Quote:
Επειδή όσο απο τη μία εχουμε γεμίσει επαναστάτες άλλο τόσο έχουμε γεμίσει και (σωστα) απηυδησμένους απο την προαναφερθείσα επαναστατικότητα, η γνώμη μου είναι η εξής για τα Jarboe γεγονότα. Η κυρία έχει σοβαρά πλην στην επιχειρηματολογία της. Δεν την δικάζω αλλά έχω απόλυτο δικαίωμα να θέσω ότι "αντε κυρά μου παρα πέρα με τις διασυνδέσεις σου" ακριβώς επειδή το όλο πραγμα για μένα έχει να κάνει με ένα απλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο ελληνικό underground και μια κατάσταση που χρόνια τώρα σιωπούν διάφοροι είτε πρόκειται για παιδιά πασοκικής χοιρόπιτας (σωστή ορθογραφία και νεολογισμός που αναφέρεται σε πολλά indie σχήματα που πουλάνε απολιτικ μούρη) , είτε για "σφυράω αδιάφορα" (βλέπε black metal κόλπα ή μήπως ξέχασε κανείς φαινόμενα τύπου Forest και που θυμαμάι πάρα πολύ καλά την αντίδραση επώνυμων μαγαζατόρων του μεταλ αλλά και αρθρογράφων) είτε την δασοπρεπή σκοτεινίλα (βλέπε dark noise και δε συμμαζεύεται που επί χρονια κάνει πλάκα με φαινόμενα που άπτονται καταλυσης πολιτευματος με ναζιστικοειδή ηδυπάθεια και φορμαλισμό). Τουτέστιν όποιος είπε εχθές και σήμερα "ίσα μωρή μαλάκω" για αυτά που έγιναν δεν είναι σωνει και καλά ούτε hipster επαναστάτης, ούτε κυνηγός μαγισσών, ούτε λυσσασμένος εξωκοινοβουλευτικός αριστερίζων ΑΛΛΑ ένας άνθρωπος που μπορεί να μη γουστάρει οι/η μουσικοί/ή που παράγουν ήχους της αρεσκείας του να έχουν σχέση με τα πολιτικά σκατά. Η κυρία Jarboe είμαι σίγουρος προσωπικά ότι δεν είναι φιλοναζί ΑΛΛΑ από την πολλή ενασχόληση με το υπερπέραν και τις new/δαρκ age παπαριές και νευρώσεις ξέχασε τη συνδεσμολογία που ενίοτε αναπτύχθηκε μεταξύ του παγανισμού, του new age και του φασισμού -ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΝΟ JULIAN COPE ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΌ ΑΛΛΆ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΡΟΥΝΟΥς ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕς ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕς. Οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τι γινεται στο ελληνικό underground κοινό και μουσικό στέλεχος του πραγματος για να ξερουμε με ποιους μιλάμε, όχι τίποτε αλλο αλλα έχουμε θρηνήσει και θύματα σε αυτη την ιστορία και για όσους ξερουν μιλάω για πανκηδες που μεταφερθηκαν σε μοναδες εντατικής απο το πολυ ξύλο απο φασιστες στα 80s , για την επιθεση στον Καλοφωλια, για τον Dr Chaos και διαφορα αλλα που αν δεν τα γνωριζει καποιος και τοσα χρονια μένει με τα δισκάκια του και κάνει μόκο για τα προαναφερθέντα"στα τετοια μας κι εμάς, Κωστής Παλαμάς-hit the button mr mash, we are gonna kick your ass" όπως λέγαμε παλιότερα.
Συμφωνώ περίπου με όλα αλλά κυρίως στο σημείο περί new age παγανισμού κλπ. Σορη ρε guys αλλά ΤΟΣΗ νεκρογκοθίλα, σατανίλα, σκοταδίλα, μαυρίλα και μυστικιστικό occult, με μέλη της νεολαίας Λαμπράκη θα έκανε παρέα η θεία; Δηλαδή εντάξει, κάθε φορά που μιλάτε για μπουρνουζ, καιάδες, nsbm, jarboe και δε συμμαζεύεται κάνετε πάντα λες και πέφτετε απο κάποια σύννεφα. Για κάθε τρολλ Boyd Rice και κάθε ημίτρελο Julian Cope του κόσμου αυτού υπάρχουν 180 που σοβαρολογούν, και γίνατε τώρα ευαισθητοι ξαφνικά γιατί καταλάβατε τι σημαίνει να σοβαρολογεί κάποιος στο ναζισμό;