Δε μιλησα εγω για κομπλεξ, εγω απλα τονιζω το οτι ειναι λαθος.
Κατα τα αλλα μονο αγαπη και προδερμ γενικως προς τους βορειους.
Printable View
Δε μιλησα εγω για κομπλεξ, εγω απλα τονιζω το οτι ειναι λαθος.
Κατα τα αλλα μονο αγαπη και προδερμ γενικως προς τους βορειους.
Ο θρεντ σταρτερ έχει σκοπό να προβοκάρει μέσω απάντησης του Επίσημου Αντιπαθητικού Χρήστη.
Το νου μας Βόρειοι να κουκουλώσουμε την Βλακεία.
μπινελικια στους θεσσαλονικεις μονο για τα ποδοσφαιρικα
χλευη στους λακηδες των αθηνων με εξαιρεση 2,3 γειτονιες
μεγαλο θρεντ που πραγματευεται μεγαλες αληθειες.
γιατι ρε μουνια "μακεδονες" μας τη λετε συνεχεια για τα καλαμακια τα σουβλακια και ολες τις αλλες τις πιπες να πουμε? ολοι σταρχιδια τους σας γραφουνε γενικα γινοσαστε ρεζιλι κανεις δεν σας δινει σημασια, σαν τον βλακα που ηρθε ακαλεστος στο παρτυ και προσπαθει να πει αστεια
εγω θεωρω την σκατουπολη την αθηνα καλυτερη πολη του κοσμου και θεωρω οτι ο πατερας μου μιλησε σωστοτατα οταν ειπε:
Quote:
Originally Posted by καλκοπατέρας
ΟΕΟ ΟΕΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΩ
Ευκαιρία με αυτό το θρεντ να δούμε εαν υπάρχουν θεσσαλονικιώτικα γκομενάκια στο φόρουμ. Ήδη εμφανίστηκε ένα.
Ποιο?
η καϊλη!
Γεια σου κι από δω Εύα.
Γεια σου Στρατο, γεια σας παιδια
Στήριξη στο σαλωνικιώτικο ΑΠΟΛΑ -πατάτες, κρεμμυδι, ντομάτα, κέτσαπ, μουστάρδα.
από τα μάτια του αθηνέζου "ΑΠΟΛΑ ναι, βλέπω βάζεις πατάτες, κρεμμυδι, ντομάτα, κέτσΩΠΑ ΩΠΑ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ"
ροφλ :touched:
εννοειται. εγω μαλιστα στηριζω σταθερα την θεωρια των αυστηρων στιγμων. υπο εξεταση βρισκεται μονο ο δημος ζωγραφου. οι υπολοιποι ειναι επαρχια και να τσακιστουν να φυγουν μακρια μας.
είπε δήμο ζωγράφου, οι χιλιάδες φοιτητές από μολδοβλαχία λένε στο περιστέρι, τον πειραιά, τα νότια, να φύγουν από την πόλη τους.
http://i97.photobucket.com/albums/l2...i/a5c49296.png
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ + ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ = L.F.E.
ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ=ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ=ΠΝΙΓΜΟς ΝΥΜΦΗς ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ=ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΟΚΚΙΝΗς ΑΡΚΟΥΔΑς=ΕΛΕΥΣΙς ΜΕΓΑ ΓΟΥΝΑΡΑ=888
ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC
Και ο μπαμπάς κουλτούρα, τσαί και συμπάθεια? Μοντιέ....
Τι πίκρα του έδωσες του ανθρώπου όταν πέρασες σε επαρχιακό πανεπιστήμιο, μέσα σε βλάχους και καθυστερημένους ε?
Εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο από όλα στην Σολούν, είναι ότι ενώ μέχρι τα μέσα 90ς είχε ρεύματα, κινήσεις, τάσεις, μουλτι-κουλτι καταστάσεις, όλα συνοδευόμενα από μία γλυκειά αλητεία, πλέον έχει μετατραπεί officially σε μία κωλοτρυπιδούπολη της μόδας.
Περί Αθηναίων, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Περί Αθήνας, έχω. Δεν την γουστάρω, μου φαίνεται απίστευτα βαρετή, στημένη, αντιλαική. Μιλάω φυσικά για τον δακτύλιο, όχι για άλλες περιοχές. Πολύ στήσιμο, μπόλικη δηθενιά, σε όλα.
Προτιμώ Πειραιά. Ανθρώπινος, Λαικός, πολύ πιο κοντά στον Σαλονικιό, ακόμα και σε ένα παιδί του Κέντρου όπως εγώ.
Από την Θεσσαλονίκη, θα ήταν καλό να πέσει μία βόμβα στην Καλαμαριά. Ναπάλμ.Όλο το βλαχοκιτς, μαζεμένο εκεί
και αν γίνεται να πέσει ενας κεραυνός στην θέρμη για τον πουστη που με εκοψε στους αυτοματισμους με 4. μονο πάνω του και στο σπιτι του. οταν χέζει
χαχ, οχι, η μανα μου ειναι κουλτουρα. ο πατηρ εχει μεγαλωσει στα τρικαλα τα οποια τα δηλωνει ΠΑΤΡΙΔΑ του, σπουδασε σαλονικη, δουλεψε καποια χρονια στα τζουμερκα (πρακτικα στην αθηνα ηρθε οταν παντρευτηκε την μανα μου), του αρεσει ο μπηθικωτσης, διαβαζει φανατικα εκδοσεις λιακοπουλος και με ελεγε μαλακα ελιτιστη επειδη σνομπαρα τους αγανακτισμενους. την πικρα του την εχω δωσει γιατι το επαρχιακο πανεπιστημιο ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ.*
περα απ'την πλακα τωρα, αυτη ειναι μια αισθηση που εχω κι εγω, εχοντας μονο σκορπια στοιχεια (μπαντες, labels, χωρους και περιγραφες ζωης εκει) για την σαλονικη. πλεον ειναι καλη για να πας σε φαση ξεσαλωματος αλλα δεν ξερω τελικα αν θα μπορουσα να ζησω εκει.Quote:
Εκείνο που με στεναχωρεί περισσότερο από όλα στην Σολούν, είναι ότι ενώ μέχρι τα μέσα 90ς είχε ρεύματα, κινήσεις, τάσεις, μουλτι-κουλτι καταστάσεις, όλα συνοδευόμενα από μία γλυκειά αλητεία, πλέον έχει μετατραπεί officially σε μία κωλοτρυπιδούπολη της μόδας.
* αν και για να πω τον πονο μου, παλιοτερα ειχε μια σαφη προτιμηση στον αδερφο μου που πηγαινε για ποδοσφαιριστης :(
Κάλκι, σαν παιδί του Κέντρου της πόλης, με μεγαλύτερα αδέρφια σε όλα αυτά μέσα, τα έχω δεί και ελαφρώς ζήσει (λόγω ηλικίας), και ήταν πραγματικά πολύ όμορφες εποχές, πολύ ξεχωριστές, κάθε άνθρωπος είχε ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
Τώρα, απλά μηδεν. Ένα αρρωστημένο (αρρωστημένο όμως ε, έχει καεί απίστευτα πολύς κόσμος) ξεσάλωμα, κούφιο και ξενέρωτο.
Χθές, πήγαμε σε ένα μαγαζί (το οποίο θεωρείται και οκ, και τι στον πούτσο, ο ένας που το έχει είναι παλιό μου αφεντικό, αρκετά σκληρός και ποιοτικός), και ο dj έβαζε Tus μετά από...Six Feet Under, και Bad Religion μετά από Aqua.
Όχι, δεν μου ήρθε να του γαμήσω την παναγία στα μπουνίδια. Περισσότερο ήρθε καταθλιψάρα, που έβλεπα κόσμο να χορεύει με τέτοια ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ νοοτροπία. Ή ακόμα καλύτερα, τα 500+ άτομα που χορεύουν discο κάθε Παρασκευή, με μπλούζες Joy Division, "για την φάση".
Tίποτα ρε, μηδέν.
σαλοθ σαρ, οι μουσικες κουλτουρες ειναι πισω απ'τις πιο συγκροτημενες κοινοτητες μιας πολης ιμο.
Φίλε τσιμπούκλανε μόλις περιέγραψες το αποκρουστικότερο φαί που έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου.
Με τη πρώτη επαφή νιώθεις τη λαδίλα της πίτας να κατακλύει τη στοματική σου κοιλότητα... έπειτα σου λέει HI ο θανατηφόρος συνδιασμός κέτσαπ-μουστάρδας μαζί με μια τζούρα βρώμικου χοιρινού.
Επρόκειτο ήδη για μια γευστική πανδαισία οπότε κάνεις ένα διάλλειμα για τις πατάτες που πέφτουν απο την άλλη μεριά και ετοιμάζεσαι για τη μπουκια-endofworld: ΚρεμμύδιΜουστάρδαΛάδιαΠατάτεςΓάταΚέτσαπΧοιρινόΛάδιαΜουστάρδαΣκύλοςΚρεμμύδιΠίταΛάδιαΧοιρινό, το party είναι τόσο ξέφρενο που αργάήγρήγορα ΞΕΡΝΑΣ. Σε περίπτωση που ακόμα αντέχεις, το κρεμμύδι θα σου δημιουργήσει τέτοιες καούρες στο στομάχι όπου αναγκαστικά θα βγάλεις ότι έβαλες. Όπως και οτιδήποτε ζωντανό γύρω σου σε ακτίνα 50 μέτρων. Το τζατζίκι μετριάζει τη κατάσταση αλλά στο βορρά είναι προαιρετικό.
Πείτε μου τώρα, γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να τρώνε τέτοιο πράγμα;
Ποιός ο λόγος για έναν τόσο απεχθή default συνδυασμό;
Γιατί κάθε φορά που παραγγέλνεις και σε ρωτάει "ΑΠ'ΟΛΑ;" με τόση σιγουριά να πρέπει να τη διορθώνεις;
Είναι ανάγκη να επιβαρύνουν οι Θεσσαλονικείς τόσο πολύ τα στομάχια τους;
Βρίσκετε τυχαίο το γεγονός που στην Αθήνα η προεπιλογή είναι πολύ πιο ανθρώπινη;
Το συμπέρασμα μπορεί να είναι μονάχα ένα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ=ΚΟΜΠΛΕΞ
O Firestorm τα λέει όλα αυτά γιατί τα υψηλά του γευστικά και αισθητικά κριτήρια, τον αυστηρό του ουρανίσκο, την εκλεπτυσμένη σχέση με την εμφάνιση, μπορεί να ικανοποίησει μόνο ένα τέτοιο πιάτο:
http://i.imgur.com/93qSs.jpg
κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου:
http://i.imgur.com/2hMnj.jpg
Καταρχήν, για να είμαι ξεκάθαρος, στο βρώμικο της θεσσαλονίκης δίνουμε το 'ΣΠΕΚ.
Εσύ το κράζεις και αυτό που ποστάρεις σα «δώρο στον εαυτό» είναι παραβρασμένο φοιτητόσπαγγέτι νο.11, κέτσαπ και κάρρη; Δηλαδή όντως, αυτό είναι;
Ναι φίλε μου. Πως σου φαίνεται;
αυτο με την μισελληνιδα ΟΒΡΑΙΑ το παρατηρηξα κι εγω αλλα ειπα να μην δωσω τροφη
φιρεστρομ τρως ηττα στο θεμα ''φαι''...μολις και μετα βιας ξεπερνας σε ανωμαλια την αδερφη μου που οταν ηταν μικρη ετρωγε μακαρονια με ζαχαρη
πολ_ποτ ναι οντως εχει ευαισθητο στομαχι
επισης απο δω και περα μην την γραφετε ''θεσσαλονικη'''...με την σπαει
σαλονικη του θεου...λιγοτερα γραμματα, μεγαλυτερο κομπλεξ
και ξαναεπισης...κατω τα χερια απο το αηδονι του βορρα
τον Woody Guthrie του ποντου
http://2.bp.blogspot.com/_P2XLUjWHke...miadis_old.JPG
φαντασια στην εξουσια θελατε...
http://3.bp.blogspot.com/_2Ua7kbFt1Y...000faces_3.jpg
παντου πλεον δυστυχως.
στον ανθρωπο την τελευταια φορα που χα παει ειχε παιξει.. κακα κοριτσια- δολοφονος και καπακια στρεςς-λερος .