσω? πραγματικά είναι τόσο αυτονόητο αυτό που σου ζητάμε (όχι μόνο εδώ) που κουράζει το όλο θέμα πριν καν ξεκινήσει
υγ. σώτε:touched:
μεγάλες στιγμές.
καποια στιγμή θα εμφανιστεί σειρά / βιβλίο / ταινια / κάτι που θα θέλει να δει και θα φροντίσουμε να σποιλεριαστεί άσχημα. Λίγη υπομονή θέλει
εντωμεταξύ για το τελευταίο κουοτ από τσατ, παιδεραστή σκέφτηκα τον ονιμποτσο και πασοκο τον κομμισαρ, το ανάποδο ουτε για "αστειο"
Θες να μου εξηγήσεις τότε σε τίνος Νικόλα την ψυχή αναφερόσουν; Δε θεώρησα ότι έκανες κάποιο κακό ή κακεντρεχές σχόλιο, απλά θεώρησα ότι κατάλαβες την αδυναμία μου προς το πρόσωπό του και την χρησιμοποίησες ως "επιχείρημα", ως μοχλό πίεσης για να κάνω το edit. Αν δεν έκανες αυτό, τότε θα ήθελες να μου πεις τι εννοούσες; Γιατί εγώ αυτό που σου λέω κατάλαβα και για αυτό σου απάντησα ότι με ζόρισες πολύ, κάτι στο οποίο δείχνεις να μου απαντάς κιόλας. :/
Ναι ρε λεβέντη μου, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Η διαφορά είναι ότι πόσταρα σε ένα θέμα το οποίο ξεκίνησε με τη σύμβαση του ότι όποιος διαβάσει το παραμικρό εδώ μέσα, δεν παραπονιέται γιατί οι απαραίτητες προειδοποιήσεις δόθηκαν. Κι όχι από μένα μάλιστα. Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι δεν έγραψα ό,τι έγραψα εκδικητικά για κανέναν, δεν είχα στο μυαλό μου να χαλάσω κανενός την απόλαυση για τη σειρά (αλλά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι δεν τον χάλασε τον βόθρο Ικονοκλαστ) και ήθελα να τονίσω (πολύ ανάγλυφα ομολογουμένως) τη διαφορά μεταξύ κουβέντας για τη σειρά και spoiler. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας πάντως, η αναλογία μούτζας/πινκ στο συγκεκριμένο ποστ δεν είναι αντιπροσωπευτική των αντιδράσεων που ακολούθησαν, χωρίς να σημαίνει ότι το μούτζες/πινκς ratio καθορίζει την ποιότητα ή το ορθώς πεπραχθέν ενός ποστ.
Έχω φάει spoiler από το φόρουμ, στο HoC thread, όταν διάβασα κάτι για το τέλος της δεύτερης σεζόν, ενώ ήμουν ακόμα στη μέση της. Ε και; Ε και; Εγώ άνοιξα το spoiler tag, ΕΓΩ έφαγα το spoiler, ΕΜΕΝΑ έβρισα στο τέλος, όχι αυτόν που το πόσταρε.
Αλήθεια, επειδή όμως η Μιμή τα έγραψε αντίστροφα, από που κι ως που μπορεί να σκέφτηκες εμένα ως παιδεραστή και με προσβάλλεις κατ' αυτόν τον τρόπο; Δηλαδή, αν το δεις ως "αστείο" το πασόκος είναι το χειρότερο, αλλά εδώ δε δείχνεις να κάνεις και τόσο πλάκα...
Δεν υπάρχει πάτος ρε.
το HoC δεν έχει εξυπνάκηδες να σου λένε τι θα γίνει στην τρίτη σεζον επειδη έχουν διαβασει το σενάριοQuote:
Έχω φάει spoiler από το φόρουμ, στο HoC thread, όταν διάβασα κάτι για το τέλος της δεύτερης σεζόν, ενώ ήμουν ακόμα στη μέση της. Ε και; Ε και; Εγώ άνοιξα το spoiler tag, ΕΓΩ έφαγα το spoiler, ΕΜΕΝΑ έβρισα στο τέλος, όχι αυτόν που το πόσταρε.
Αλήθεια, επειδή όμως η Μιμή τα έγραψε αντίστροφα, από που κι ως που μπορεί να σκέφτηκες εμένα ως παιδεραστή και με προσβάλλεις κατ' αυτόν τον τρόπο; Δηλαδή, αν το δεις ως "αστείο" το πασόκος είναι το χειρότερο, αλλά εδώ δε δείχνεις να κάνεις και τόσο πλάκα...
όσο για το άλλο, ήθελα να τονίσω πόσο εξωφρενικό είναι να πει κάποιος τον κομισσαρ αυτό που ειπώθηκε. Μην το συνεχίζεις αυτό
σοβαρά τώρα?
δεν υπάρχει σωτηρία
προκαλείς για το πρώτο ιγκνόρ μου έβερ. πραγματικά φτάνεις στα όρια του μπαν
δηλαδη σου χρησιμοποιησαν ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ για να κανεις ενα εντιτ.
τι διαολο, σου ευχομαι να εισαι τρολλ, απλα.
apo ta liga pou diavasa se auto to thread
eimaste ena vima prin tin tatiana.
Onibocho exeis kamia gymnh sou fwtografia na baleis edw
Όχι τωρινή δυστυχώς...
τελικά ο Παπάζογλου τι μάρκα τσιγάρα πήρε;
Δεν κάνω διαφήμιση σε βιομηχανοποιημένο καρκίνο.
Σωστά.Μόνο τον πουλάς
Αυτό μου 'γραψε το ριζικό μου... Να γίνω κλέφτης; Δεν είμαι και περήφανος πάντως, για να λέμε την αλήθεια.
Τι να κάνω; Αφού το ζητάει το κοινό. Μη μου πεις ότι δεν ήξερες πως είναι βιομηχανοποιημένος καρκίνος πάντως... Το είχαν πει από το πρώτο επεισόδιο.
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτός είναι viral marketing τακτική της Durex ή της λοβοτομής.
Οχι ρε, γιατι, εχει πλακα!!
Δηλαδη εσενα σε ειπε παιδεραστη επειδη κανεις μαθημα στο σχολειο ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΙΝΜΙΝ?
Το τραβηξες πολυ μακρια Νιγριτιανε. Και σε αντιθεση με το Αμερικανος, που ειναι απλως μια εθνικοτητα, αυτο ειναι προσβολη.
Δεν ξερω γιατι καποιοι επιμενουν για μπαν σε Ονιμποτσο οταν ο αλλος αποκαλει καποιον παιδεραστη και ειναι ελευθερος να ποσταρει ακομα.
Ποστάρω απλά για να μου βγάζει πράσινο βελάκι και να μην ξεχνάω ποτέ να τσεκάρω για νέα ποστς.
Σε ΠΟΙΟΥΣ ήθελες να τονίσεις αυτή τη διαφορά αν όχι με τη λογική των bold, σε ΠΟΙΟΥΣ απευθυνόταν το spoiler δλδ;;; Μλκ είσαι σοβαρά διαταραγμένος.
Ευτυχώς εννοείται ότι κι εγώ, όπως και άλλος φίλτατος χρήστης, διάβασα τρεις λέξεις του επιμαχου post (Tyrion κλπ) και το έκλεισα κατευθείαν.
Ο άλλος ο νέοπας λέει ότι φτάσαμε σε επίπεδα Τατιάνας. Δείξτε του κάποιος παλιά τόπικς να καραφλιάσει.
Δε βαρεθήκατε ακόμα?
κατσε ρε συ, 1 φορά στα 2 χρόνια ζωντανευει το πραμα και συ θες να το τελειωσουν πριν καλα καλα αρχισει.