Όσον αφορά αυτό
φυσικά καλά θα έκαναν που θα του την έπεφταν.
Και Κωλούμπρα, δεν μιλάμε για τυχαίο πέσιμο στο δρόμο, ήταν σε πάρτυ αναρχικών, ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά, παρακάτω δεν βγάζεις νόημα.
Printable View
Το πάρτι δεν είχε καμία ταμπέλα "Πάρτι αναρχικών", ξέρω μεν ότι αυτοί που το διοργανώνουν είναι παιδιά του αριστερού χώρου, αλλά ως εκεί. Δε μίλησε κανείς για σβάστικα ή για μαύρους ήλιους και δελφικά έψιλον. Η αντίθεση μου είναι στο γενικότερο κλίμα του "τραμπουκίζουμε γιατί έτσι". Σημειώνω τέλος, πως δεν άνοιξα το τόπικ μόνο και μόνο για να πω τα δικά μου και να τα σχολιάσετε, αλλά γιατί γενικότερα ακούγεται για τέτοια σκηνικά.
Coloubra τα είπες ωραία
noima nomizw pos vgazw apla den exw irmo giati opos eipa ta etsou3a ligaki
auto pou i8ela na pw to katalavate
apla gia mena den leei pera apo akrees periptoseis tupou svastika tattoo kai tetia na pas kai na to paizeis me ton etimopolemo filo sou o gamias me atakes tou tupou vgale thn mplouza kai 8a se gamisw kai ta arxidia mou kouniounte
kai sthn teliki teties kagouries tis perimenw apo fasistes kai oxi apo atoma tou aristerou xorou giati tous 8eoro pio mialomenous
Εγω ειμαι της αποψης με το που δεις φασιστα τον τσακιζεις ειτε ειναι ενας και εισαι με αλλους 50, ειτε οχι ..Σιγα μην εχουμε και κωδικα τιμης με μαχαιροβγαλτες και δολοφονους.Το ιδιο ισχυει και για αυτους βεβαια.Τωρα οσον αφορα τους ακυρους τραμπουκισμους ,επειδη λιγοι ειναι οι φασιστες που φορουν ουκ μπλουζα ,ειναι ξυρισμενοι και 2 μετρα ,τις περισσοτερες φορες πρεπει να παρεις τα ρισκα σου και να το .....ψαξεις [οχι οτι ακυροι δεν εχουν φαει ξυλο ,επειδη ειχαν κατι που τους "προδιδε" για φασιστες ενω δεν ηταν ,αλλα ειναι λιγες οι περιπτωσεις].
το να κράζετε τον ικονοκλατς επειδή είναι ο ικονοκλατς είναι μαλακία.
Όταν μετά την ταινία 300 όλη η άκρα δεξιά έχει υιοθετήσει τον Λεωνίδα και την Σπάρτη (το πιο σοσιαλιστικό για την εποχή κράτος) σαν σύμβολα είναι γεγονός.
Το ότι είναι φυσικά γελοίο είναι επίσης άλλο θέμα μιας και
Spoiler
Δεν έβρισκα άλλη φωτογραφία από το συγκεκριμένο tshirt, οπότε δείτε εδώ έναν παλιοφασίστα :!:
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/.../Doomsword.gif
Τον μεσαίο κερατά λέω. Άκου εκεί Lakedaimon στο μπλουζάκι του :!:
ροφλ. ορίστε, τα λέει και ο μπαρμπα-γιάννης ο ταμτάκος, δώστε προσοχή.
Μπορουμε να τον κραζουμε ομως επειδη θεωρουμε οτι ειπε μαλακια.Ειδικα εμεις που τον εχουμε εξαιρει για τα ποστς του που θεωρουμε εξαιρετικα, νομιζω εχουμε κερδισει το δικαιωμα αυτο, ετσι δεν ειναι?
Εγω προσωπικα δε θα φορουσα καμια μπλουζα με Σπαρτιατη γιατι δε μαρεσει να μου βαζουν ταμπελες, και επειδη ξερω πως σκεφτεται ο κοσμος (ακα ο ικονοκλαστ στο παραπανω παραδειγμα κραξιματος), δεν το κανω. Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορω να κραζω αυτη τη λογικη, που μονο λογικη δεν ειναι.
Βρε πουλάκι μου, κράζε όσο θες, <νομίζω του αρέσει>, απλά δεν είναι άποψη του ικονοκλάτς ότι ο σπαρτιάτης είναι φασιστικό σύμβολο, μόνοι τους τον επέλεξαν
Ο ikonoklast έχει κατά τη γνώμη μου γενικά δίκιο στο θρεντ, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα ποσοστά. Το οποίο είναι καταφανώς προφανές, αλλά θα το πω, το εξής : Στην Ελλάδα, από τη Χούντα και μετά, έχουμε ένα σύνδρομο φασιστοποίησης του οτιδήποτε παραπέμπει σε "εθνικό". Η θέα της ίδιας της σημαίας της χώρας, που είναι βεβαίως μια επικίνδυνη σημαία σε σχέση με άλλων χωρών, δημιουργεί απευθείας την εικόνα του φασίστα ή βλάκα που την κραδαίνει. Το θέμα είναι πως οι οργανωμένοι ακροδεξιοί, που πάνε σαραντάδες, οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, δεν είναι το 98%, είναι ένα 5-10%. Οι υπόλοιποι είναι Αντώνηδες της Πλατείας, άνθρωποι που αγαπάνε τον ελληνικό πολιτισμό, "πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές", και λοιποί που βλέπουν το 300, αρχίζουν να στα πρήζουν με Περικλήδες Γιαννόπουλους, απομνημονεύουν δέκα συνολικά ιστορικά γεγονότα και αγνοούν πλήρως τα υπόλοιπα, και είναι εν δυνάμει προεθνικιστές που όμως νομίζουν πως είναι απλά πατριώτες. Θα τους βρεις στο facebook, στην πλατεία συντάγματος, στο troktiko και στην δισκοθήκη του ρουθλες. Συνήθως το ρίχνουν πασοκάρα όλοι αυτοί. Αυτοί δεν είναι μαχαιροβγάλτες δολοφόνοι μαυριδερών. Όταν οι συνθήκες τους πιέσουν τόσο βεβαίως, η ιδιοσυγκρασία τους θα τους ευνοήσει στο να γίνουν, για αυτό και τα ποσοστά αυξάνονται στους χαλεπούς που ζούμε. Είναι σαν να λέμε όμως πως ο καθένας που φοράει μπλούζα Bob Marley (το Πλέον αντιαισθητικό πράγμα να φορέσει κανείς) ρίχνει μολότωφ σε έγγυες γυναίκες στη Μαρφίν. Υπάρχει θέμα. Η απλή βλακεία δεν είναι στο 2%, είναι περίπου στο 92%..
..και Roswell
ένα) δεν πάμε ποτέ σε μέρη που η βλακεία είναι δεδομένη, πέρα από απλά πιθανή
βήτα) δεν φοράμε ποτέ μπλουζάκι με σπαρτιάτη, λολ
ιιι) δεν πάμε ποτέ σε μέρη με δεδομένη βλακεία, φορώντας μπλουζάκια με σπαρτιάτες
Ήταν όλο ένα ΛΑΘΟΣ, σκέψου κάτι άλλο
Καλα τα λες στα περισσοτερα, αλλα κοψε λιγο το Minority Report. Πινκαρα παρα ταυτα
Επισης, υπαρχει σαφης διαφορα στη λεξη πατριωτης και στη λεξη εθνικιστης, αν ειχαν το ιδιο νοημα ακριβως θα ειχε καταργηθει η μια :!:
Begging Shaman πολύ πιθανό.
Απαντάω στον Ροσγουελ:Όντως δίκιο έχεις σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν κάνεις πέσιμο σε άλλον από το πουθενά.Το αποτέλεσμα πάντα είναι ακριβώς το ίδιο:Όσο ουγκ είναι οι φασίστες άλλο τόσο ουγκ στο τέλος καταλήγουν να είναι και οι αναρχικοί.Ουσιαστικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις ο κοινός παρονομαστής είναι η βία.Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κατέβει κάποιος Πλατεία φορώντας μπλούζα με σβάστικα θα φάει πέσιμο ενώ κάποιος που π.χ φοράει μπλούζα Μπούρζουμ δεν θα του πουν απολύτως τίποτα.Τώρα αυτό δεν είναι μεροληπτικό;Τις περισσότερες φορές ο καθένας μιλάει και υποστηρίζει κάτι σύμφωνα με τις δικές του αρέσκειες και προτιμήσεις και όχι λέγοντας τα πράγματα έτσι όπως θα έπρεπε.
Με την ίδια λογική, σκέψου πόσο λάθος είναι να κατέβεις ποτέ σε πορεία στην Αθήνα...
Και φασίστας να ήταν ο φίλος του Roswell, από πού κι ως πού δικαιολογείται ο τραμπουκισμός; Έχουν μαγικά χέρια τα οποία όταν ρίχνουν μπουνίδια τους κάνουν να αλλάζουν και πολιτική ιδεολογία ή κάτι;
έχω δει καθυστέρες να την πέφτουν σε δεκαεξάχρονο μεταλλάκι με μπλούζα Iced Earth - Alive in Athens :touched:, ρόζγουελ φτηνά τη γλίτωσες.
http://www.allposters.com/IMAGES/TSHIRTS/ICE110.jpg
Για όλους τους παραπάνω λόγους έχω καβατζάρει εδώ και καιρό μπλουζάκι ΕR και πάω όπου θέλω ανενόχλητος.
Άσε τον σεβασμό που απολαμβάνω.
Το πέτυχες, είσαι πανέξυπνος :!:
Deggial, προφανώς άνθρωπέ μου στο ένα) είναι δεδομένο το "για να πιείς την μπύρα σου". Κατά τα άλλα έχω πάει στη Σχολή μου, στην εφορία, στο Ίκα, στο γήπεδο, στο σχολείο, και γενικά σε πολλά μέρη έξω από το σπίτι μου.
Deggial, δεν είμαι υπέρ της βίας μεταξύ των ανθρώποι, και οι συγκεκριμένοι που την επέσαν στους Roswells καθυστερημένοι ήταν, όπως καθυστερημένοι είναι και οι εννιά στους δέκα που θα συναντήσεις ανα πάσα στιγμή στα εξάρχεια, όμως, το να είσαι φασίστας και δολοφόνος είναι χειρότερο από το να είσαι απλά βλάκας. Και το να είσαι απλά βλάκας, προϋποθέτει πως δεν καταλαβαίνεις πως δέρνοντας έναν φασίστα απλά τον φανατίζεις περισσότερο, και κάνεις τα πράγματα ίδια και χειρότερα. Και κατά της βίας είμαστε όλοι οι άνθρωποι, και εγώ, και εσύ ίσως που είσαι ρομπότ, αλλά ενστικτωδώς αρκετές φορές θέλω να καρφώσω κατσαβίδια στα γόνατα του γείτονα επειδή κάνει φασαρία πχ. Ποιός δεν θέλει να δείρει τον Πρετεντέρη δηλαδή, μην το κάνουμε και εθνικό θέμα δηλαδή, μερικά μπουνίδια σε μερικούς επικίνδυνους μαλάκες. Δεν είναι αυτή η ισοπέδωση, όπως σωστά προείπε ο ικόνοκλαστ, εδώ γίνονται άλλα κ άλλα
αφηστε τις μαλακιες. κατι τετοια μαλακισμενα ειναι η βαση πανω στην οποια χτιζεται ο φασισμος. να τον δειρουν, να τον γδυσουν, να του φορεσουν σανδαλια, φουστα και φτερα στο κεφαλι να τον κανουν σπαρτιατη επρεπε. το μαλακισμενο.
Κοίτα δεν ξέρω αν ήταν NS ο τύπος με το σπαρτιάτικό τ σερτ αλλά όταν από τη μία κάνουν φόνους οι καράφλες και γενικά προκαλούν σου έρχετε στο κεφάλι η εύκολη λύση που συνέστησες αλλά από την άλλη εγώ λέω ότι δεν διαφέρεις σε τίποτα από αυτούς αν το κάνεις.Τι μου θύμησες τώρα.Ένας γνωστός μου φορούσε ένα μπλουζάκι βλακ μέταλ και ένα παλαιστινιακό και του κάνανε πέσιμο κάτι φασίστες επειδή νομίζαν ότι ήταν αναρχικός και μόλις είδαν το μπλουζάκι ότι ήταν 'δικοί τους' (η μπάντα και καλά) τον αφήσανε.Ακραίο
kai meta o a8oos filos tou Roswell 8a pigene me dakria sto spiti ta dakria 8a ginontousan misos 8a 3irize to kefali 8a ekane proponisi me koutsoura sto dasos 8a ma8ene na petaei maxeria se afises tzivatwn antifa kai na pirovolaei tenekedakia kai apo kakogoustos me mplouza spartiati 8a ginotan maximos fasistas
oso gia sena Doomsayer nomizw pos vgazeis istories apo to mialo sou gia na soseis tis mpourdes pou eipes pio pano
Kai meta 8a klotsage kefalia maurwn sta pezodromia!
Αν ήταν κάποιος να έχει αγνό μίσος για τους φασίστες εδώ μέσα αυτός θα ήμουν εγώ μιας κι έχω ζήσει σε προσωπικό επίπεδο πολύ έντονα το τι σημαίνει πράγματι νεοναζί και όλα αυτά τα σκατά.Μπορώ να σ'το αναλύσω κιόλας αν θες αλλά όχι εδώ για να καταλάβεις τι παίζει.
ela pes ali8eia. ti anekdoto tous eipes
DOOMSAYER mono apo konta kshgietai,to exei deiksei kai sto parelthon
Doomsayer πες την ιστορια...
γρηγορα ομως γιατι εχω να πα να χεσω και τα φασολακια
Αυτα ειναι ολα παπαριτσες.
Spoiler
εγώ νομίζω παιδιά ότι μία βδομάδα να πηγαίνανε βόλτα στην αρχαία σπάρτη οι σημερινοί φασίστες όταν γύριζαν πίσω θα άφηναν μουστάκι θα φορούσανε μπερέ και θα τους φωνάζανε χέιπάνος. Ήτανε άγρια τα πράγματα παλιά δεν είχε αξία η ανθρώπινη ζωή δε παίζανε φάπες η μαχαίρωναν στα πλευρά εκεί βγαίνανε τη νύχτα και κάνανε εκπαίδευση κόβοντας λαιμούς σκλάβων και μετά τους λέγανε οι μανάδες τους "μπράβο παιδί μου έγινες άντρας". Αυτοί είναι που φορούσε στη μπλούζα ο φίλος σου ρόζγουελ. Αλλά εάν μία ζωή περνάς τα ψιλά γράμματα για να βλέπεις τους 300 μετά φταίνε οι άλλοι που σε λένε φασίστα και έχουνε κόλλημα με την αρχαία ελλάδα.
δε μετρανε αυτοι οι λαιμοι, ηταν ΕΙΛΩΤΕΣ.
(και κυριως Μεσσηνιοι, οποτε μουνοπανα ετσι κι αλλιως, καλα τους κανανε.)