00i00
εγω λογω επειδης δεν το χωνευω το QT μπορω να μπω με παλαιοτερη εκδοσις;?
Printable View
00i00
εγω λογω επειδης δεν το χωνευω το QT μπορω να μπω με παλαιοτερη εκδοσις;?
νομίζω όχι. εγώ τουλάχιστον δε μπορούσα. ούτε μένα μ' άρεσε το Qt αλλά τελικά το συνήθισα και το βρήκα αρκετά πιο λειτουργικό.
με την σπαει που δεν βλεπω τους users μου στα δεξια
τεσπα...πα να μπω
και με την 157 NS 13e μπαίνεις :)
NS = New Server
wb ))
Λοιπον παω να μπω και βγαζει το εξης μηνυμα : Login failed. Reported failure reason: socket error. Please change your login settings in the Options tab and try reconnecting.Mπορει κανενας γνωστης να βοηθησει για να μην αρχισω τις παναγιες μερες που ειναι.Ειτε σε πμ ειτε εδω .Ευχαριστω εκ των προτερων
εντιτ:εκανα επανεκκινηση το πισι και μπηκε κανονικα αλλα οποιος εχει τη λυση ας τη δωσει για το μελλο
δοκίμασε να αλλάξεις password ή/και να κάνεις login με διαφορετικό username. αν δεν λειτουργήσει δοκίμασε άλλον client (αν έχεις το Qt βάλε τον NS ας πούμε να δεις αν δουλεύει).
στο Options->Login τα "Use UPnP port mapping" και "Use UPnP port mapping" είναι επιλεγμένα; Server Port -> 80;
αν δεν λειτουργήσει τίποτα από αυτά, ίσως κάποιο Firewall ή ο ISP σου(!) είναι πιθανό να μπλοκάρει το Soulseek.
εμενα δε λεει Use UPnP port mapping λεει use NAT-PMP port mapping ειναι το ιδιο και δεν ηταν τσεκαρισμενο.Σορυ αν ρωταω βλακειες δεν εχω ιδεα απο τετοια .Και τι ειναι το isp?
Internet Service Provider. ο πάροχος του ιντερνέτ σου. αλλά περίεργο θα ήταν να στο μπλοκάρει.
SoulseekQt χρησιμοποιείς; αν είναι παλιά έκδοση, δοκίμασε να βάλεις καμιά πιο πρόσφατη μπας και.
βέβαια πιθανότατα απλά τρώνε φρίκες τα windows σου.
Λυθηκε το προβλημα .Ευχαριστω μεσιε γκουλ
Κάθε φορά που κάνω φορμάτ σκέφτομαι τη λίστα με friends να χάνεται και αναστενάζω.
Πριν κάνεις φορμάτ κάνεις τα εξής βήματα:
1. αντιγράφεις σε ένα φλασάκι όλα τα αρχεία του φακέλου: %UserProfile%\AppData\Local\SoulseekQt
2. εγκαθιστάς την ίδια έκδοση του SoulseekQt που έχεις ήδη εγκατεστημένη (προσοχή όχι πιο καινούρια, γκούγκλαρε να βρεις αυτή που έχεις αλλιώς δεν θα δουλέψει)
3. επικολλάς τα αρχεία του παραπάνω φακέλου στον ίδιο προορισμό.
4. ???
5. Profit!
γενικά η όλη ιστορία είναι να μεταφέρεις αυτά τα "soulseek-client.dat" αρχεία που περιέχουν όλες τις ρυθμίσεις σου. μόλις το δοκίμασα με το δικό μου και δούλεψε.
σ'ωραίος
Κινείται τίποτα;
Χθες το έκανα εγκατάσταση, και αφού έτρεξε την πρώτη φορά, στη συνέχεια δεν (δεν άνοιγε καν). Το απεγκατέστησα και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω μου λέει error opening file for writing και δεν προχωράει. Τι κάμνουμε;
λοιπον...
θελω να καμνω port forwarding το slsk και εχω το αποπαρακατω router της (καταγαμημενης) Forthnet
http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7093
το θεμα ειναι οτι εχω βρει ενα video-tutorial που τα εξηγαει χαρτι και παλαμαρι, αλλα οταν μπαινω στο router μου δεν βλεπω αυτα που δειχνει ο βιντεος αλλα αλλα αντ'αλλων
http://youtu.be/-DIkW7sqaOA
τι καμομε?
Το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο. Αν θες δώσε ένα screenshot της βασικής σελίδας αφού μπεις μετά τα username και pass.
Έχει ασχοληθεί κανείς με nicotine? (soulseek client για linux)
Μπορώ κάπως να περάσω τους "friends" από το soulseek στα windows στο nicotine?
παλια, οταν τρολαρα ναζιδες, δεν αξιζει τον κοπο
Και αξίζει τον κόπο να χάσω καμιά 100αριά users στο soulseek? Οριακά κρατάω τα windows μόνο για αυτό.
Spoiler
υπάρχει client για linux. http://www.soulseekqt.net/news/node/1
το θεμα δεν ειναι να τους χασεις εσυ αλλα να μην σε χασουν αυτοι βρε...λολ
γενικα το μυστικο ειναι να κανεις σωστο και σεβαστικο share και φυσικα να εχεις ενα σταθερο username
απο το 2002/3 εχω το ιδιο και δοξα το θεο κατι 4000 queue τα παρακαμπτω like a boss