και το τοπικ μαζι. πως και τρεις σελιδες φετος;
Printable View
και το τοπικ μαζι. πως και τρεις σελιδες φετος;
εκπολιτιστίκαμε
όχι ακριβώς Α1, αλλά δείτε τεράστια μετάδοση
τσιγάρο, και απολαύστε ειδικά από το 42' και μετά, μιλάμε για πελώριο έπος
από το 47' και μετά εκτροχιάζεται
http://www.ustream.tv/recorded/19909112
ίσως είναι παλιό, εγώ δεν ήξερα, πεθαίνω
"όχι εμείς είμαστε με την παλιά..."
"ξου ξου ξου ξου ξου"
γελαω.
ο βάρσος με το ρυζόγαλο ρε, δεν υπάρχει
α, και το πρωτάθλημα το αξίζει ο ολυμπιακός
kai twra xesteite
parameneui kai o zots
oooola tha ginoun
agorina phres ena eurwpaiko sto opoio eprepe na hmoyn egw sto teliko. koimhthike o theos kai mas ta kanate tsourekia. kuriakh konth giorth
με την ψυχη στο στομα ομως...και με τραγικα ποσοστα στα διποντα!! τουλαχιστον εγκλωβισαν τον γαυρο επιθετικα-παλι καλα
εκει που κανουν 2 φορες εξτρα πασα στον καλαθη σαρας κ δδ κ παει δοκαρι την δευτερη κ τουβλο η πρωτη θα την εσπαγα την τηλεοραση....ελεος
π ντορσει που εφαγε την τεχνικη εσπρωξε τον ρεφ ή μου φανηκε...?
Δεν σου φάνηκε...
αυτο ειναι κανονικα αποβολη επιτοπου γιαυτο λεω δεν τοδε κανεις...γιατι ουτε ριπλει δεν εδειξε
...ακομα κ στα τοπικα γινεται αυτο...
...δηλαδη???......για πες.....:P
σε μένα το λες ? :p
Δεν είμαι γαύρος, σοβαρεψου !
Απλά ήταν πολυ ενδιαφερον το συγκεκριμένο αφιέρωμα της Euroleague και γενικότερα μαγκιά τους φέτος ρε .
Αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς. Στο οτι έγιναν αίσχη (ειδικά στα βήματα του Τεόντοσιτς), συμφωνώ πληρως.
Μακάρι να ήταν κ τελικός με βάζελο, και οι δύο (στο basket) μου είναι συμπαθείς .
μου φανηκε χοντρο να κανει τετοια κινηση και να μην τρωει αποβολη...στο ελλαδα ζουμε οκ...
κ δεν μιλαω οτι αδικηθηκε ο βαζελος..
ναι ωραια στο ευρωπη ζουμε! εκεινο για μενα ηταν δολοφονικο και επρεπε να φαει πολλες αγωνιστικες κανονικα.
ρωτα με και για καποιο αλλο να σου πω.
Ο Ίβκοβιτς κάνει κλίμα εν όψει τελευταίου αγώνα, γιατί νομίζω και ο ίδιος έχει προσέξει ότι η διαιτησία μια χαρά συμπεριφέρεται στον γαυρο και στα δυο γήπεδα.
γενικά, δεν πολυασχολούμαι, αλλά ο παππούς έχει καταντήσει κουραστικός με τη διαιτησία, ειδικά σε μια σειρά από ματς που τον πάει μια χαρά. είσαι καλύτερη ομάδα ρε γεροξούρα, γιατί να χάνεις το δίκιο σου με τις μαλακίες? έλεος πια...
και αναρωτιέμαι, αν οι αγγελόπουλοι θα βγάλουν καινούριο μπλουζάκι για το τελευταίο ματς στο σεφ...
έκαναν μίνι ντου στο ημίχρονο στην Ιερή Τριάδα το ένα κατσαμπάκι και διάφοροι πράσινοι επιστήμονες αλλά ο Ίβκοβιτς είναι ο επικίνδυνος;
οριστε.
τετοια λες και σε μουτζωνουν μετα.
o μπάγιεβιτς τον κρατάει?
ο χατζηγεωργιου
ο ιωάννου
α, για μένα αυτός που δημιουργεί κλίμα αυτές τις περίεργες μέρες είναι επικίνδυνος, ξεκάθαρα.
και τα κατσαμπάκια μαζί με το βλαστάρι τους δεν είναι γραφικοί, συγνώμη. ανεξάρτητα με το πως το λες/εννοείς, είναι μία λέξη που ξεπλένει υστερόγραφα σαν και το σημερινό για παράδειγμα.
Καταρχάς δε βάζω στον ίδιο κουβά τον κανέναν από τους τρεις. Είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και έχουν αξίζουν διαφορετική αντιμετώπιση. Για τον δημητρακη τα έχουμε πει όλοι, ανεξαρτήτως χρωμάτων. Ο Παύλος από την άλλη πότε σε ενόχλησε πραγματικά; Για τον Θανάση έχω να πω ότι τέτοιοι (ναι γραφικοί) παράγοντες που ξεφεύγουν, θα υπάρχουν μια ζωή στον αθλητισμό και είναι δουλειά των θεσμικών να φροντίσουν να τους τιμωρούν για να μην ξεφεύγουν. Οι θεσμικοί στην Ελλάδα είναι "λίγοι", σε κάθε χώρο. Από αυτά που τον έχουμε δει να λέει και να κάνει, εγώ έχω καταλάβει ότι τόσο του κόβει, ότι δεν είναι ο δολοπλόκος που προκαλεί με σχέδιο κλπ.
Άσχημο το υστερόγραφο, αλλά πραγματικά μηδαμινό μπροστά σε όλα όσα γράφονται σε εφημερίδες ή ακόμα και στα τουίτερ παιχτών. Φέτος η μεγαλύτερη πρόκληση έγινε στις αρχές της σειράς, όταν είχαν φάει τις πέτρες στο πουλμαν του ΠΑΟ και οι κόκκινοι κύκλοι (που είναι της μόδας) έλεγαν ότι κακώς δεν έγινε το ματς, ότι δεν πάθανε και τίποτα κλπ. Παρόλαφτά δεν έχει γίνει τίποτα σε σχέση με άλλα χρόνια και στα δυο γήπεδα (μόνο στο τελευταίο κάτι έπεσε μέσα).
δωστε booth αλλα βαλτε μεσα και τον ρατζα 8)
καλος ο πολιτισμος αλλα...
τελικα ειχε ΤΣΟ ΚΑΙ
Spoiler
α και κατι αλλο
Spoiler
στο 80-76 και το 3ποντο του καλάθη που τον πούλησε η μπάλλα έληξε. ακόμη και με αυτή την ομάδα μπορούσαμε. δεν πειράζει. άγαλμα στον ζέλικο και πάμε γι'αλλα. κ λίγο το χέρι στην τσέπη παρακαλώ για του χρόνου.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...99659801_n.jpg
πόζα :touched:
http://www.gazzetta.gr/a1-andron-ago...2%ABzots%C2%BB
Eτσι διδαξαν ηθος παλι...ουτε λογος για αστυνομια , σεκιουριτι κλπ..και καρεκλες λεει πεταξαν..πεθαινουν αλλοι κ αλλοι και ζουνε αυτοι οι μαλακες
Συγχαρητήρια στον γαυρο. Χωρίς έδρα δεν το παίρναμε, αλλά και την έδρα δεν την αξίζαμε με βάση τη χρονιά που κάναμε, οπότε δίκαια το πρωτάθλημα στον γαυρο. Πέρα από τα μεγάλα σουτ που έβαλε σήμερα, δεν έκανε το τρομερό παιχνίδι των άλλων φορών που πήγαμε στο ΣΕΦ και πιστεύω ο περσινό ΠΑΟ του Νίκολας και του Φώτση θα έκανε το διπλό. Φέτος οι παίκτες ήταν λίγοι, μεγαλύτεροι και με αδυναμίες πολύ έντονες που ο μπάρμπας στον πάγκο του γαυρου δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτες. Αν οι αγγελοπουλοι συνεχίσουν να στηρίζουν (που πλέον, λογικά θα το κάνουν), δύσκολα ο ΠΑΟ θα είναι ανταγωνιστικός και του χρόνου, ακόμα και αν μείνει ο Ομπράντοβιτς. Επειδής πολύς πολιτισμός που λέει και ο Μαγγελάνος, "στημένο το πρωτάθλημα": http://www.gazzetta.gr/a1-andron/art...tathlima%C2%BB
γεμισε μπασκετοφατσες το σεφ σημερα :hippy:
http://s1166.photobucket.com/albums/...67100230_n.jpg