Ήμουν σπίτι, και την είχα πέσει στον καναπέ.
Ξαφνικά έκτακτα νέα, μου φαινόταν απίστευτο αυτό που έγινε στον πρώτο πύργο.
Στον δεύτερο, είχα χύσει πάνω μου.
Printable View
Ήμουν σπίτι, και την είχα πέσει στον καναπέ.
Ξαφνικά έκτακτα νέα, μου φαινόταν απίστευτο αυτό που έγινε στον πρώτο πύργο.
Στον δεύτερο, είχα χύσει πάνω μου.
μόλις έχουμε μετακομίσει θεσσαλονίκη, έχω μαλώσει άσχημα με τον πατέρα μου, ούτε θυμάμαι γιατί αλλά νιώθω χάλια και περπατάω χωρίς να ξέρω τους δρόμους οπότε βρίσκω ένα κουρείο, ξυρίζω το κεφάλι μου , μέχρι να γυρίσω σπίτι έχουν πέσει οι πύργοι και μες στο γενικότερο σούσουρο το έχουμε ξεχάσει με τον πατέρα μου κι όλα καλά.
Επίσης κάποιο γελοίο καραγκιοζάκι (νομίζω και πιθανότατα ο Ντέγκιαλ) δεν έλεγε 'δω μέσα ότι το μέτρο της ηλιθιότητας είναι το αν πιστεύεις ότι το 'καναν οι ίδιοι οι αμερικάνοι και πως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ έχει αποδειχτεί λάθος και ξέρωγωτι; Όχι πως έχει καμία ιδιαίτερη σημασία, σημασία έχει αυτό που λέει ο ικόνοκλαστ στην πρώτη σελίδα.
Δείτε και (1993):
"So they're looking for a new explanation in the form of a new common enemy. And so they've invented one, which we're going to hear a great deal more about in the future, and that is Islamic fundamentalism, which they say is the great wave that's threatening the West."
ειχα φροντιστηριο το απογευμα. εννοειται οτι δεν ειχα διαβασει χριστο.
λιγο πριν φυγω ανοιγω την TV και βλεπω το σκηνικο. για μια στιγμη σκεφτηκα οτι θα μπορουσαμε να μην κανουμε μαθημα.
πηγα φροντιστηριο. κανεις δεν ειχε παρει χαμπαρι τιποτα.
αρχιζω να λεω το σκηνικο, με την επιδιωξη να χασουμε οσο περισσοτερο μαθημα γινεται. κανεις δεν νοιαστηκε.
και λιγο πριν ξεκινησει η εξεταση των ασκησεων, λεω με δραματικο υφος : "αυτο που εγινε παραειναι σημαντικο για να το προσπερασουμε ετσι απλα."
κανεις δεν νοιαστηκε. το μαθημα εγινε κανονικα. με εξετασαν. εφαγα και 2 παναγιες για την αδιαβασια μου.
Ναι, είναι ηλίθιο να πιστεύεις κάτι αποκλειστικά λόγω προκατάληψης και χωρίς καμία απολύτως απόδειξη, όχι δεν είπα ότι επιστημονικά έχει αποδειχθεί λάθος. Αυτό που έχει αποδειχθεί επιστημονικά, από FEMA, NIST και εκατοντάδες ανεξάρτητους ερευνητές (προφανώς είναι σημαντικό αντικείμενο μελέτης μηχανικών, για να κατασκευάζονται ασφαλέστεροι ουρανοξύστες), είναι το πώς κατέρρευσαν τα κτήρια.
ήτανε ένα κομπιουτεράδικο πειρατικό στο μαρούσι δίπλα στο σταθμό κάποτε, περνάω από κει και βλέπω δύο γνωστούς από σχολείο μεγαλύτερους/οι γαμήκουλες της γειτονιάς στυλάκι. Μου λένε για τη Burzum μου μπλούζα και ότι θα τον φάνε τον Βικέρνες όταν βγει, να προσέχω μη μου τη πέσει κανένας στο δρόμο και εγώ νιώθω πολύ αλήτης και approved και έτσι. Κάποια στιγμή δείχνει ο ένας στην τηλεόραση και μου λέει "κοίτα τι πάθανε οι αμερικανοί!" Κοιτάω και δείχνουνε τα στιγμιότυπο να σκάνε τα αεροπλάνα πάνω στους πύργους συνεχώς. "Πενήντα χιλιάδες νεκροί λένε" "Καλά να πάθουνε ρε οι μαλάκες, ποιοι νομίζουνε ότι είναι!" "Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος τώρα, της καριόλας" "Ας γίνει, να ξεχωρίσουνε οι ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ" Γύριζα σπίτι καβλωμένος και και περίμενα πώς και πώς να βγουν οι πρώτες εφημερίδες να διαβάσω λεπτομέρειες. Γενικά,
για το οποιο υπάρχει και ένα ντοκυμαντέρ εδώ για οποιον ενδιαφέρεται (τα λέει ωραία και κατανοητά ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα από στατική).
σχολια τύπου ειναι δουλειά από μέσα κ.ο.κ. είναι οργασμικά για την φαντασία και τις αισθήσεις αλλά σε κάνουν το ίδιο γραφικό με το να παίρνεις στα σοβαρά κάθε θεωρία συνομωσίας που κυκλοφορεί εκεί έξω χωρίς κανένα στοιχείο για μπακαπ. ότι είπε ακριβώς ο ντεγκ στις 2 πρώτες προτάσεις.
πιθανότατα εμμέσω τρολλαρίσματος είδαμε να γράφονται χοντράδες (και να τις πινκάρουν κάποιοι υπάνθρωποι-''χιουμορίστες''), που εμένα προσωπικά μου προκαλούν θλίψη. είναι τουλάχιστον κρετινισμος το να χαιρεσαι με τετοια περιστατικά όποια έκβαση και αν είχαν απ'την αμέσως επόμενη μέρα. πριν με πείτε ''κλισέ'' ή στην χειρότερη ''αφελή'' το κόβω αλλα να πω πρωτα πως dythor γράφεις σαν μεγάλος μπουφος
Marillion, δεν θα χαλαστώ για τους πουσταράδες τους κεφαλαιοκράτες που εργαζόντουσαν στους δίδυμους και νόμιζαν ότι κινούσαν τα νήματα παγκοσμίως....
Δεν ήταν μόνο εργαζόμενοι & μόνο άτομα στους πύργους που πέθαναν εκεινη την μέρα (250 μόνο στα αεροπλάνα + 55 στο πεντάγωνο ετσι; entit : 125 στο πεντάγωνο δίορθωσις )βαλε και τα ατομα που πεθαναν ενω προσπαθούσαν να σώσουν τρίτους. αυτό μόνο καθιστα παρόμοιες δηλώσεις αστείες. περα απαυτο παντως αφού πεθαναν οι κεφαλαιοκράτες εντάξει, γαμήσαμε, γιχα
Δε σου λέω πως ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ και ΟΜΙΤΖΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΙΕΝ, σου λέω πως δεν εμπιστεύομαι κανένα σχετικό επιστημονικό πόρισμα ειδικά όταν ξέρω και ένα-δύο πράγματα για το πως διαμορφώνονται και κάτω από ποιές συνθήκες. Εφ' όσον υπάρχει μια χαρά κίνητρο δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να έγινε από τα μέσα, ειδικά από τη στιγμή που είναι το πιο πασιφανές πράγμα στον κόσμο το πως εντάχθηκε το γαμημένο αυτό χτύπημα σε μια θεαματική πραγματικότητα νομιμοποίησης της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της ανατολής. Δηλαδή πόσο χαζεμένο πρετεντεροδίαιτο πρέπει να 'σαι ρε πούστη μου για να λες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ κι από την άλλη να χαίρεσαι με το βλακώδη τρόπο που μάλλον χαίρεσαι για χτυπήματα σε (ΠΑΝΤΑ) περασμένες εξεγέρσεις (π.χ. μπουρλοτιέρηδες το '21 και ξέρω 'γω τι).
Τέλος πάντων και για να μην πλατειάζουμε, για 'μένα δεν έχει καμία σημασία το πρώτο σκέλος, δηλαδή από ποιόν έγινε και πως. Το ζήτημα είναι το πως χρησιμοποιήθηκε και ποιόν εξυπηρέτησε σ' αυτή τη στιγμή της ιστορίας κι αυτό, αν δεν είσαι εντελώς προβληματικό, είναι παραπάνω από φανερό. Ε, από 'κει και πέρα, από τη στιγμή που έγινε και για το γαμώτο της υπόθεσης, ελπίζω να ήταν στην πρόθεσή του μια απάντηση των κολασμένων προς τους μακελάρηδές τους απ' ότι μια ακόμα στρατηγική κίνηση του κεφαλαίου.
Υ.Γ.:
http://i.imgur.com/QiX8a.jpg
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΑΙΡΣΤΟΡΜ
Θα συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση.
http://4.bp.blogspot.com/-BoHfL0BY2u...00/NukExp2.jpg
προτεινω ενα ποιντ συστεμ τυπου καρμαγεδον , πχ για καθε νεκρο τραπεζιτη καπιταλιστη 100 ποντοι για καθε πυροσβεστη που πηγε να σωσει καπιταλιστικα σκουληκια 40 ποντοι και για καθε καθαριστρια η χαμηλομισθο του wtc + καθε νεκρο παιδακι στο αφγανισταν ιρακ κλπ 10 βαθμοι και τοτε ωριμα και ψυχρα με απλα μαθηματικα να δουμε αν θα πρεπε να πανυγηριζουμε και να κερναμε μπακλαβα στους δρομους η να στεναχωρηθουμε για αυτο που συνεβη.
Ναι, πράγματι υπάρχει μια χαρά κίνητρο, το οποίο σαφώς δηλώνει το ενδεχόμενο να είχε κάποιον ρόλο η αμερικανική κυβέρνηση, αλλά από μόνο του δεν αποδεικνύει τίποτε. Έτσι κι αλλιώς, κίνητρο είχε και η Al Qaeda και οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική οργάνωση που βλέπει τόσο εχθρικά τις ΗΠΑ. Το πρόβλημα είναι πως, έπειτα από 10 χρόνια έρευνας των συνομωσιολόγων, δεν υπάρχει κάποιο επαληθεύσιμο γεγονός που να υποστηρίζει την θεωρία της εμπλοκής της αμερικανικής κυβέρνησης. Αυτό δεν αποδεικνύει την μη εμπλοκή της, αλλά τουλάχιστον σημαίνει πως δεν είναι ενδεχόμενο που θα έπρεπε να λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψη.
Τώρα, όσον αφορά τα επιστημονικά πορίσματα: δεν είμαι μηχανικός και δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω την μελέτη της FEMA ή της NIST ή τις έρευνες ανεξάρτητων ερευνητικών κέντρων, αλλά μπορώ να έχω εμπιστοσύνη επειδή είναι δημόσια διαθέσιμες για κριτική από την υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα. Εκτός αν όλοι οι μηχανικοί ανά τον κόσμο έχουν μέρος στην συνομωσία ή κάτι...
...Quote:
Δηλαδή πόσο χαζεμένο πρετεντεροδίαιτο πρέπει να 'σαι ρε πούστη μου για να λες ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ κι από την άλλη να χαίρεσαι με το βλακώδη τρόπο που μάλλον χαίρεσαι για χτυπήματα σε (ΠΑΝΤΑ) περασμένες εξεγέρσεις (π.χ. μπουρλοτιέρηδες το '21 και ξέρω 'γω τι).
τεσπα αντε τσιρς
Είτε έγινε από μέσα είτε όχι, την ευθύνη γι αυτό το χτύπημα (και τους πολέμους που ακολούθησαν) δεν την έχει κανείς άλλος από τους ιμπεριαλιστές δυτικούς. Οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι είναι (δυστυχώς) το μόνο αντίπαλο δέος στο δυτικό κεφάλαιο, ποιός ξέρει όμως τι θα προκύψει μετά τις τελευταίες εκδημοκρατιστικές εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο. Ε;
Κάπου ονλάιν ήμουν (πιθανότατα άι αρ σι) και με ειδοποίησαν να τσεκάρω τιβί. Είχε πέσει ήδη το ένα αεροπλάνο και, λίγα λεπτά αργότερα, είδα σε ρήαλ τάιμ να πέφτει και το 2ο. Μου πήρε αρκετή ώρα να αντιληφθώ ότι όλο αυτό που έβλεπα ήταν πραγματικό...
Ήμουν σπίτι αραχτός, δούλευα και στην ΟΑ τότε, ιπτάμενος, με παίρνει ένα φιλαράκι μου τηλέφωνο
"Που ΄σαι ρε μαλάκα, είδες τι γίνεται στην Νέα Υόρκη; Πέφτουν αεροπλάνα πάνω σε ουρανοξύστες"
η αναμενόμενη απάντηση από εμένα
" Α γαμήσου με τις παπαριές σου, ηλίθιε, καμμιά ταινία βλέπεις". Με τα πολλά με έπεισε και άνοιξα τιβί.
Η αλήθεια είναι οτι στην αρχή χάρηκα, πάρτε τα ρε πούστηδες κτλ. Αλλά όσο να 'ναι ύστερα από ώριμη σκέψη... Ντάξει, αθώοι άνθρωποι, κρίμας.
Ήμουν Βοστώνη. Με ξύπνησε ο συγκάτοικος μου 9 παρα 10 το πρωί με ανοιχτή την τηλεόραση
"dude wake up, there's been an accident in New York"
Γυρίζω και βλέπω τον πρώτο πύργο να καίγεται, δεν κατάλαβα καλά καλά τί έγινε.
Συγκάτοικος: "your sister lives right there right?"
Εγώ: "yes, but she's not in New York right now"
Συγκάτοικος: "where is she?"
Εγώ: "she's on an airplane returning to New York"
Και κάπου εκεί είδαμε και το δεύτερο αεροπλάνο να σκάει στον άλλο πύργο. Μετά δεν θυμάμαι, ήμουν σε σοκ. Η αδερφή μου (που όντως έμενε ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τους πύργους) ήταν σε πτήση από Λονδίνο και επέστρεφε εκείνο το πρωί. Τους έστρεψαν πίσω στο Λονδίνο, προσπάθησε να με πάρει από τα δορυφορικά τηλέφωνα του αεροπλάνου, αλλά είχαν πέσει όλες οι επικοινωνίες. Έγινε 2 το μεσημέρι να μάθω πως ήταν καλά, επειδή δεν είχαν πει ποιές πτήσεις ήταν, ή από πού ερχόντουσαν.
1. Το υπνοδωμάτιο της καταστράφηκε, έσπασαν όλα τα τζάμια και έγινε της πουτάνας.
2. Την επομένη ξύπνησα με άσπρα μαλλιά.
Γενικά είμαι τυχερός στην ατυχία μου με τα τρομοκρατικά. Ήμουν στης αδερφής μου την προηγούμενη ευδομάδα. πριν την επίθεση. Στις επιθέσεις του Λονδίνου, το λεωφορείο που εκράγηκε ήταν ΕΞΩ από το κτήριο που έμενα (ήμουν Κύπρο για διακοπές). Μου είπαν μετά πως στο προθάλαμο μαζεύανε κομάτια από τα θύματα.
καλά, γάμησέτα μεν, να σε έχουμε στα υπ όψιν για ποδαρικό δε :)
ΛΕΦΤΑΣ ο Κυπριος.
Ποστ πιξ της αδερφής.
έπαιζα fifa 2000 στο πλευστεησον και περίμενα να πάει 6 το απόγευμα να κατεβώ για μπάλα.
Καλά ρε μλκ Donn, ζούσες Boστώνη, σπούδασες ξέρωγω τι έκανες, και επέστρεψες ΚΥΠΡΟ?
Τι σκατά σου έλειψε? Το χαλούμι?
ρε δεν αναφερατε οτι χασαμε τους Pantera, αφου ακυρωσανε εξαιτιας της επιθεσης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ DYTHOR
http://i.imgur.com/QiX8a.jpg
μολις ειχα ξυπνησει απο μεσημεριανο υπνο...μου λεει η αδερφη μου "ρε συ εκαναν επίθεση στην αμερικη!"
τετάρτη ή πέμπτη δημοτικού νιάνιαρο τα είδα όλα στην τιβι κλπ κλπ και είχα στεναχωρεθεί ας πούμε
μεγαλώνοντας και αναθεωρώντας, το ήθελε πολύ ο κώλος τους...
Συνηθως αναποδα παει, οταν εισαι δημοτικο αντε γυμνασιο, ακους τον πατερα σου ή τη μανα σου ή καποιον τελος παντων να λεει ποσο μαλακες ειναι οι αμερικανοι, οι τουρκοι, οι αλβανοι ή καποιος λαος τελος παντων, και οταν μεγαλωνεις συνειδητοποιεις πως τα θυματα της 11ης Σεπτεμβριου ή τελος παντων καποιας τετοιας τρομοκρατικης επιθεσης ειναι ανθρωποι με δουλειες και οικογενειες, για να μην αναφερθουμε στους πυροσβεστες και οσους ηταν στα ασθενοφορα.
Τωρα βεβαια στο ΕΡ, το φορουμ του παραλογου, "τα ηθελε ο κωλος των αμερικανων", αρα επρεπε να πεσουν οι διδυμοι πυργοι και να σκοτωθουν 3500 ανθρωποι που ηταν ελαχιστα υπευθυνοι για οποιονδηποτε αλλον πολεμο και βιετναμ και οποιες αλλες μαλακιες αναφερεις.
Αν επρεπε να περασουν ενα "μηνυμα" οι τρομοκρατες, οπως υποννοεις, θα μπορουσαν να ειχαν δολοφονησει προεδρους, να ειχαν ριξει το Αγαλμα της Ελευθεριας που αποτελει συμβολο επισης, να ειχαν κανει τρομοκρατικη επιθεση με θυματα white collars.
γενικά ο κυνισμος που διακρίνει τους περισσότερος σε αυτό το θέμα είναι τόσο αντιφατικός με το ''ανθρωπιστικό-αριστερό'' τους προφίλ. εντάξει κανένας δεν νομίζω να είναι τόσο χαζός για να μην καταλαβαίνει πως οι αμερικάνοι από τους δίδυμους πύργους και μετά σκότωσαν τον δεκαπλάσιο πληθυσμό (πόσο μάλλον πριν). ακόμα μεγαλύτερο φεηλ είναι οι όποιες πελατειακές-οικονομικές σχέσεις είχε το αμερικάνικο κεφάλαιο και οι αμερικάνικες κυβερνήσεις με τους ίδιους που προκάλεσαν την επίθεση. το ξέρουμε πως η αμερική είναι μια shady ιμπεριαλιστική χώρα στα θέματα της εξωτερικής της πολιτικής. εμένα μου προκαλεί αηδία ο ναρκισσισμός με τον οποίον αντιμετωπίζουν οι Αμερικάνοι και ο διεθνής τύπος την μνήμη των θυμάτων και δείχνει για ακόμη μια φορά πως ο Δυτικός κόσμος είναι ο σημαντικότερος με έναν πρωτοφανή οπισθοδρομικό τρόπο. Παρακολουθώντας την τελετή που έγινε χθες προχθές απλά μου βγήκε ένα wtf. Αλλά ένα και ένα κάνουν δύο οπότε συνεχίζουμε.
Το θέμα είναι οτι η 11η σεπτεμβριου δεν χτυπησε κανεναν και τίποτα. Εκανε backfire στον αραβικό κόσμο που ήδη είχε χάσει την δυτική υποστήριξη προ πολλου και μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Το ότι οι αριθμοί ειναι δυσανάλογοι δεν υποβαθμίζει την ανθρώπινη τραγωδία. Δηλαδή με το χέρι στην καρδία, εστω οτι γνωρίζατε έναν ανθρωπο που έχασε συγγενή στους δίδυμους πύργους, θα του λεγατε παπατζιλίκια τύπου ''μην κλαις κουφαλα, εχεις κάνει χειρότερα & αν όχι εσύ η κυβέρνηση που στηρίζεις;''. στοιχειώδης ελλειψη λογικής από νέους ενεργούς ανθρώπους που θέλουν να μας σώσουν κιολας (την βάψαμε). επίσης dythor ναι, δεν σε νοιαζει γιατί και πως έγινε και σε ενδιαφέρει το πως χρησιμοποιήθηκε αλλά αποτι φαινεται δεν σε ενδιαφέρει και το ''τι έγινε''. στην άνεση του μικρόκοσμου μας με τα εγχώρια προβλήματα είναι ιδιαίτερα ευκολο να βλέπεις τον θανατο κάποιων χιλιάδων ανθρώπων με οπτικη γωνία ιστορικού πριν καν έρθει η ώρα να καταγράψει αντικειμενικά την ιστορία. α ναι, έγινε και αυτό φάση. μπορεί το guardian να αναφέρεται στους δίδυμους πύργους και να τρώει την κατακραυγη του κόσμου που δεν κάνει παρόμοια ρεπορτάζ για προσωπικές ιστορίες ιρακινων, και γω μαζί τους. αλλά το επιχείρημα ''εχει και χειρότερα'' είναι γελοίο, υποβαθμίζει κάθε ίχνος ανθρωπιάς, προάγει εγωκεντρισμό & δείχνει πως η στατιστική προσέγγιση των πραγμάτων σας εξομοιώνει με τους ανθρώπους που κατηγορείτε. tl dr μην κλάψεις και τέτοια.
στο σεισμό που συζητάτε έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι γρι
εδώ τουλάχιστον κάτι μου ρχεται
ήμουν στο πατρικό για φαί λοιπόν, άνοιξα τιβι κι ειδα τι γινόταν νομίζοντας ότι είναι δυστύχημα
και είδα λάιβ το 2ο, οπότε σκέφτηκα ότι πρόκειται για επίθεση
μου ηρθαν κι εμένα χουλιγκανικές σκέψεις κλπ
αλλά το τότε ER για μένα ήταν το φόρουμ του stonerrock.com
όπου μιλούσα με 100αδες αμερικάνους, πολλοί εκ των οποίων Νεοϋορκέζοι
οπότε μπαίνοντας στο φόρουμ, ξεχάστηκαν γρήγορα οι χουλιγκανισμοί
και μπήκαμε στο ανθρωπιστικό του πράγματος
όλα αυτά μέχρι που συνδέθηκε ο cybernaut
άρχισε να λέει για ιμπεριαλισμούς κλπ και φυσικά για εβραίους
και η κουβέντα πήρε τον δρόμο της :D
Μήπως, λέω μήπως, αυτοί οι κακόμοιροι οι 3 χιλιάδες αν ζούσαν στον πόλεμο με το ιρακ θα είχαν καταταγεί σαν μισθοφόροι στο στρατό για να τσεπώσουν τα φράγκα όπως πολλοί φτωχοί με οικογένειες και δουλειές, σφάζοντας και βασανίζοντας γυναικόπεδα;
Φιξξερ μήπως θα είχες καταταγεί κι εσύ;