ΜΑ τους Αγιους Πατσίστιο, Παρισιο, Παστιτσιο χρειάζεσαι μερικές δυνατές σφαλιάρες και να κόψεις τα ναρκωτικά!αμε στο διαολο να ποσταρεις εκει!
Printable View
Η επόμενη ιστορία θα ανέβει Παρασκευή
Χουίτης είναι αυτός που είναι χου;
Αρθουρ γενικα στησε καρτερι σε ενα SCANIA και θυσιασου...ενισχυεις τον γαμημενο ΝΑΖΙΣΜΟ
αν σταματήσει να γράφει σαν 15αρης που γαμάει πρώτη φορά (δηλαδή σαν κάποιον που αντί να απολαύσει το γαμήσι περιμένει πως και πως να τελειώσει για να πάει να το πει στους φίλους του) τότε θα γίνουν ενδιαφέρουσες οι ιστοριούλες...
γενικα Χουιτη ειμαστε κομπλε απο φουντες...
οκ καταλαβαινομε οτι επαθες ζημια σε αρεσε πολυ...συνηθως ετσι παει, αλλα σταρχιδιαμας ρε φιλε
κι εγω οταν πρωτοεφαγα φασολαδα ειχα παθει πλακα αλλα δεν εκατσα να γραψω διηγημα για την πρωτη μου κλανια
βρες κανα μουνι γαμα ή εστω βγαλε την σχολη σου
το παιδι εχει βγαλει την σχολη ζν
αρθούρε,ο κος χουίτης έκανε και στην ψειρού για ένα γραμμάριο σκανκ δηλαδή?
Όλη η φάση στο θρεντ είναι που περιμένουμε να σκάσει ο Landy.
inb4
-Και σκάει ο λάντη και μας σκάει κάτι ξήγες ρε μαααααααν
Η 4η ιστορία:
http://kosxoyitis.wordpress.com/2012...8%CE%B1%CE%BD/
skeftome meres na sou grapsw alla nomiza pos den 8a eixe noima kai perimena pos den 8a antexes kai polu to kra3imo kai 8a stamatouses
8a 3ekinisw me to mono kalo pou exeis kai auto einai h ore3i na grafeis apo kei kai pera den mporw na vrw kati allo kai den to kanw apo kakia
pragmatika einai oti pio vareto exw diavasei istories xoris noima me varetous iroes pou miazei na tous perigrafei 70xronos pou prospa8ei na to pai3ei cool sthn neolea kai to xanei
pera apo varetes merikes fores ginonte kai eknevristikes
pragmatika tora joint kai tsigarilikia?????
isos ta elege etsi h 8ia sou h xipisa prin 40 xronia kai ta onomata tupou giannrizlas+ pio kravgalea pe8eneis 3erw gw
an 8es thn simvouli mou kai oxi san idikos alla san anagnostis skotose amesos ton iroa sou kai 3ekina na grafeis kati kainourio
oi mpafoistroies sini8os exoun plaka mono otan eisai piomenos kai otan tis zeis gia na tis diavasw prepei na einai kati idietero kai sigekrimena oi dikes sou exoun toso endiaferon oso h ka8imerinotita tis giagias mou
episis h stoner logotexnia sou (eleos etsi) einai kakogrameni alla an kaneis thn prospa8ia gia kati allo auto me ton xrono mporei na dior8o8ei h antilipsi sou den 3erw an mporei na veltio8ei giati exeis hdh grapsei opos les 10 istories kai sinexizeis.... giati????
μονο σαρανταρης ασφαλιτης , πρωτη μερα στην δουλεια σε καταληψη μπορουσε να πει , "μικρε θες κανα τζοιντ?"
"Ήταν ο Τζιβάνας, ο παλιός του φίλος με τον οποίο έπινε που και που ‘κανα τσιγαριλίκι στο σπίτι του."
είν υπέροχος ρε μάγκες.
α κι εδώ: «Είσαι λοιπόν ο άντρας που περιμέναμε όλον αυτόν τον καιρό, έτσι δεν είναι;»
θα σου πρότεινα να το αλλάξεις στο απείρως πιο στόνερ ''μαν''. Διάβασέ το ξανά: Είσαι λοιπόν ο μαν που περιμέναμε όλον αυτόν τον καιρό, έτσι δεν είναι;»
κι είσαι τζετ.
(χμ, ξαναέντιτ για απορία: αυτό με το "μαλακά" αντι για ''μαλάκα'' τι είναι; στν αρχη νομιζα πως ηταν λαθος τονος μετα το ξαναειδα. ποιος ξερει κατι; λεγεται οντως; )
δεν έχω ακούσει ποτέ τη λέξη τσιγαριλίκι από το στόμα κάποιου που την πίνει
"τι θα γιέν' ρε νώντα, θα πιουμ' γκάνα τσιγαρ'λίκ';" φάση
προτεινω και τα...
νταμιρα
τσικα
και εις χειροτεραν
και τώρα που'πες τσίκα
http://www.youtube.com/watch?v=H4sGZlgWXOI
άντε να προσθέσομεν και λίγο ψωμί στο θρεντ, γιατί από πίτουρο είμαστε φουλ
Καταρχάς ευχαριστώ ειλικρινά για την κριτική, το εκτιμώ.
Τις ιστορίες αυτές τις γράφω για μένα, γιατι μ΄αρέσει, γιατί θέλω να βελτιώσω το γραψιμό μου πριν γράψω κάτι καλύτερο και πιο σοβαρό στο μέλλον και επειδή απ' ότι βλέπω αρέσει σε πολύ κόσμο. Καταρχάς αρέσει στην παρέα μου, που είναι πολύ καλό για μένα. Καταδεύτερον, έχω πολύ καλές κριτικές απ' άλλα φόρουμ. Στο δικό αας τρώω κράξιμο, αλλά γενικά ακούω καλά λόγια. Αν θες ψάξε, είμαι μέλος σε πολλά φόρουμς.
Προσπαθώ να βελτιωθώ. Νομίζω ότι οι επόμενες αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Έχω γράψει μια καλή ιστορία με δύο μέρη και θα είναι η όγδοη. Την κριτική σου την παίρνω σοβαρά, αλλά θα συνεχίσω να γράφω. Αν θες διαβάζεις, αν δε θες όχι.
καταρχας δεν γραφεις δυο φορες ''καταρχας''
καταρχας σε ποια αλλα φορουμ εισαι?
αυτή ήταν η εικόνα του μπάφερ γουίντοου όταν σκέφτηκα ότι καλύτερα να χώσω ένα κανονικό ριβιού παρά να υποσχεθώ ότι θα χώσω και να επιστρέψω καμιά ώρα αργότερα.Quote:
Challenge Accepted
θα έχεις το σοβαρό ριβιού σου
Μέχρι που διάβασα 4-5 παραγράφους από την 3η ιστορία και σκέφτομαι σοβαρά να κόψω τους μπάφους, τη λογοτεχνία, τη σύνδεση στο ίντερνετ, το λαιμό μου, το αυγολέμονο, κάτι τελοσπάντων να κάνω
λεξιλόγιο: τσιγαριλίκι, joint, πούστη, αρχίδια κτλ
ούτε σε 80s βιντεοταινία δε μιλούσαν έτσι. κι άμα κάτι δεν τολμάει να το κάνει ο πολύς Σταμάτης Γαρδέλης τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ είσαι πιο μάγκας και μπορείς να το υποστηρίξεις;
περιεχόμενο: η ζωή ενός χασίκλα, όχι βασανιστικά πιστή στην πραγματικότητα για να χαρακτηριστεί νατουραλισμός, όχι αρκετά υπερβατική για να χαρακτηριστεί σουρεαλισμός, λίγο φλου, λίγο δω, λίγο κει, λίγο η κακιά στιγμή. Λίγο σαν το ημερολόγιο της Μαρίας-Ιωάννας Κανναβάκη-Σατίβα μου κάνει
πλοκή:
χαρακτήρες: ο κύριος χουίτης δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εύρημα του συγγραφέα για να μας μιλήσει για τους μπάφους. Οι διαστάσεις του είναι πιο λίγες κι απ' τον ελάχιστον αριθμό χαρτακίων που απαιτούνται για ένα σωστό ...αχέμ... joint. Ορίζεται αποκλειστικά από την ιδιότητά του ως χασίκλας. Γενικά σα χαρακτήρας, του αρέσει να τημπίνει. Και καμιά φορά στρίβει και κάνα μπάφο να ξελαμπικάρει το κεφάλι του. Μέσα στην πορεία του αφηγήματος, ο χαρακτήρας του εξελίσσεται, κερδίζει κάτι, μαθαίνει κάτι, παθαίνει κάτι, γενικά του συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό που μας ενδιαφέρει και αξίζει να διαβάσουμε.
Αν δεν το βρήκατε είναι ότι πίνει 2.5 τσιγάρα
Στα άλλα φόρουμ τι σου λένε;
Filaraki gamatos, sunexise 3tsi!
Μάλλον η διαφορά μας με τα άλλα φόρουμ είναι ότι έχουμε ξαναδεί λογοτεχνία.
αφού δεν ξέρεις τι είναι ο νατουραλισμός, τι πετάγεσαι;
pun intended
τα'χεις δοκιμασει; μια χαρα πινονται
εκείνο το kourelou θυμάμαι μόνο.κωλόξιδο κανονικό.
να διαβάσεις την έρημη χώρα...οι κούφιοι άνθρωποι είναι ότι περίσσεψε...i think we are in rats' alley where the dead men lost their bones και τέτοια...της σχολής της φρανκφούρτης
δυο λουκάνικα και σπίτι να γράψουμε κάνα αισθητικό δοκίμιο
καλό κατευόδιο!
σ' ευχαριστώ αγαπούλα.καλό ταξίδι και σε σένα.
η ιστορια του κυριου Σουητυ?
βουδισμός-τζοϊντς-κοινόβια-ιωνάθαν.
ΓΙΑΤΙ?
Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τις συγγραφικές σου ικανότητες,γιατί να το κάνω άλλωστε. Πάντως πρόσεχε πολύ τι επιλέγεις να κάνεις στη ζωή σου.....
Spoiler