Γεια σου ρε αμνηζιακ ΗΡΩΑ. Οσο επιμενεις τοσο πιο αστειος γινεσαι
Printable View
Γεια σου ρε αμνηζιακ ΗΡΩΑ. Οσο επιμενεις τοσο πιο αστειος γινεσαι
κι οσο γινεται μαλακας ο αρνιζιακ αλλο τοσο γινεσαι κι εσυ με το να φερνεις εδω την προσωπικη σου κοντρα...
κραταω αυτο απο το σε γενικες γραμμες τιγκα στο ελεσντι ποστ της νεκροπιπιτσας (πρεπει να γνωριστουμε να ανταλλαξομε ασυναρτησιες) το οποιο ειναι ΟΝτοπικ
σε αλλα νεα δεν μπορω να καμνω ΠΕΗπαλ...υπαρχει προβλημα με τον λογαριασμομ
παρολαυτα με συγκινησατε και αμα ποτε κανω παιδι θα το ονοματισω ER (359)
ela m?
minmin δεν ασχολούμαι άλλο, αν θες να κάνεις όντως κάτι γι'αυτό το θέμα μπορείς να κάνεις περίπου 100 πράγματα, εσύ αποφασίζεις (και για άλλον άνθρωπο).
Firestorm το καυστικό σου σχόλιο με έκανε να συνειδητοποιήσω την αστειότητα μου, φυσικά και δε θα φας μπαν, εδώ μέσα μια ζωή να σε χαιρόμαστε =)
τα καθυστεροποστ θα σβήνονταν και να μην το έλεγε ο σαμπρέλας.
μην τον πιέζετε για πεηπαλ και τέτοια, πρώτον άμα ο λογαριασμός είναι χρεωμένος τα λεφτά σας μπορεί να τα κρατήσει απλά η τράπεζα ή άμα μπει κανα σεβαστό ποσον να αρχίσουν να τον ψάχνουν και να έχει θέματα μετά. Και επειδή λεφτά κανένας δε νιώθει άνετα να παίρνει (πόσο μάλλον ο μινμιν) όσοι δεν έχετε σπουδές και δουλειές να παρατήσετε, πάντε να βοηθήσετε.
Να πάμε να βοηθήσουμε;
Υποθέτω, ο ΜινΜιν το έκανε ως "απάντηση στις τεχνοκρατικές ή ιδεολογικές συζητήσεις του πόλιτικς", σε φάση "όσο εσείς μιλάτε για κουρέματα και προοπτικές, κάποιοι ζούμε ήδη τις συνέπειες των αποφάσεων άλλων". Εντάξει, η αυθόρμητη αντίδραση ήταν σε στιγμές συγκινητική αλλά δε χρειαζεται πίεση σε τέτοια θέματα.
μια χαρα υπεθεσε ο κρις ο μπος...
και σημερινο μουχαμπετι με τον αφεντικο μου...παει στο ΤΕΒΕ για αποζημιωσις απο περσυνο σπασιμο γονατου κλπ...και του λεει ο υπαλληλος οτι ''οχι ρε συ...αλλαξε ο νομος και αμα ειχες χρεωστουμενα στο ΤΕΒΕ τοτε, δεν θα παρεις μια''
μιλαμε για δυο μηνες χρεωστουμενα ε? και για αποζημιωσις κοντα στα 3 χιλιαρικα
το μουνι της μαμας τους? το μουνι της μαμας τους που το γαμανε τρικερατωψ γαμω την μπαναχαικημ
!
Δεν νομίζω ότι είναι νόμιμο αυτό.
Γιατι απ οτι βλεπεις η νομιμοτητα παει συννεφο;...
ειναι δεν ειναι εγω τον ειπα να παει σε συνηγορο πολιτη (λολ) και αμα δεν γινει δουλεια εχω το αλυσοπριονο στο κτημα (οχι λολ)