βασικά ο Μπίλυ Μπομπ παίζει να ήταν ο δεύτερος επικρατέστερος για το No Country for Old Men, δεν παίζει κακός τόσο ίδιας κοπής χωρίς να έχει σχέση
Printable View
βασικά ο Μπίλυ Μπομπ παίζει να ήταν ο δεύτερος επικρατέστερος για το No Country for Old Men, δεν παίζει κακός τόσο ίδιας κοπής χωρίς να έχει σχέση
Δεν ξέρω τι δεν πιάνω, αλλά είδα δυο επεισόδια και βαρέθηκα τη ζωάρα μου.
Την τελείωσα επιτέλους και γω, καραγούσταρα
Same here, epika kalh seira. Mou arese sxedon oso True Detective kai Hannibal.
To telos htan akribws opws eprepe. Epishs h seira eixe thn idia 8eikh atmosfaira black comedy me thn tainia.
Quote:
There were doubts and questions about whether or not "Fargo" could step out from the shadow of the Coen brothers (who are producers on the show) monumental film and stand on its own.
But any fears were put to rest with a first season that earned critical acclaim, found an audience and wound up with a massive 18 Emmy nominations. Not too shabby, and FX is ready for more.
The network announced today at the Television Critics Association that they're renewing "Fargo" for a second season, with a premiere date set for next fall.
"The new chapter of the 'Fargo' story will feature an all-new cast of characters, a new time period and a new 'true crime' story that will unfold over the course of 10 episodes," FX said in a statement.
And they aren't messing with the formula either, with Noah Hawley—who wrote the first season—back for the next run of episodes as well. As for the plot details? None yet.
+1
καλο κι αυτο
ειχε βεβαια αρκετα σημεια too muchSpoiler
αλλα οκ πολυ καλη δουλεια ηθοποιοι κλπ
το επ 6 ηταν σουπερ
η 2η θα ναιSpoiler
Μόλις την τέλειωσα κι εγώ.
Απόλαυση.
Χρειάστηκε να κάνω καναδυό διαλείμμματα λίγων ημερών, λόγω υποχρεώσεων, και έπιασα των εαυτό μου να ανυπομονεί για το επόμενο επεισόδιο. Disturbing shit.
Το τέλος δεν με ξετρέλανε, αλλά δεν έχω και παράπονο. Η πορεία ως εκείνο το σημείο είναι το αμερικάνικο σινεμά(oops!) που θέλουμε.
O Martin Freeman, δε μπορώ να αποφασίσω αν είναι καλός ηθοποιός ή όχι, αλλά, είναι λατρείας.
Θα ήθελα να μαθαίναμε τι απέγινε ο Τσαζ.
Μετά το Φάργκο, τι.
molis ti nteliwsa. iperoxi seira pragmati. k iperoxi mousiki. k iperoxo telos. perimena mexri teleutaia stigmi na kanei comeback o koufos vevaia. episis auto me to realismo stamatiste na to lete an thete realismo deite ntokimanter
https://www.youtube.com/watch?v=dFVNi8gUEy4
:wave::wave::wave:
:malakia::malakia::malakia::malakia::malakia:
bump
xanaxekinaei
ayth
th
bdomada
prwto episodiaki is out. diagrafetai pio sapia sezon apo perisu.
Υπέροχο διαγράφεται και φέτο :touched:
έχει μπει υπέροχα η σεζόν, μιλάμε για φοβερούς χαρακτήρες πάλι.
Better Call Karl
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α
Άνετα.
αν και είμαι ένα επεισόδιο πίσω , τολμώ να πω ότι η σειρά καταφέρνει να στα περνάει όλα σε ένα, ατμόσφαιρα δράση χιουμορ. Επίσης για κάποιο λόγο όλοι παίζουν γαμάτα, και υπάρχουν στιγμές που οι διάλογοι κεντάνε απλά.
Θα μπορούσα να πω ότι γουστάρω τον τάδε ή τον δείνα περισσότερο, αλλά επηρεασμένος και από τον ρινοκερο μπορώ να πω
WTF
Spoiler
είμαι ακόμη στο τρίτο επεισόδιο αλλά δεν άντεξα. πρέπει να ποστάρω αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=kH13hE4zmmQ
γενικά, απίστευτα δουλεμένες και εμπνευσμένες σκηνές, διάλογοι, σκηνοθεσία, χαρακτήρες. κρατάει επίπεδο η σειρά.
Τι να λέμε, η σειρά σώζει μόνη της τον φετινό χειμώνα.
νγγγκκκκκκκκκκχχχχχχχχχ
έχετε πάρει πρέφα τη φάση με τα ufo sighting σε κάθε επεισόδιο btw;
http://www.bustle.com/articles/12376...rrestrial-life
και η φάση με τα σύμβολα στο σπίτι του μπαρμπαμπάτσου που υπάρχουν και στο μπαρ στο τελευταίο επεισόδιο π.χ., είναι πολλά easter eggs που μάλλον δε θα δέσουν με την ιστορία, απλά σε βάζουν στο κλίμα της εποχής με τη σχετική παράνοια
το μόνο που δε βγάζει πολύ νόημα είναι
Spoiler
νιώθω πολύ άσχημα που κάνω triple post ενώ έχουμε το φινάλε μιας υπέροχης σεζόν. σε δύο χρόνια πάλι.
Τέλος.
Χωρίς πολλά πολλά ΣΕΙΡΑΡΑ, το πρόβλημα είναι το ποιός περιμένει μέχρι το '17 τώρα. Η 2η σεζόν μου φάνηκε η πιο καλοδουλεμένη σεναριακά από τις δύο (η 1η μου έδωσε την εντύπωση πως βασιζόταν υπερβολικά πάνω στον Thornton). Tώρα αν ντε και καλά θα έπρεπε να βρω κάτι για γκρίνιαSpoiler
Ξεκινήσαμε κι εδώ ε. Άλλη μια απολαυστική πρεμιέρα.
Το τελευταίο επεισόδιο ο,τι πιο κοντινό ever στο Big Lebowski, με σαφείς αναφορές. Σκέφτομαι ατάκες και γελάω μόνος μου, φανταστική και η φετινή σεζόν μέχρι στιγμής.
Μάλλον είναι μόνο για φανμπόιδες.
Κάθισα και τα είδα όλα μέσα σε 2-3 βδομάδες. Ωραία σειρά γενικά, η 2η είναι σαφώς η καλύτερη σεζόν, με πολύ πιο δυνατούς χαρακτήρες, αλλά νομίζω ότι η 3η είχε την καλύτερη τελευταία σκηνή. Και οι 3 σεζόν ξεκίνησαν βαρετά. Έβλεπα επεισόδια και δεν έδινα δεκάρα τι θα συμβεί στο επόμενο ή πού θα το πάει γενικότερα. Τα έβλεπα μόνο επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω. Ειδικά μετά το πρώτο επεισόδιο της πρώτης, δεν είχα καμία απολύτως θέληση να συνεχίσω να βλέπω τη σειρά. Μου φάνηκε παντελώς αδιάφορη, με υπερεπιτηδευμένο "χιούμορ" για διανοητικά ανάπηρους. Η 2η είχε, πάλι, το καλύτερο χιούμορ, πολύ διακριτικό και με νόημα. Τα δεύτερα μισά των σεζόν κύλησαν πολύ πιο εύκολα, σχεδόν μονορούφι. Άφησε ωραία γεύση στο τέλος και αυτό μετράει. Χιόνια και κατάθλιψη. :pink:
Δε μου αρεσε η 3η όσο οι προηγούμενες. Γενικά ο Hawley από εκεί που ασχολούνταν μόνο με το Fargo τώρα έχει αναλάβει κι άλλα projects και σε συνδυασμό με ότι ήθελε αυτή η season να είναι κάπως πιο open-ended, κατέληξε να χάσει λίγο.
Καταπληκτική σειρά.
Thornton, Freeman, Dunst, Plemons, Mcgregor, τα δόντια του Lupin, ερμηνειάρες.
Η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο απ' τις άλλες δύο, αν και καμία τους δεν είχε έστω και ένα μέτριο επεισόδιο.
To trailer της 4ης:
https://www.youtube.com/watch?v=I4ISTHi45_s
now downloading 4x01 & 4x02
Είμαι στη μέση του 4ου και ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Έπος και ο 4ος ρε, ΕΠΟΣ. Και σύνδεση με τους προηγούμενους κύκλους σε ανύποπτο χρόνο.