οχι καθως δεν γνωριζα το παιχνιδι του και το επιπεδο του. αλλα σιγουρα δεν επαιξα αρκετα καλα. τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι μπορω καλυτερα κι ας μην φανει στα αποτελεσματα.
Printable View
οχι καθως δεν γνωριζα το παιχνιδι του και το επιπεδο του. αλλα σιγουρα δεν επαιξα αρκετα καλα. τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι μπορω καλυτερα κι ας μην φανει στα αποτελεσματα.
Όπως προανέφερα, παίζουμε για το χαβαλέ και μόνο. Έχω χάσει άπειρα σίγουρα παιχνίδια, κάνοντας μαλακίες, απλά και μόνο επειδή είχε πλάκα και "έπρεπε". Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το "τουρνουά" ήταν επειδή έτσι κι αλλιώς ήμασταν κάποια άτομα, τα οποία παίζαμε σχεδόν καθημερινά, οπότε θεωρήσαμε καλή φάση να το επισημοποιήσουμε κάπως και να μπουν και άλλοι στην "παρέα" μας. Και επίσης για να δούμε επιτέλους σε 1v1 κάποιους από τους δυνατότερους παίκτες της παρέας. Δυστυχώς, λείπουν από τις συμμετοχές 1-2 άτομα που θα πρεπε να παίξουν, αλλά γουωτέβερ.
Δεν κρατάγαμε σκορ από άποψη σκουληκιών που έμειναν ζωντανά στο τέλος.. Θυμάμαι ένα (που ο smasher ήταν πολύ άτυχος από την αρχή λόγω τοποθέτησης) που μου έμειναν και τα 5, και τουλάχιστον ένα που παίχτηκε στο τελευταίο σκουλήκι...
Πάντως σίγουρα μπορεί καλύτερα ο smasher, στον επόμενο γύρο θα δείτε βελτίωση τώρα που είναι και λίγο πιο υποψιασμένος...
Επίσης smasher αν θες να δεις κακή αρχή, δες το βίντεο που έχει ποστάρει ο blitzer στο άλλο thread, που μου έφαγε 3/5 worms με το καλημέρα... Το σοκ ήταν ξεκάθαρο από την επόμενη βολή μου που πήγε στις μπεκάτσες...
haha. θα τσεκαρω. ναι ρε για πλακα παιζουμε σιγα μην τρελλαθουμε και στην προπονηση... ελπιζω ο φιξερ να μην κερασει αμερικανικο αραπικο καυλι.
When you go Greek, even black is weak
Αν τελειώσατε με τον πρώτο αγώνα σας, προχωρήστε στο 2ο κοκ. Δε χρειάζεται να περιμένετε να περάσει η εβδομάδα. Η διορία υπάρχει μόνο για να μην τραβήξει κανά 6μηνο το όλο θέμα.
Αυτο ηταν το 8000ό ποστ σου και το ξοδεψες για να πεις αυτη τη μαλακια?
Το αναφέρεις σαν να μην έχεις δει τα υπόλοιπα 7,999.
Ε τρελο πινκ.
Ατιμάστηκα.
2-0 στο πρωτο ματσακι με Dythor σχετικα δυσκολα.
Την Τεταρτη το επομενο ματσακι, αφου θελει λιγο να ηρεμησει =)
Κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι πως εχω προβλημα να φτιαξω εγω παιχνιδι. δεν μου το δεχεται. δεν συνδεεται με τον σερβερ. εκλεισα και φαιργουολ και τιποτα. οποτε στο δευτερο παιχνιδι εφτιαξε παλι ο θεος. Ισως στα επομενα παιχνιδια που δεν θα μπορω παλι να φτιαξω εγω να παραχωρησουν την πρωτη κινηση οι αγαπητοι αντιπαλοι μου μιας και κανονικα ετσι θα γινοταν. ευχαριστω.
ωραιο αυτο φιξερ. το λενε στο αμερικα οι ελληνες ή δικο σου;
kala oute pou proseksa oti epaiksa prwtos kai sta 4. mesa an 8es na janapaiksoume ta 2 ektos edras kai na kanw skip go ama paizo protos (tragic, nomiza pws i proti kinisi itan random)...
Καταρχην δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν ειναι ραντομ και κατα δευτερον οχι δεν θελω επαναληψη καθοτι δεν το θεωρω δικαιο. οποτε μενει ως εχει το αποτελεσμα.
:)
μια ατυπη ευκαιρια για ρεβανς ομως θα μου την χαρισεις καποια στιγμη που θα χω ζεσταθει! χεχε
Τι καλά σε γάμησα, ισοπαλία ήρθε.
Ε καλά μην το γαμήσουμε κιόλας :PP
Λοιπόν, κανονίστε τα ματσάκια σας. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική σε 2.5 ώρες, θα πάρετε ακριβώς 0 βαθμούς.
EDIT: Επειδή είναι δύσκολο να βγάλω άκρη όταν κάποιος αγώνας δεν πραγματοποιείται, θα το λήγω ισόπαλο 0-0 και καμία ομάδα δε θα παίρνει βαθμό. Δε θα κάτσω να ψάχνω ποιος μπορούσε και ποιος όχι. Εξάλλου παίζουμε για την πλάκα μας. Αν κάποιοι δε θέλουν να παίξουν, ας το πουν απλά και να μην καταστρέφουν το παιχνίδι για τους υπόλοιπους (*cough* Dythor *cough*). Φχαριστώ.
fixxxer εμφανισου! Σε αναζητω... (σημερα θα με βολευε για τις επομενες 3-4 ωριτσες αλλιως αυριο αργα το απογευμα. Δεν ξερω και τι ωρες εισαι ξυπνιος)
rudie aurio oti wra 8es, allios mesobdomada mono arga mporw (apo 23:00 ellados kai meta)
Ωραιος τροπος να μην παρω βαθμο για το δευτερο παιχνιδι με τον Dythor, και ηξερα απο πριν οτι με φοβασαι φυσικα, αλλα σου ειπα 3 φορες οτι ψαχνω απο την Τεταρτη (ημερα που ειχαμε κανονισει με Dythor) τον αντιπαλο μου για να παιξουμε, και δεν εμφανιστηκε ουτε Τεταρτη, ουτε Πεμπτη, ουτε Παρασκευη. Ειπες στο πρωτο σου ποστ οτι αν ο ενας αντιπαλος δεν εμφανιστει, τοτε θα παιρνει τους ποντους ο αλλος. Τωρα ομως δε θελω να μου δωσεις ποντους για το δευτερο παιχνιδι. Θελω να εχουμε μικρη διαφορα ποντων οταν σε ξεφτιλισω τελευταια αγωνιστικη.
Δε χρειάζεται να απαντήσω σε σένα, αλλά επειδή βλέπουν κι άλλοι, θα το κάνω :P
George Doe says (19:33)
1on einai dikaio giati opoios den paiksei tora, de tha paiksei kai meta opote kaneis den exei pleonekthma
George Doe says (19:34)
2on me ayton ton tropo kathgoreis ton ilithio pou eksafanisthke kai oxi emena lololol
kai 3on kaneis den pairnei pontous tzampa, pou den aksizei, xoris paixnidi
John K says (19:34)
lol.
συμφωνω στο 1ο αλλα θελω να το δω στην πραξη
το 2ο ειναι αστειο γιατι απλα εισαι μαλακας
George Doe says (19:34)
e na malakistoun TOSO poly einai ilithioi.
an*
John K says (19:34)
το 3ο ειναι γελοιο, γιατι ουσιαστικα τωρα εχασα 2 σιγουρους βαθμους.
και το ξερεις
George Doe says (19:35)
1 vathmo exases
George Doe says (19:35)
ego tha xaso 2 etsi ilithie
FIXXXED.
Στηρίζω να δωθεί ευκαιρία να γίνει ο αγώνας.
Thanks rudie, ο αγωνας μολις εγινε και κερδισα 2-0. Εγω δε θελω να χασουμε συμμετεχοντα, σταρχιδια μου για τους βαθμους, δε με νοιαζει να δωθουν αφου περασε η προθεσμια. Να μας πει ο Dythor πως του φανηκαν οι δυναμιτες και τα σχοινια.
Eννοείται ρε. Όπως είπα και στον Φιξξξ, η διορία υπάρχει μόνο για να γίνουν όλοι οι αγώνες κάποια στιγμή φέτος κι όχι για να μηδενίζω. Αν γίνει ένας αγώνας μια μέρα μετά, δε χάθηκε ο κόσμος. Και wurst/yanqui σήμερα έπαιξαν και έκανα έντιτ κανονικά, ενώ τους είχα μηδενίσει.
Μολις κερδισα τον atom smasher 2-1 στο πρωτο μας ματς.
Ηταν λιγο αδικο γιατι του γαμηθηκαν τα χρωματα στον τριτο γυρο, αλλα επεμενε να συνεχισουμε.
Αν θελει μπορουμε να ξαναπαιξουμε τον τριτο γυρο.
οχι οχι. παραμενουμε στο 2-1. τα χρωματα δεν φταινε αν βλεπεις το σκουληκι σου και το βαρας!
Λοιπόν, όσοι θέλουν ας μου στείλουν τα nicknames τους στο GameRanger να κανονίσουμε παιχνιδάκια. Το δικό μου είναι Dythor (ω).
ΟΥΦ!
Lal.
μας κερασε ατσαλι ξανα ο φιξερ. 2-0. πραγματικα ειμαι τραγικος... μου αξιζει κατι καλυτερο...ελπιζω στους υπολοιπους 6 να δειξω καλυτερο προσωπο. ανταγωνιστικο. για να χει λιγο σασπενς.
Έχασα από Yanqui 2-1 εκτός και κέρδισα 2-1 μέσα.
ατομ σε έκανα αντ. όποτε θες στείλε.
ωραιος! τι λες για τωρα; σημερα ως τις 5; θα μαι μεσα.
Το πρωτο παιχνιδι με το dythor εληξε 2-0, υπερ μου.
Παιδιά, οι κανόνες είναι χάλια. Χάνεται όοολο το φαν απ' το παιχνίδι με το να μένουμε με τα βασικά οπλάκια, και στην ουσία αναγάγεται σε έναν διαγωνισμό νίντζα ρόουπ. Να το πούμε κι αυτό.
Διαφωνω στο οτι μένουμε στα βασικά οπλακια. Βασικα για μενα ειναι το μπαζουκα και οι χειροβομβιδες. Ολα τα αλλα είναι πολυτελειες (που αυξανουν τη διασκεδαση). Τα σχοινια είναι πλεονεκτημα γι αυτους που παιζουν με αυτα.
Τώρα είναι αργά, αλλά αν νομίζετε ότι έχετε καλύτερες ιδέες, ρίξτε τις να δούμε αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι. για το επόμενο tourney. Καταλήξαμε σε αυτούς μετά από πολλές ώρες γκέιμινγκ. Το "φαν" του παιχνιδιού χάνεται όταν υπάρχουν super weapons σε αφθονία και καταλήγει το παιχνίδι θέμα τύχης, imo.