-
σκυλιασα και το ειδα
με την πρωταγωνιστρια εχω ερω απο παλια οποτε αφου ειδα και τα (τελεια) μεμε της, ολα καλα
οκ σοβαρα τωρα
μετριοτις
γενικα υοαρχει κατι λαθος σε αυτο το ειδους ελληνικο σινεμα, δεν το εχω προσδιορισει ακομα γιατι δεν ειμαι ιδιαιτερα εξυπνος
αυτην η αποστειρωσις γενικα ειναι υπερβολικια και οκ, επιασε μια, αλλη φορα δε φτουραει
δε ξερω για σας αλλα εγω γουσταρα μονο τις σκηνες που η πιπιτσα ''φερθηκε'' ανθρωπινα, βλεπε γελιο στο γλυφομουνι, με τον νεαρο το φιλι, μπροστα στο στορι κλπ
οχι μηδεν
αλλα οκ ας τελεισει αυτο το αστειο και ας δουμε καμια κανονικια ταινια επιτελους
-
την είχα νοικιάσει απ' τα σέβεν (αν έχει κανείς κάνα λινκ για κατέβασμα ας δώσει) και δεν έπαιζε.την γύρισα μετά από 2-3 μέρες (ήταν ημέρας) και μου λέει η τύπισα 5 ευρώ.της λέω ότι δεν παίζει κι ότι δεν θα πληρώσω τίποτα.την βάζει σ 'ενα μηχάνημα εκεί...παίζει μου λέει.ναι, λέω..σ αυτό το μηχάνημα....τι θες να κάνω;να ρχομαι με ποπ κορν και να τις βλέπω εδώ τις ταινίες;τελικά πλήρωσα σαν νομοταγής αστός...και ταινία δεν είδα
-
-
Στο τελευταίο Empire, που έχει γαμάτη παρουσίαση στο The Hobbit, το εκθειάζουν...τί να πει κανείς.