ικονοκλαστς ΔΕΝ ειναι
δεν ξερω για ποιον λογο τα ειπε τα παραπανω αλλα επειδης εχω δικο μου ατομο που ηταν στα σκηνικα ο συγκεκριμενος τυπος ΔΕΝ ειναι ο βοριδας
Printable View
ικονοκλαστς ΔΕΝ ειναι
δεν ξερω για ποιον λογο τα ειπε τα παραπανω αλλα επειδης εχω δικο μου ατομο που ηταν στα σκηνικα ο συγκεκριμενος τυπος ΔΕΝ ειναι ο βοριδας
Στα παπάρια μας. Διάβασε τα άρθρα και δώσ' τα και στο «άτομο» να ξεστραβωθεί.
εαν το ''ατομο'' ηταν ενα απο αυτους που πλακωθηκαν με τα καιναρια της ΕΠΕΝ (με τον βοριδα να σιγονταρει απο πισω) εγω θα πρεπει να τον ξεστραβωσω με το ΓΑΜΗΜΕΝΟ πραμα που βρηκες στον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ινντερνε?
μηπως πρεπει να ξεστραβωσω και οσους ηταν σε ολα τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ιστορικα ΓΑΜΗΣΙΑ εναντια στο ΓΑΜΗΜΕΝΟ κρατος με τα δημοσιευματα γενικα?
σοβαρα ρε χαιβανι σαλτα και γαμησου
σε λιγο θα μας ζητησεις και λινκ για το αν υπαρχουμε η οχι
εντιτ...
και κοιτα να δεις που μετα το ιστορικο ''ο φιλος σου'' θα βρεθουμε και υπερασπιστες του βοριδα....
Έλα μωρέ μαλάκα όλο εμπειρία και στυλάκι γερογκουρού με «άτομα» στα «σκηνικά» και «μη λέμε παπαρίτσες» και αρχιδιές.
Η φωτογραφία είναι πασίγνωστη εδώ και χρόνια. Ομολογεί ο ίδιος ο εμπλεκόμενος φασίστας ότι συμμετέχει (παρά το τρομακτικό πολιτικό κόστος που τότε του κόστισε δύο εκλογικές καθόδους). Ο βίος και η πολιτεία του είναι επίσης πασίγνωστος και σαν ΕΠΕΝίτης και σα μαθητής και μετά και όλοι γνωρίζουν ότι συμμετείχε σε εκατό παρόμοια σκηνικά και απόλα. Τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ περιστατικά περιγράφει έγκριτος δημοσιογράφος με τρακόσα χρόνια προυπηρεσία στην Ελευθεροτυπία και στον Ιό, ο ίδιος που ΤΡΑΒΗΞΕ τη φωτογραφία και ο ίδιος που την πρωτοδημοσίευσε. Ο αρχηγός του κόμματος του μαλάκα ομολογεί το 2006 ότι γνωρίζει για τα σκηνικά και προσπαθεί να το μπαλώσει όπως μπορεί. Όλα αυτά να έχουν εκτυλιχθεί με δημοσιεύματα στην Ελευθεροτυπία, στην Καθημερινή και στο Έθνος ήδη απο το 2006.
Και έρχεται ο Μιμιν το 2011 στο ιντερνετ να πει ότι τονατάλλο γιατί ασουμε ναουμε και ξερωγω. Ε δε γαμιέσαι, πες λέω μαλακίες, κάνω πάσο. Θες να τα ακούσεις βραδιάτικο.
πρωταπολα δεν εχω πουλησει ΠΟΤΕ στυλακι παπου εδω μεσα, αυτο ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα που βολευει το οτι βολευει τελοσπαντων...
δευτεροναπολα οπως ειναι πασιγνωστη αυτην η φωτο για χρονια το ιδιο ηταν και αλλες που βγηκαν παλι απο ''εγκριτους'' (αληθεια για σενα ποιος ειναι ''εγκριτος'' και με τι κριτηρια?) και εχουν ''καταριφθει''
να θυμισω το μισθολογιο της ΕΥΠ με Πλευρη (ο αγαπημενος του ''φιλου '' μου) και Πακιστανου....
το οτι ο ιδιος εβγαλε την φωτο δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για την ταυτοτητα του εικονιζομενου...αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο τοτε λυπαμε
συχωρναμε που ερχομαι εγω ο ΜΙΝΜΙΝ (κι οχι μιμιν ρε καιτουλα) να καταθεσω μια μαρτυρια καποιου που πηρε μερος σε οτι εχεις ΔΙΑΒΑΣΕΙ ρε μπουνταλα, και συγνωμη που πιστευω καποιον που τον τραβουσαν για ανακρισεις μαζι με τον κουφοντινα κι οχι τους αλητες ρουφιανους δημοσιογραφους (εγκριτους ομως ολα κι ολα)
Έλα, μινμιν, μπορούμε είτε να εμπιστευτούμε τον Κωστόπουλοα που ήταν παρών και τον Βορίδη που το παραδέχεται, είτε ένα φίλο σου που σου είπε κάτι και τρέχα γύρευε.
Μην επιμένεις, το κουράζεις.
Χθες το βράδυ πάντως, η Χρυσή Αυγή ήταν κυβέρνηση στα βαγόνια του ΗΣΑΠ.
όλοι Νίκαια σήμερα.
Έστω ότι δεν υπήρχε η συγκεκριμένη φωτογραφία .....,θα άλλαζε η άποψή σας για τον εν λόγω "πολιτικό"..?
Είτε είναι είτε δεν είναι αυτός που απεικονίζεται, εμένα το ίδιο μου κάνει (ούτε καν με ενδιαφέρει βασικά).
Η άποψή μου για αυτόν παραμένει ίδια με αυτή που είχα πριν τη δω την περιβόητη φωτογραφία.
σίγουρα δεν τον έχω στα ίδια επίπεδα με τον βαΐτση αποστολάτο ας πούμε, χωρίς να ξέρω τι μπορεί να λέει πολιτικά ο συμπαθέστατος σεξολόγος.
Ρε Ικονοκαλστ, άσε και εσύ μια πιθανότητα να μην είναι, πως κάνεις έτσι; Μπορεί να το παραδέχτηκε για να το παίξει και καλά κάποιος. Αν πει ο μινμιν οτι ήταν στην Αλαμάνα και έριξε ξύλο θα τον πιστέψουμε; Σοβαρό άτομο πάντως ο Κωστόπουλος, τι να σου πω.
Ας κάνει καλά τη δουλειά του εκεί που τον βάλανε και ας κρατούσε και μυδραλιοφόρο, είδαμε και τους άλλους, τα παιδιά των λουλουδιών και τη γενιά του Πολυτεχνείου, τους επαναστάτες που έφεραν την αλλαγή.
Θα μου πεις τώρα, καλά, πώς νοιώθεις όταν έχεις τον Βορίδη για υπουργό. Σαφώς νοιώθω προσβεβλημένος σαν πολίτης, όχι περισσότερο όμως συλλογιζόμενος όλους τους άλλους τους φελλούς που υπάρχουν μέσα στη Βουλή.
Ειρήνη Υμίν.
Απο περιέργεια, γιατί δεν είναι σοβαρό άτομο ο Κωστόπουλος;
Βασικά χέστηκα κιόλας αν είναι ή δεν είναι. Από τη στιγμή που το παραδέχεται, θα ήθελε να είναι (και έχει εντυπώσει στη συνείδηση του κόσμου ότι όντως είναι), άρα το ίδιο είναι. Είναι;
(είναι)
Γιατί πολλά από αυτά που έχει πει κατά καιρούς δεν είναι σοβαρά. Αλλά ας μη το ανοίξουμε σε παρακαλώ.
γιατί; επειδή πουλάει το όνομα στα σκόπια; κι εγώ διαφωνώ με τον ιό σε διάφορα, αλλά ποτέ δεν έχουν γράψει ο,τιδήποτε που να μην έχει από κάτω 16 πήγες και 5 παραπομπές.
Το πέτυχες, αητέ.
καμαρώστε την προεδράρα στους φακέλους τώρα
εντάξει παιδιά, ψηφίστε τον άφοβα, δεν είναι χουντικός φασίστας!
Τι εγινε;!
Το "και" χρειάζεται βαρεία ή κάνω λάθος;
http://www.guardian.co.uk/world/2011...-right-turmoil
:touched:Quote:
Voridis's party boss, Giorgos Karatzaferis, a former bodybuilder who competed against Arnold Schwarzenegger before forming Laos in 2000
haters gonna hate
http://3.bp.blogspot.com/-sd4Z50VgsY...aferisneos.jpg
τελειότητα
Το ΛΑΟΣ ειναι κυβερνηση και ο βορίδης υπουργός υποδομών, στο οποίο συγκαταλέγεται και το internet
Η κεντρική πολιτική της κυβέρνησης ήταν αυτή του ΛΑΟΣ πολύ πριν αυτό μπει στην κυβέρνηση πάντως...
δεν ειναι νεγρα
ειναι τραβεστι ασφαλιτης που εισχωρησε στους μαυρους πανθηρες
poly kalo, poly kalo!!!!!!!!
osoi menete ellada, parte tarxidia mou twra
(1) αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχετε διορισμένη κυβέρνηση
(2) έχουν ελάχιστα μικρότερη δύναμη, το BNP έχει φτάσει μέχρι το 5,2% σε περιφερειακές, ενώ έχει δύο έδρες στην ευρωβουλή
(3) η ακροδεξιά δεν είναι κάτι μετρήσιμο σε εκλογικά ποσοστά, και στη βρετανία όπως και παντού στην ευρώπη αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ διαδεδομένα εθνικιστικά αντανακλαστικά, χαρακτηρισιτκό παράδειγμα τα περίπολα απο φασίστες «αγανακτισμένους πολίτες» που έκαναν την εμφάνιση τους στην εξέγερση του λονδίνου με σκοπό να καθαρίσουν την πόλη απ' τους ξένους και τους βάνδαλους. Δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι λιγότεροι ή περισσότεροι και τι απορρόφηση έχουν στα υπόλοιπα αστικά κόμματα πχ στους συντηρητικούς.
Τα λέω όλα αυτά γιατί πρέπει να θυμίζουμε ότι με βάση την τελευταία εκλογική αναμέτρηση πριν 2 χρόνια το ΛΑΟΣ παραμένει το τέταρτο κόμμα της βουλής με ποσοστό 5.63% και ψήφους 386.205 και παραμένει διορισμένο στην οποιαδήποτε κυβέρνηση και ποτέ εκλεγμένο.
(4)σκοτώνουν σκούρους σε random πόλεμο της μέσης ανατολής (ιράκ, αφγανιστάν...)
καλά, απλά ήθελα να πω ότι τι αγγλία τώρα, και γενικά τι πάρτε τ' αρχίδια μου κάτοικοι της τάδε χώρας, γαμάει πουθένα το κίνημα τους σίστες και δεν το 'ξερα;
προσπαθώντας να καταλαβω γιατι έγραψες κατι για να μου την πεις αντι να πεις κατι σαν επιχειρημα που ειπαν οι αλλοι, συμπεραινω οτι θιχτηκες με το υφος μου. Συγκεκριμμενα οταν ειπα parte ta arxidia mou pou menete ekei. Θιχτηκες λιγο που εβρισα την ελλαδα/ελληνες αγορίνα μου? Για ψαξτο λίγο γιατί είναι σχετικό με το τόπικ.
Dεν ανέφερα την Αγγλία, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μου την πείτε για το σύστημα εδώ, ούτε έξυπνος το έπαιξα. Αλλά μιας που το ανέφερες εδώ είμαι με υποτροφίες αγγλικές.
παντα διασκεδαζουμε οταν ο αλλος δεν εχει τι να απαντησει και αρχιζει τις αοριστολογιες .
εσυ την μετρας στα στενα?
Στον ΛΑΟΣ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesy..._type12128.jpg
:papam::papam::papam:Quote:
«Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ενας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας.», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, καλωσορίζοντας τον κ. Παπαμιχαήλ στα ψηφοδέλτια της Β΄ Αθηνών.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την τιμή που του έκανε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.
«Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα», ανέφερε.
Τέλος, ο κ. Παπαμιχαήλ πρόσθεσε: «Οπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ημουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή την ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή»