Burnin, πότε ξεκινάτε τουρνέ με τους Iola11;
Printable View
Burnin, πότε ξεκινάτε τουρνέ με τους Iola11;
Οι βλακώδεις συζητήσεις περι τζάμπα και άλλων προσωπικών "ιδιοτροπιών" του καθενώς αφήνουν τον ανώτερο σκοπό του γουότερς στην άκρη.
ο οποιος εκτος απο την κονομα ειναι?
Σαφώς και καθενώς έχει κάποιον απώτατο στόχο.
Ε ναι ρε πούστη μου,πάλι καλά που κάποιος το ανέφερε και δεν είμαι εγω η κομπλεξική. Τα άχρονα παλαμάκια είναι σκατά, σου παρουσιάζουν κάτι μεγαλειώδες κι εσύ ελληναράκο βαρας κλαπα κλούπα όπου βρείς σαν παιδάκι δημοτικού που δεν καταλαβαίνει τι ακούει. Αν δε μπορούν να συμμετάσχουν "σωστά" τότε να βάλουν τα κωλόχερα στις τσέπες να μη το χαλάνε και για τους γύρω.
(μουτζώστε ελεύθερα)
"ο οποιος εκτος απο την κονομα ειναι"...μεγάλη ιστορία! Ξεκινά με τις "Θύρες Αντίληψης" του Άλντους Χάξλεϋ :)
φανταζομαι οτι απειρος κοσμος το ξερει αυτο , γιαυτο ανεβηκε τις τελευταιες μερες τρελα η καταναλωση πεγιοτε και lsd στην Ελλαδα.
ΗΙΝΤ : Δές στο γιουτιούμπ τη περίληψη των θυρών, ύστερα φάε lsd! Το πεγιότ είναι το 3ο βήμα. Και μην βιαστείς !
κατσε πρωτα να βρω 85 ευρο να δω τον Ροτζερ και μετα.
Τα υλικά αγαθά απορρέουν μέσω της πνευματικής απελευθέρωσης.
στον ροτζερ πες το .
Αυτός το πέτυχε. Εμείς τι κάνουμε..
ρωτα τον Συντ .
Να του πώ, να πεί στον Ρότζερς, να μας βάλει λίστα ; Ευκαιρία!
Απλα αψογο, στο καγκελο στον ηχοληπτη τα εβλεπες ολα τζαμι, εκει να πατε οσοι πατε την Τριτη.
Τα παλαμακια ηταν 1-1μιση λεπτο μαξιμουμ σε ολοκληρο το σοου, μαλλον ψαχνεστε οσοι κραξατε το κοινο γι'αυτο ε, εξαλλου σε μερικα σημεια τα ενθαρρυνε και ο roger. Kατα τα αλλα σωστοτατο κοινο οσον αφορα κινητα και τσιγαρα, επισης δραγονλορδ ησουν κι ετρωγες πατατακια στο διαλειμμα μπροστα μου, επεσε το ματι μου στα πατατακια πρωτα και μετα σε καταλαβα.
βασικά μια χαρά δένανε τα παλαμάκια όταν ο Roger, τίγκα μέσα στον ρόλο, διέταζε ένα πλήθος να τον υπακούσει και να ζητωκραυγάσει - στο Run Like Hell όλαυτά. τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι ήταν άχρονα ε... αυτά.
btw σύμφωνα με το βίδεο, μόνο την πρώτη φορά ήταν άχρονα, στα άλλα ξεσπάσματα μια χαρά ομοιόμορφα παλαμακιαζότανε η μάζα του concept.
Ποιος μίλησε για το run like hell ή το another brick ή το waiting for the worms ρε μαλάκες? Εκεί δεν κολλάγαν απλώς τα παλαμάκια, αλλά επιβάλλονταν. Αλλά όχι παλαμάκια σε goodbye blue sky και is there anybody out there. Δε θα το ξεπεράσω ποτε το τραύμα. Για μένα ο δίσκος αυτός δεν είναι χαβαλές και πανηγυράκι και έτσι φάνηκε να τον νιώθει το ελληνικό κοινό, οπότε σκατά στα κωλόχερα τους.
μερικες παρατηρησεις/ερωτησεις:
@OzRiC...πως ακριβως συνδεεται το Doors Of Perception με την τεραστια φορολογικη τρυπα η οποια και ηταν ο λογος κυκλοφοριας αυτου του αλμπουμ?
και πως ακριβως συνδεεται με το αλμπουμ το οποιο ηταν το λιγοτερο (εως καθολου) ψυχεδελικο?
επισης,οπως προεκυψε,το οραμα του Waters ηταν να διαλυσει τους Floyd...εσυ ως οπαδος τους (υποθετω) συμφωνεις με αυτο?
@Drumsick...πως ακριβως επιβαλλεται να σιγονταρεις με ρυθμικα παλαμακια - λες και χορευει καμια ζεμπεκια ο Waters - ενα ασμα με αυτους τους στιχοι?
''Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run,
Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run.
You better make your face up in
Your favorite disguise.
With your button down lips and your
Roller blind eyes.
With your empty smile
And your hungry heart.
Feel the bile rising from your guilty past.
With your nerves in tatters
When the cockleshell shatters
And the hammers batter
Down the door.
You'd better run.
Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run,
Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run, Run.
You better run all day
And run all night.
Keep your dirty feelings
Deep inside.
And if you're taking your girlfriend
Out tonight
You'd better park the car
Well out of sight.
Cause if they catch you in the back seat
Trying to pick her locks,
They're gonna send you back to mother
In a cardboard box.
You better run.''
επισης...εσενα ρε ''πορωτικε'' ΜΑΜΕΛΟΥΚΕ τι σε κοφτει αν θελει να μπει καποιος στο τζαμπα?
μπαμπεστανος στα αμπελια του Waters εισαι?
σε πινκαρω για τη λεξη "μπαμπεστανος". μου φαινεται για εγκυκλοπαιδικους λογοι, πρεπει να ρθω να μεινω νιγριτα ενα τριμηνο.
και δεν ερχεσαι...γερο παιδι φαινεσαι,να σε βαλομε στα σιδερα
Παιδιά, μη μας αφήνετε στον αέρα! Τελικά τα παλαμάκια ήταν εντός ή εκτός χρόνου; Ήταν πιο πολλά την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα; Προγνωστικά για την τρίτη υπάρχουν;
Βρε μαλάκα μινμιν, είπα ήδη πως θα έδινα τα πάντα για την απόλυτη σιωπή του κοινού. Μηδέν παλαμάκια, πουθενά. Στα κομμάτια που αναφέρω παραπάνω όμως, κολλάνε, δεν ενοχλούν, είναι ρυθμικά και δυνατά κομμάτια κι εκεί δε μ'ενόχλησαν.
Δεν υπάρχει δικαίωση σ'αυτό το φόρουμ.. Λες κάτι και πέφτουν οι μισοί να σε φάνε, πας να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς και πέφτουν οι άλλοι μισοί. Α γαμηθείτε τελικά :!:
ξαναγινε η Χ που αγαπησαμε και πες κατι για τις παναγιες τους.
Πραγματικά ήταν blast from the past ποστ αυτό :pink:
Προσπαθώ να φάω μπουγάτσα διαβάζοντας ταυτοχρόνως τα tags και μου έχει βγει άχνη από το ένα ρουθούνι και κανέλλα από το άλλο.
Δύσκολα τα μαθηματικά. Σκεφτόμουν οτι η φορολογική τρύπα δεν κλείνει τις θύρες της αντίληψης κι επίσης οτι "Ο Τοίχος" δεν είναι ενα τυχαίο άλμπουμ. Τί απαξίωση έπεσε ξαφνικά και διάολε, γιατί η μοίρα του ανθρώπου να έχει τόση αμφισβήτηση όταν βγαίνει απο την διαδικασία μιας ανώνυμης ζωής...γαμήστε με με τα 85 ευρώ, είμαι πλούσιος και τα πνευματικά μου σεντούκια έχουν και για σάς. Δίνω και του Ρότζερς...
ρε, ετσι νομιζεις αλλα δε θα τα εδινες.. Τον ειδα και με ησυχο κοσμο (το περισσοτερο που καναν στο Βερολινο ηταν να σηκωθουν διστακτικα απτις καρεκλες τους!) και με πορωμενο και το 2ο ειναι καλυτερο.
Ειναι υποθεση να εχει παλμο η συναυλία και να συμμετεχει το κοινο ετσι οπως πρεπει, εκει που μας βγαινει βαραμε παλαμακια, εκει που απλα ακουμε ευλαβικα καθομαστε ακινητοι και εκει που συγκινιομαστε αμα λαχει κλαιμε κιολας.
Παρασκευη τον ειδα μονο, δεν ξερω τι εγινε με τα παλαμακια το Σαββατο κ αν ηταν οντως τοσο ενοχλητικο. Υπερβαλων ζηλος ισως για το dvd..
00i00 να σουν εκεί να βλεπες πως.
1ον. Ξαναδιαβασε το ποστ μου οπου γραφω (στα εγγλεζικα) γιατι δεν κολλαν...υπαρχει λογος που εβαλα τα γραμματα απο το Run Like Hell και οχι απο το Another Brick In The Wall το οποιο, περαν του μουσικου μερους, και στιχουργικα ''εκβιαζει'' την συμμετοχη του κοινου
2ον. εκανα μια παρατηρησις...δεν επεσα να σε φαω,σταματα να φανταζεσαι πραματα
3ον. γιατι με βριζεις ρε σε εβρισα εγω?
4ον. για το 3ον. ειχα ετοιμασει κατι που περιελαμβανε τα:''μεθυσμενη καργιολα των EHG'' και ''ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ''...αλλα αναβαλεται λογο ζεστας
OzRiC μαλλον εχεις δικιο...μπεναλντι ηταν τελικα
ε, σουτ κ γκόλ !
μετα το περιστατικο με την ΡΕΧΑ στον καναδα εγινε μια συζητηξης του Waters και του Ezrin και ενως ψυχογιατρου,εκει ο ηρωας μας εξομολογηθηκε το δραμα του και οι αλλοι τον παροτρυναν να δουλεψει σε εν νεο εργο πανω σε οτι παπαριες τους ειπε
ο δικος μας ετοιμαζει διαφορα ντεμα πανω σε δυο διαφορετικα κονσεπτς...το ενα τρωει τσορτσοπ (ντηλητ) απο την μπαντα και καταληγει μετα απο χρονια να κυκλοφορει ως το δευτερο προσωπικο του Waters (αυτο με τον χαλια κωλο στο εξωφυλλο)
σχεδον ταυτοχρονα αποκαλυπτεται κακοδιαχειρησις στα λογιστικα απο την εταιρεια τους,κατι που επισπευδει το ολο θεμα αφου υπηρχαν σκεψεις να κυκλοφορησει μετατεροτερα το αλμπουμ και ακομα πιο ''πλουσιο'' (βλεπε The Final Cut''...τρωει το λοιπον ποδι η εταιρεια και για να ρεφαρουν πρεπει να κανουν ενα εμπορικο αλμπουμ,προσοχη...οχι ενα αλμπουμ που θα πουλησει απλα,αλλα ενα εμπορικο σε καθε επιπεδο-αλμπουμ
κατι που σημαινει bigger than life συναυλιες (που ο Waters στην αποπανω συζητησις ειχε πει οτι ειχε σιχαθει - λολ),ταινεια,μυστρι για die hard fans etc...
προσλαμβανεται το λοιπον ο Ezrin (απο την αποπανω συζητησις - ενα παραξενο πραμα ρε παιδι μου....) και στην κυριολεξια του δινει τα κλειδια του μαγαζιου
τα υπολοιπα ειναι ιστορια...ο Ezrin κανει αυτο που ξερει καλα να κανει και ολοι μενουν ευχαριστημενοι,μαζι και η εφορια
για ολα τα παραπανω υπαρχει αναφορα και στην wiki αλλα και συνεντευξεις των Gilmour/Waters οπου τα λενε χαρτι και παλαμαρι (λινκς δεν εχω...σε περιοδικα τις διαβασα)
βεβαια ολα τα παραπανω δεν μειωνουν το αλμπουμ το οποιο ειναι βεβαια το καλυτερο που κυκλοφορησαν ποτε,εχει τις καλυτερες κιθαρες,τους καλυτερους στιχους,το καλυτερο εξωφυλλο και ο Waters την εχει 35 ποντους και να πα να γαμηθει οποιος τα αμφισβητει αυτα
αυτα...και καλα να περασετε την τριτη
Κομπλεξικος_4
Παιδιά όποιος δε γουστάρει παλαμάκια να κάτσει σπίτι του με τον Vicotnik που δε γουστάρει ούτε αυτός και να βρίζετε.
Το συμπερασμα ειναι πως οποιος δε γουσταρει παλαμακια δε γουσταρει ουτε πιπες?