wat. ασχολούμαστε επειδή οι μετάλλικα είναι μεγάλη - επιδραστική μπάντα και επειδή οι περισσότεροι γούσταραν κάποια στιγμή της ζωής τους έχοντας τους πάρα πολύ ψηλά. Ποιο μάρκετινγκ;
Printable View
Εμένα με μια αυτιά:
-Το πρώτο cd μου φάνηκε επιεικώς άθλιο.
-Το δεύτερο είχε κάποιες ωραίες μουσικές ιδέες αλλά πήγαν στράφι αφού δεν κολλούσαν με τίποτα με τη φωνή του Lou Reed ενώ ακόμα και τα ωραία σημεία κούραζαν μετά από λίγο.
Αυτά.
bump και ολεθρος
http://www.postwave.gr/content/view/2518/19/
Ωραία ήτανε. Εγώ του έβαζα 4 πάντως.
Πέθανα.Quote:
Αντίθετα, το "Lulu", με τον Lou Reed να ερευνά τα θεατρικά έργα του Frank Wedenkind παρέα με την αγροτική ορχήστρα Metallica
να πω κατι επι του αρθρου ΓΕΝΙΚΑ...
ψιλογελαω με την παραδοχη του ικονοκλαστς οτι ''γραφει'' καλα καθως θυμαμαι οτι το ιδιο εχει πει και για τον ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑ Πρασουλα
φυσικα ο καλκις μονο φασιστας δεν ειναι αλλα κοντραρει στα ισα πολλους μεταλλαδες γραφιαδες στα 90ς
το κακο με την τετοιου ειδους αρθρογραφια ειναι η ελλειψις ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ επι των ασματων/τεχνης και προφανως το βεβιασμενο του πραγματος
η ασχετοσυνη ειναι κατι δευτερευον αφου καλιστα μπορει να καλειφτει απο την σωστη κριση
η σωστη κριση ωστωσο απαιτει δικαια κατανομη εμπειριων ειτε του αυτου που γαμαμε ειτε αυτου που γαμιεται γενικα
στην προκειμενη περιφτωσις δε βλεπομε τιποτα
οι απαντησεις επι ουσιωδων θεματων εχουν πεσει στο κενο
πραγματα ιστορικα εχουν πεταχθει στον καλαθο προς χαρην μιας αναγκης να ''πουμε τα δικα μας''
πλεον δεν εχει σημασια τι λεμε αλλα το πως το λεμε...μεταμοντερνισμος?
ή οτι εκανε ο κωστοπουλας στα 80ς με αλλο προσωπειο?
συγνωμη ορεστη-κλπ αλλα ειμαι ευαισθητος στο θεμα
Προσωπικά, αν ήμουν γκομενάκι, βλέποντας και πικ καλκι στο site, του καθόμουν.
Τώρα να ξαναποσταριστεί στη σελίδα 12 όμως παρακαλώ.
Γιατί τα εισαγωγικά; Στο' χα πει και στο θρεντ του ΠΡΑΣΟΥΛΑ, όταν λέω ότι κάποιος «γράφει καλά» δεν μιλάω για το περιεχόμενο. Αν βγάλεις τον τρόπο που γράφουν όσο με νοιάζει τι λέει ο φασίστας σεξιστής μεταλάς άλλο τόσο με νοιάζει η λουλουδου.
Το πόσο άμπαλος είναι ο Καλκης στο θέμα μεταλλικα και μέταλ γενικά είναι παροιμιώδες αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Lou Reed λεει...ιδού η σωστή συνεργασία για μεταλλικα
http://www.youtube.com/watch?v=98xNx87hRbU
και στη δεκάδα της χρονιάς για το wire
Spoiler
σοβαρα τωρα;
άσε το είδα και από "ρισπεκτεντ" μουσικό σαν όχι απλά το τοπ τεν του 2011 , αλλά και πρώτο :(
Dale από Melvins ε; Μπορεί και να τρόλαρε.
χαχ, εγώ το είδα εδώ, την ίδια λίστα ανέβασαν και στο drowned in sound
στο νούμερο πέντε έχουν την επανέκδοση του smile, μιλάμε για τρολλάρισμα δίχως αύριο. όταν με το καλό μου έρθει το τεύχος θα δω αν όντως αυτή είναι η λίστα τους ή αν απλά ένας τύπος στο ίντερνετ ψάρωσε κοσμάκη.
το Smile δεν είναι ακριβώς επανέκδοση βέβαια, είναι το χαμένο album των Beach Boys από το 1050μχ ξερωγώ
με κανένα τρόπο βέβαια δεν χωράει σε καμία δεκάδα για κανένα 2011
για γέλια το Wire σε αυτή τη φάση
ναι ...
χιερQuote:
BR00TAL-LISTS
THE BEST METAL ALBUMS OF 2011, AS CHOSEN BY METAL MUSICIANS THEMSELVES — PART V
Άρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.