thnx ikono
Printable View
thnx ikono
για πειτε οι γνωστες στον νουμπα,πως γινεται να μεταφερουμε ολες τις εφαρμογες(ακομα και αυτες που δεν σου δινουν την επιλογη για μετακινηση) στην sd;
By default, δεν γίνεται. Πρέπει να φορμάρεις την SD και να δημιουργήσεις ένα partition σε ext2/ext3/ext4 (η SD κανονικά είναι σε FAT). Μετά βάζεις και κάποια εφαρμογή σαν το Link2SD που σε βοηθάει να μεταφέρεις εκεί τις εφαρμογές που θέλεις. Το μειονέκτημα είναι πως θα έχεις θέμα σε περίπτωση που αλλάξεις ROM. Στο modaco υπάρχουν εκτενή guides (φαντάζομαι και για την συσκευή σου ή την custom ROM που τρέχεις) πως να το κάνεις και τι χρειάζεται στην περίπτωση που αλλάξεις ROM.
Το γραψα και στο αλλο θρεντ, αλλα πραγματικα κατεβαστε Angry Birds Space.
Υπεργαμαει, ειναι τερμα πωρωτικο. Ειναι "ρε τους πουστηδες τι φτιαχνουν" φαση αν το επαιζε ο πατερας σας.
ακουσα και γω τα νεα για το σπεις, αλλα κατσε να τελειωσουμε τ αλλα πρωτα...δεν βιάζει.
ZOMBIE DASH ρε μουνιά.
nba jam e.
Update σε fruit ninja επιτέλους, έχουμε ρόδι και μεγαλύτερες διάρκειες blitz.
Επίσης κόλλησα και αρρώστησα με Drag Racing for Android
^το έσβησα προχτές γιατί μου ροκάνιζε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.
η φάση είναι speedx 3d (free)
Τί πρέπει να κάνει κανείς σε Android για να μοιράζεται το internet που 'χει ένας υπολογιστής μέσω ενός καλωδίου USB?
Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο όταν το κινητό είναι κλειδωμένο να απαιτεί password αν θες να το κάνεις shutdown ή να το βάλεις σε silent mode;
Blackmart Alpha, app για να κατεβάζετε και να χρησιμοποιείτε δωρεαν εφαρμογές που κανονικά είναι επί πληρωμή. Κατεβάστε και εγκαταστήστε στο smartphone: http://sinfulandroid.com/application...-android-3058/
γι'αυτο παντα κοιταμε τι επιτρεπουμε στα τζαμπα απς
Μου κάναν δώρο αυτό.
Μιας και δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ μου android, δώστε μου τα φώτα σας αν μπορείτε.
Κατ' αρχάς, υπάρχει κάποιο tip ώστε να γίνει κάπως πιο γρήγορο αυτό το πράγμα; Οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως, δεν έχω παράπονο εκεί, αλλά γενικά το μενού, οι οθόνες κτλ σέρνονται λιγάκι. Επίσης κάποιες εφαρμογές κρασάρουν πάντα. Ας πούμε, δεν έχω καταφέρει ποτέ να μπω στα settings του chrome.
Ακόμα και το πληκτρολόγιο χάνει τα μισά μου πατήματα κουμπιών και καταλήγω να γράφω ασυναρτησίες και με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου =(((
Το βασικότερο θέμα μου είναι ότι δε μπορώ να περάσω μουσική από το mac. Κατέβασα ένα πρόγραμμα της samsung που λέγεται kies και από εκεί θεωρητικά περνάμε τα πάντα στο tablet, αλλά όποτε πάω να το συγχρονίσω περνάει καμιά δεκαριά mp3s και μετά σταματάει για πάντα. Προσπάθησα να το κάνω και ασύρματα αλλά η εφαρμογή που έχει το tablet (kies wifi ή κάπως έτσι) κρασάρει πριν συνδεθεί.
Το έψαξα λίγο και βρήκα κάπου ένα πρόγραμμα που λέγεται android file transfer, αλλά αυτό δε βλέπει καν τη συσκευή.
Αυτά είναι τα σημαντικά. Στα λιγότερο σημαντικά, ξέρουμε κανά καλό και δωρεάν email client; Αυτό που έχει είναι λίγο απαράδεκτο, δεν έχω καταφέρει να βρω καν επιλογή mark all as read (ok αυτό παίζει να είναι και δική μου ασχετοσύνη).
Γενικά τι άλλο αξίζει να κάνω με το tablet για να γίνει λίγο πιο υποφερτό;
το μηχάνημα είναι σκατά. να μου το χαρίσεις να τυραννάει εμένα
Το βασικό σου πρόβλημα το λύνεις με ένα τέλειο προγραμματάκι που λέγεται Airdroid. Το θέμα με τα μενού και τις μαλακίες το λύνεις με το Nova Launcher, για να τα κάνεις όλα όπως θες. Για email είναι όντως δική σου ασχετοσύνη :P
Θενξ =)
Το κατέβασα το airdroid, όντως μπόρεσα να περάσω αρχεία στο tablet, απλά δε με βολεύει γιατί αφενός δε μπορώ να συγχρονίσω playlists και πρέπει να επιλέγω εγώ συγκεκριμένα albums, αφετέρου γιατί αργεί υπερβολικά πολύ να στείλεις μέσω wifi 30gb αρχείων. Το Kies κάνει θεωρητικά ακριβώς αυτό που θέλω, συγχρονίζει playlists του itunes και λειτουργεί (και) ενσύρματα. Απλά δε δουλεύει. Γνωρίζουμε καμιά εναλλακτική;
Κατέβασα και το nova launcher και δε παρατήρησα καμιά διαφορά στην ταχύτητα. Λίγο που πρόλαβα να το ψάξω μάλλον είναι γενικότερο θέμα του android τα lags, οπότε θα κρατήσω το launcher που έχει ήδη (και που είναι πιο βολικό από το nova) και θα κοιτάξω να το συνηθίσω.
Γνωρίζει κανείς κάποιο app που να επιτρέπει να κάνεις κλήσεις μέσω του PC; Να συνδέω δηλαδή το κινητό στο PC (με USB ή wifi, δε με ενδιαφέρει) και όποτε με παίρνει κάποιος, να μου εμφανίζεται στο PC ένα notification και να μιλάω μέσω του PC. Το κουράζω πολύ;
το εχει αναφερει κι ο σαμπρελας, αλλα wtf με τις απαιτησεις για καποια apps. φεισμπουκ και τετοια οκ, ζουνε απο το να μαζευουνε στοιχεια σου, αλλα μπηκανε και κατι γκουγλ μαπς στο κολπο και σου λενε "can make phonecalls without yourpermission" και λοιπα τετοια. Ως καλοπιστη, υποθετω εννοει οτι μπορει να παρειτηλεφωνο για κρατηση τη γαματη πιτσαρια που σου βγαζει στο χαρτη και η audio ηχογραφηση ειναι για το ναβιγκεισον, αλλα αυτα θα μπορουσαν να τα ζητανε και εξτρα καθε φορα. Γενικα εχει παει μακρια το πραμα η μου φαινεται;
GemRB leei, infinity engine games se android leei, se 1 bdomada pao diakopes agkalia me to tablet na paizei baldurs 2 leei...
wraith, χωρίς ποντίκι μπορείς και παίζεις; με την αφή μόνο δε μπορώ να ενεργοποιήσω τα ξόρκια
Από όσο θυμάμαι ναι, μάλιστα επειδή είναι και κάπως optimized για αφή το όλο engine είναι γενικά πιο εύκολα τα διάφορα. Απλά κάνε tap πάνω τους...
Ποιό παιχνίδι παίζεις; Εμένα στο baldurs 2 μια χαρά γίνονται τα ξόρκια...
Κατ'αρχάς, πείτε μου "με γεια" για το καινούριο μου android tablet ZTE S8Q που το πήρα τζαμπέ με δωροεπιταγή από Γερμανό 8)
Μετά, για κάρτα microSD που πρέπει να του βάλω. Όσον αφορά την ταχύτητα, class 4 από class 10 υπάρχει αισθητή διαφορά; Και πού, πιο συγκεκριμένα; Σε φωτογραφίες και παίξιμο βίντεο ξέρω γω; Να δώσω μεγαλύτερη βάση στην ταχύτητα ή στη μάρκα; Κάπου διάβασα ότι γενικά οι κάρτες SanDisk είναι καλύτερες ακόμη και από άλλες κάρτες μεγαλύτερης ταχύτητας. Ξεράστε ό,τι ξέρετε παρακαλώ.
Κανένας ε; Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε.
Είναι πιο γρήγορες και φαίνεται όταν μεταφέρεις αρχεία. Για απλό video κλπ δε νομίζω πως σου κάνει διαφορά. Το πρόβλημα είναι η συμβατότητα, θυμάμαι στο δικό μου zte blade δούλευε σωστά μόνο ένα συγκεκριμένο class10 μοντέλο. Αυτά τα προβλήματα δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη αλλά καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο myphone αν έχει ψαγμένο section για το δικό σου. Το καλύτερο είναι να βρεις benchmarks γιατί ναι παίζει κι η μάρκα/ποιότητα μεγάλο ρόλο. Ή πας με το rule of thumb πως ότι πληρώνεις παίρνεις.
Τώρα η νεκροψία θα δείξει. Παρήγγειλα μια Kingston 32GB class 10
pou iparxoun pirated android apps?
kala emulators? kala apps?
asio pou vriskw
Για πείτε λίγο οι γνώστες με όσο το δυνατό πιο απλό τρόπο πώς γίνεται να μεταφέρω τις εγκατεστημένες android εφαρμογές στην εξωτερική SD κάρτα 32 ολόκληρων GB που την έχω και κάθεται ενώ μαζεύονται τα πάντα στα 4GB της εσωτερικής μνήμης (στο μετα3ύ είναι και η εσωτερική μνήμη χωρισμένη σε 2+2GB, τι συμβαίνει ακριβώς; ) και φισκάρουν (φισκούνια; ) τα πάντα. Όσο γκουγκλάρω βρίσκω πολύ εξειδικευμένες απαντήσεις για συγκεκριμένα tablets και δε βγάζω άκρη ή απλά είμαι χαζός και ΔΕΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ :(
A όπως έχουμε ξαναπεί, έχω το ZTE S8Q (android 4.2)