εκτος κι αν το ειδα στον υπνο μου ,εδω ειχε 2-3 posts για το the leftovers απο προχτες (;)
Printable View
εκτος κι αν το ειδα στον υπνο μου ,εδω ειχε 2-3 posts για το the leftovers απο προχτες (;)
Είδα το Shameless το αμερικάνικο.
Θα το βλέπα μονοκοπανιά αλλά δεν προλάβαινα.
Μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Η σειρά αξίζει θρεντ και κουβέντα.
Έχει δει κανένας ?
γιαποιονπουστηλογο.Quote:
Originally Posted by The Playlist
Μάλλον ρωτούσες το ίδιο όταν πρωτοέμαθες για το Fargo. Κάτσε να δούμε πρώτα.
μάλλον μ'έχεις μπερδέψει μ'άλλον χρήστη, μπζηλέ.
Μάλλον μ'άλλον;
εχμ ξεκίνησε 2η σεζό Utopia
Γενικά Κωλαράκι Τορνευτό, η αποψή σου δεν είναι σαν την κόκα-κόλα για να πηγαίνει με όλα.
Spoiler
Spoiler
Ναι, εχεις δικιο, εχω απαντησει σε... 3 τοπικς σημερα. Παρε αρκουδακι και ηρεμησε
Αν τυχόν το σχεδιάζετε, ΜΗΝ ασχοληθείτε με The Strain. Ναι οκ, Guillermo del Toro και όλα αυτά, αλλά το γράψιμο είναι παιδικό και με κάτι τρύπες να, η σκηνοθεσία το χασμουρητό το ίδιο, οι χαρακτήρες στερεότυποι μέχρι αηδίας. 4 επεισόδια είδα με το ζόρι, όχι άλλο.
είδα το πρώτο, γιατί Guillermo del Toro και μου φάνηκε οκ για αύγουστο-αθήνα.
αλλά μετά έπιασα leftovers kai utopia και έπεσε στη λίστα.
εγώ το βλέπω ευχάριστα ακόμα :rsad:
από καλοκαιρινά που δεν έχουν αναφερθεί βάζω το You're the worst που είναι μια πολύ ωραία κωμωδία αν βαριέστε να βλέπετε 45λεπτες υπερπαραγωγές μέσα στον καύσωνα.
Quote:
Το FX έδωσε παραγγελία σειράς 10 επεισοδίων στην κωμική σειρά Baskets, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Zach Galifianakis και έχει για δημιουργούς τους Louis C.K. και Jonathan Krise. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν μέσα στο 2015 και αναμένεται να προβληθεί το 2016. Οι Galifianakis, C.K. and Krisel θα γράψουν τον πιλότο και θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού, με τον τελευταίο να τον σκηνοθετεί αλλά και να έχει καθήκοντα showrunner στην σειρά.
Η σειρά ακολουθεί τον Chip Baskets (Galifianakis), οποίος έχει καταγωγή από την Νότια Καλιφόρνια και ακολουθεί το όνειρο του κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, να γίνει ένας σεβαστός κλόουν αλλά υπάρχει μια παγίδα. Μετά από μια αποτυχημένη εγγραφή σε μια φημισμένη σχολή κλόουν στο Παρίσι, η μόνη δουλειά που μπορεί να βρει είναι στο τοπικό ροντέο.
μμμ πολυ ενδιαφερον σεναριο ΝΟΤ
http://www.imdb.com/title/tt3843168/
Όχι εξεζητημένα πράγματα, ακόμη μια σειρά στο zombie apocalypse genre. Πιο "ελαφριά" και κάπως πιο fun από Walking Dead (αυτό για όσους γκρινιάζουν για τη "σαπουνοπερίστικη" πλευρά του), και με περισσότερα αίματα, έντερα και μυαλά. Μόλις ξεκίνησε, δύο επεισόδια ως τώρα.
ωραία κυλούσε το πρώτο επεισόδιο Z Nation αλλά στο τέλος με το μωρό γαμήθηκε ο δίας
σε άλλα νέα ξεκίνησε αυτό
http://www.impawards.com/tv/posters/gotham_ver9_xlg.jpg
καλησπέρα.
σας βρίσκεται κανένα δοκιμασμένο λινκ για 4η σεζόν Gaym of thrones, με σωστούς ελληνικούς υπότιτλους?
γεια χαρα παιδες, δειτε The Knick, με Clive Owen on fire...
Δεν ξέρω αν υπάρχει topic αλλά ξεκινάει 2ος κύκλος του υπέρτατου Peaky Blinders
Maron (2013– )
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV..._SX214_AL_.jpg
http://www.imdb.com/title/tt2520512/?ref_=rvi_tt
Σαν Louis CK στο καλύτερο :)
Νομίζω ότι έχει γίνει αναφορά στο τόπικ του Λούη
Στο καλύτερο δε το λες γενικά, καλούλι είναι, όμως προσωπικά μου φαίνεται πιο "δύσκολο" στην παρακολούθηση
Απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σιγουρα, ναι και
για μενα πιο "δύσκολο" στην παρακολούθηση στην συγκεκριμενη περιπτωση = καλύτερο :)
έχω μια εντύπωση, πως αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος αυτή τη σεζόν, οι σειρές που παρακολουθώ δεν είναι πολλές και νομίζω πως έχω χώρο για να προσθέσω καινούριες (με αρκετούς ή και όχι κύκλους), γιατί είναι γνωστό πως είμαι πρεζάκι και βλέπω περίπου ένα 8ωρο τη μέρα.
ψιλοχαζοβλέπω το the wire και το the shield αλλά φοβάμαι πως έχω μπουχτίσει λίγο με τις μπατσοσειρές και πρέπει να κάνω ένα οφφ.
εδιτ: να δω το homeland;
ναι αλλά όχι αμα θες να ξεφύγεις με τις μπατσοσειρές (εκτός αν θες να μεταφερθείς σε cia και φαντάρους)
ωραία κατεβαίνει.
πείτε και καμιά άλλη πρόταση γιατί 3 σεζόν είναι, πάλι εδώ θα ειμαστε την άλλη βδομάδα.
και 5 επ απο την 4η!
το αναφερει πιο πανω ο Νερων, το peaky blinders ειναι πολυ ζορικο
βασιζεται σε πραγματικη συμμορια στο μπερμιγχαμ μετα τον 1ο ΠΠ
μπλεκει τζογο, ιρλανδια, λιγο κομμουνισμο και πολυ νικ κειβ :-)
μια 2η τιμια μινι σειρα του bbc για ξεπεταμα ειναι το honourable woman
ισραηλ/παλαιστινη/μυστικες υπηρεσιες κλπ
Για χαλαρά πράγματα, 20λεπτα επεισόδια, sitcom και αστείες ατάκες/φάτσες, ονειροπαρμένο πρωταγωνιστή και πολύ ωραίες φωνές (παίζει πολύ λαλά στη σειρά), υπάρχει το Scrubs -9 σεζόν- που βλέπουμε αυτόν τον καιρό. Χαλαρό, αλλά πολύ ευχάριστο. Το βασικό στόρυ αφορά ψάρακλες ειδικευόμενους γιατρούς και τις σχέσεις τους με το υπόλοιπο νοσοκομείο/ασθενείς/τον επιστάτη (θεός) κτλ κτλ.
boardwalk empire τιμής ένεκεν.Τελείωσε σήμερα
α, το peaky blinders το είχα ξεχάσει.
από τα υπόλοιπα θα τσεκάρω το μόνο που δεν έχω δει, το deadwood και ίσως αρχίσω να σκέφτομαι μπας και ξεκινήσω να έχω ζωή ή έστω να βρω ένα καλό κορίτσι (ή αγορι).
To about a boy το έχει δει κανείς να πει αν αξίζει;