Beecher και Keller συμπαθώ κάργα, ειδικά Beecher όταν ήταν τρελάκιας δεύτερο μισό της πρώτης και 2η σεζόν. Keller 'ντάξει, μου το χάλασε λίγο στο τέλος (ακόμα και στην αρχή που του την είχε στήσει του Beecherτον πήγαινα). Schilinger προφανώς να πά να γαμηθεί. πάντως το εντυπωσιακό στο όλο πράγμα ήταν ότι όταν έδεινε το μαχαίρι στον Beecher o Keller δεν ήξερα ποιος από τους δύο θα πεθάνει.
Pancamo 'ντάξει... δευτεράτζα, ξεκίνησε ώς muscle του Shibetta του πρεσβύτερου αλλά μετά όταν πήρε το εμπόριο απλά τα έκανε καλά γι αυτό κράτησε. Από Dagos μόνο ο Nappa και ο Shibetta (και τΟρτολανι φυσικά) ο μεγάλος είχαν αυτό το κάτι από godfather οι άλλοι ήταν λίγο φλώροι. Pancamo ήταν true, με πολύ καρδιά και δε μάσαγε τίποτα.
Alvarez με ξενέρωσε στο τέλος με τον ΠΟΥΣΤΗ που έμπλεξε, αλλά δε φτάει ρε γαμώτο!
πες για Adebisi
13-07-2011, 20:31
funishment
Spoiler
Δε φταίει, σωστά τα λες, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
Ο μικρός Σιμπέττα είναι προσωπική συμπάθεια γιατί FHL. Δεν ξέρω ποια κλίκα ήταν συνολικά η αγαπημένη μου βέβαια. Μάλλον θα πάω με τους Λατίνοι γιατί Άλβαρεζ, lazy eye Γκέρα, Ελ Σιντ και αδίστακτοι τύποι γενικά, βγάζουν μάτια.
Ο Αντεμπίσι είναι σπουδαίος χαρακτήρας, αίλουρος, τρελή χυλόπιτα από την Σίρλεη, δεν πίστευα στα μάτια μου τότε με τον παππού Αφρικανό και την μετάλλαξη, και η σκηνή του θανάτου του γάμησέ με, νομίζω από τις καλύτερες φάσεις της σειράς. Και επίσης:
επίσης πόσο τέλειως αφηγητής ο Augustus και τα επισόδεια στην τελευταία σεζόν με Ortolani και Schilinger brothers ήταν επικά
ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΣΕΙΡΑΡΑ
πραγματικά η μία στιγμή πιο πάνω από την άλλη!
αυτοκτονία Keller, Cyril on deathrow, ΟΛΟ το πρώτο επισόδειο με Ortolani που σε αφήνει πιο μαλάκα από οτιδήποτε άλλο αφού σου δείχνει έναν πρωταγονιστή που πεθαίνει στο τέλος!
επίσης λατρείας και ο τρελός Said
13-07-2011, 22:01
KoiliaSamprela
6 επεισόδια σερί , δεν το λες και κακό σκορ!
14-07-2011, 05:05
funishment
Spoiler
Με τον Ορτολάνι που λες, είναι φοβερό πώς ψοφάνε τον τύπο στο πρώτο επεισόδιο, και από αυτό δημιουργείται η πρώτη σεζόν τουλάχιστον.
Ο Σαήντ ήταν βλάκας όμως ώρες ώρες. Το γκομενιλίκι με την αδερφή του Σκοττ Ροσσ (πόσο αρχίδας εν τω μεταξύ αυτός, αλλά ήταν ομορφάντρας και του το συγχωρώ) και η υπερβολικά ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ συμπεριφορά του μου ψιλοέφερνε αναγούλα. Πλας, πέθανε με τον πιο λέημ τρόπο που θα μπορούσαν να σκεφτούν.
Ο Ογκάστας είναι αγριευτικός σαν αφηγητής, πολύ σουρρεάλ. Τέλειος.
Θυμήθηκα τώρα και αυτό το κοκκινότριχο πουστράκι χωρίς ψυχή:
ΤΖΑΖ ΧΟΗΤ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Κουράδες, θα κάτσω να το ξαναδώ.
@σαμπρέλα: καλώς όρισες στην κλίκα των κουλ παιδιών. Συνέχισε έτσι, είμαστε μαζί σου.
14-07-2011, 12:51
KoiliaSamprela
καλώς σας βρήκα :)
14-07-2011, 23:09
KoiliaSamprela
Τέλος πρώτης σαιζόν.
Απλά πολύ ωραίο , δεν ξέρω, και δεν είμαι αντικειμενικός μιας και το σετάπ είναι στα πράγματα που μου αρέσουν.
τέλειωσα 2η σεζον, το τορρεντ της 3ης κατεβαινει αργα γαμω.
έπιασε ήδη επίπεδα συγκίνησης wire, χωρίς να είναι βέβαια τόσο ρεαλιστικό. προβλέπονται μεγαλεία.
νομιζα οτι ειχε μονο 2 σεζον. εχει και τριτη? επος. παω να ψαξω....αν εχετε ελληνικους σαμπς για τριτη και πανω για πειτε
εντιτ. εχει και την τριτη στο mytog. ποσο χαζος νιωθω που νομιζα οτι ειχε μονο 2 σεζον!!
περιεργη σειρα γιατι ειναι διαφορετικη απο οτι ειχαμε συνηθισει. αλλα γαματη. και ειναι καυλα να βλεπεις πρωταγωνιστες απο γοαυιαρ λοστ κτλ να παιζουν
10-11-2011, 20:49
funishment
Δεν θέλω να σου έρθει απότομο, αλλά έχει 6.
10-11-2011, 21:06
BURNIN AMBITION
καλα ειμαι και τυφλος. στο imdb νομιζα οτιελεγε 8. τεσπα ακομα ειμαι πολυ πισω!!! κατεβαζω την τριτη σεζον και εχουμε συνεχεια!!!!!
θενξ
27-11-2011, 02:07
kon
Όποιος ενδιαφέρετε για Ελληνικούς υπότιτλους της σειράς, πμ.
27-11-2011, 11:14
KoiliaSamprela
Quote:
Originally Posted by kon
Όποιος ενδιαφέρετε για Ελληνικούς υπότιτλους της σειράς, πμ.
Quote:
Re: ΟΖ
Φίλε μου την σειρά την μεταφράζω εγώ...δεν παίζουν πουθενά ελληνικοί υπότιττλοι.
Γι αυτό ττο λόγο τους υπότιτλους τους πουλάω γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος.
5Ε το επεισόδιο.
έλα ΑΝΤΙΟ
27-11-2011, 11:32
kon
Quote:
έλα ΑΝΤΙΟ
''Τσαχιρίδη'' οι εποχές που ήσουν ο ''Θεός'' πέρασαν! το τσάμπα πέθανε...δεν βγάζω εγώ τα μάτια μου για να κάθεσαι εσύ στον καναπέ σου και να απλά να βλέπεις,(και να μεγαλώνεις την κοιλιά σου) για κάτι που εγώ ξοδεύω ελεύθερο χρόνο.
27-11-2011, 12:07
KoiliaSamprela
Quote:
Originally Posted by kon
Quote:
έλα ΑΝΤΙΟ
''Τσαχιρίδη'' οι εποχές που ήσουν ο ''Θεός'' πέρασαν! το τσάμπα πέθανε...δεν βγάζω εγώ τα μάτια μου για να κάθεσαι εσύ στον καναπέ σου και να απλά να βλέπεις,(και να μεγαλώνεις την κοιλιά σου) για κάτι που εγώ ξοδεύω ελεύθερο χρόνο.
άλλο χόμπι άλλο επάγγελμα ("ξοδεύω ελεύθερο χρόνο"), γκέγκε? εδώ δεν είναι trade forum , εκτός αν θες να πας στο μαρκετπλέις που όποιος πουλάει κάτι το κάνει εκεί.
Και γενικότερα λάθος πόρτα χτύπησες , πούλο λοιπόν
27-11-2011, 13:04
kon
Quote:
Originally Posted by KoiliaSamprela
Quote:
Originally Posted by kon
Quote:
έλα ΑΝΤΙΟ
άλλο χόμπι άλλο επάγγελμα ("ξοδεύω ελεύθερο χρόνο"), γκέγκε? εδώ δεν είναι trade forum , εκτός αν θες να πας στο μαρκετπλέις που όποιος πουλάει κάτι το κάνει εκεί.
Και γενικότερα λάθος πόρτα χτύπησες , πούλο λοιπόν
''Τσαχιρίδη" την πόρτα την χτύπησες εσύ σε μένα όχι εγώ...και για να τελειώνω με σένα αν δεν γουστάρεις είναι δικό σου το πρόβλημα. Και το ''χόμπυ'' που λες είναι για κάτι τσαμπατζίδες σαν εσένα. Αν είναι έτσι ρε πονηρέ μην παίρνεις λεφτά στην δουλειά σου...να την κάνεις από ''χόμπυ'' βλακάκο.
27-11-2011, 14:59
Amnesiac.
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ;
Θα κάνω το θρεντ move στο live events να το δει ο ΞΗΓΑΣ.
27-11-2011, 15:50
Mitsmann
kon εγω δε ξερω καλα ελλινικα και δισκωλεβομαι.
μπορουμε να ρθουμε σε επαφφη?
δεν περνει και πολλα λευτα τελος παντων.
πως θελεις τα χρηματα?
27-11-2011, 15:58
Sotos_The_Tequiler
εγώ δίνω τα τριπλά λεφτά αρκεί να είμαι ο μόνος που θα έχει τους υπότιτλους
27-11-2011, 16:20
rudie
το αφεντικό τρελάθηκε.
27-11-2011, 16:42
funishment
ε το μπούστη, το μπόλνταρε κιόλας, μην τυχόν και δεν του δώσουμε την δέουσα σημασία :touched:
27-11-2011, 16:54
metamelia1
patOZ.
27-11-2011, 16:59
freak brother
δλδ μπορει να υπαρχει καποιος που οντως του εδωσε 5 ευρο για υποτιτλους?
27-11-2011, 17:20
antimusic
5ε το επεισόδιο, μην μπερδεύεσαι.
27-11-2011, 17:24
ikonoklast
Ίσως κάνει προσφορές αν τα πάρεις όλα.
27-11-2011, 17:29
antimusic
το παιδί βγάζει τα μάτια του ενώ εσύ τρως γαριδάκια, και περιμένεις να σου κάνει και σκόντο;
27-11-2011, 17:50
scarecrow
Αμάν αυτή η ειρωνεία σας..
Και λίγα παίρνει το παιδί
27-11-2011, 18:36
ikonoklast
Βασικά αν πιάνει τόσα η αγορά δεν ακούγεται άσχημο.
· Πλακώνεις ένα translate στους αγγλικούς και μοντάρεις ό,τι πήγε στραβά = 20-30 λεπτά max / επεισόδιο
· Κοστολογείς ένα τετράευρω (για να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό) Χ πες δέκα ερίτες = 40 €ουρος / επεισόδιο
· Στο οχτάωρο/πενθήμερο/τρανταπεντάωρο... το μήνα καθαρίζεις... 11200€.
Σε μερικά χρονάκια παίρνεις το HBO και στ' αρχίδια σου.
27-11-2011, 18:40
antimusic
δεν απομένουν δέκα ερίτες αν βγάλεις τα fakes του firestorm...
27-11-2011, 21:09
kon
Quote:
· Πλακώνεις ένα translate στους αγγλικούς και μοντάρεις ό,τι πήγε στραβά = 20-30 λεπτά max / επεισόδιο
Σιγά ρε ''ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ''
Αν βγάλεις εσύ ένα κείμενο του Οζ με 800 γραμμές περίπου σε 30 λεπτά εγώ θα σου δώσω 5000 όχι 5...
Σιγά ρε ''ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ''
Αν βγάλεις εσύ ένα κείμενο του Οζ με 800 γραμμές περίπου σε 30 λεπτά εγώ θα σου δώσω 5000 όχι 5...
Έχω βγάλει subs για το εξής από τραγικό translate από ισπανικά με άπειρη γκραφιτάδικη αργκο και βασικό πρωταγωνιστή να μιλάει αγγλικά με γαλλική προφορά. Σε 3 ώρες. Η δουλειά σου είναι για το μπούτσο.
28-11-2011, 01:35
kon
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Quote:
Originally Posted by kon
Quote:
Σιγά ρε ''ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ''
Έχω βγάλει subs για το εξής από τραγικό translate από ισπανικά με άπειρη γκραφιτάδικη αργκο και βασικό πρωταγωνιστή να μιλάει αγγλικά με γαλλική προφορά. Σε 3 ώρες. Η δουλειά σου είναι για το μπούτσο.
Καλά ''Γιούρι Γκέλερ'' πιες μια ασπιρίνη και θα σου περάσει.
28-11-2011, 01:42
funishment
τι παίζει με τα ονόματα σε ""; αν το κάνεις και στους υπότιτλους έτσι, προτείνω να χρεώνεις ανά χαρακτήρες, όχι ανά επεισόδιο. σε συμφέρει καλύτερα.