Τι βλακεία ήταν αυτό με τα 15 δευτερόλεπτα;
Printable View
Τι βλακεία ήταν αυτό με τα 15 δευτερόλεπτα;
Δε μου κάνει καρδιά να απαντήσω, φέρτε τον Τζόη Άλεν να γνωρίσουμε live κι εμείς οι νεότεροι λίγη flame μαγεία.
Τι φλέιμ και παπαριές, 2 πόστ με διαφορετική άποψη και τέρμα. Θέλεις να είναι τεράστιος ο δίσκος; Ας είναι.
Ε ναι ρε μάστορα, δεν ξέρω τι μουσικές ακούς, αλλά ποτέ κανείς δεν άκουσε ένα (sort of) sludge δίσκο επειδή έψαχνε "τεχνική", "καλή φωνή", "σπουδαίους οργανοπαίχτες", "θέματα που σου μένουν στο μυαλό" ή οτιδήποτε τέτοιο, άλλα πράγματα ψάχνουμε και βρήκαμε εδώ μέσα.
Βρε καλά κάνατε, και δεν αντιλέγω, ούτε είπα οτι εγώ είμαι ο σωστός. Απλά λέω οτι αν δεν κάνεις ούτε ένα από τα παραπάνω πολύ καλά, το να πουλάς συναίσθημα μόνο, ε δε μου κάθεται καλά ρε φίλε.
Quote:
xaxaaxaxa, pente notes paizoyn kai aytes lathos. otan oi misoi paixtarades toy anatolikoy l.a. exoun faei tin zwi tus sti meleti kai vgazun diskares akomi kai simera (oi perissoteroi kai me proswpikes duleies) oi stonerades tis putsas kathontai kai armegun ta provata san na einai aytoi voskoi ki eseis ta provata. mpafontoymades poy den exun kan girisei ton kosmo me karavi.
:touched: :touched:
ο Atropos είναι ο Joey_Allen. wb!
Κυρ Θάνο ξέχασες, δεν είμαι πλέον κρατικοδίαιτος, με έβγαλε ο Μανιτάκης σε εργασιακή εφεδρεία.
Θυμίζει λίγο Βλαντιμίρ Εσκενάζι το παίξιμό σου.
3 φορες το ακουσα...κανενας πονος
ουτε Depon
Τώρα που πέρασε καιρός, και τον χωνέψαμε καλά τον δίσκο, και μπορούμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί, πρέπει να πω πως ΠΟΣΟ ΘΕΙΚΑ ΥΠΕΡΑΤΗ ΔΙΣΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ?!!!
Τα λέγαμε από τότε, αλλά θα το ξαναπώ: καλύτερη τους δουλειά σο φαρ με διαφορά.
Άντε τώρα να τον ακούσουμε και λαιβ, και μετά μπορώ να πεθάνω ήσυχη.
Λίκαρε το νέο. Solitary reign αδιανόητο έπος.
Δίσκος της χρονιάς και αδιανόητο κόλλημα και repeat εδω και 4 μέρες σερί.Πρέπει να έρθουν live και να το παίξουν ολόκληρο το αλμπουμ απλα.
Παιζει να το leakαρε η χονδρη μονη της χαλαρα. αχαχαχα
Δεν έχω ακόμα λεπτομερή ολοκληρωμένη άποψη, πέραν του οτι προφανώς γαμάει, αλλά πραγματικά, πόσο απερίγραπτο έπος το Solitary Reign!! I can't even.
Εμενα μου εμοιαζε οτι αρχισαν να ακουν metalcore και melodic death. Σοβαρα! Τα μελωδικα μεσα στη σκατιλα ειναι τελειως core!!!