οι ρεπορτερ του ολυμπιακου του sentragoal
ετρωγαν το καλοκαιρι πορτα και στου ρεντη
απο τον μαρινακη οποτε συνηθισμενοι ειναι
on topic
http://www.gazzetta.gr/article/item/...oios-kobi-tora
και κλαμα το σωληνοπαιδο
Printable View
οι ρεπορτερ του ολυμπιακου του sentragoal
ετρωγαν το καλοκαιρι πορτα και στου ρεντη
απο τον μαρινακη οποτε συνηθισμενοι ειναι
on topic
http://www.gazzetta.gr/article/item/...oios-kobi-tora
και κλαμα το σωληνοπαιδο
μια χαρά τα λέει ο Παπαδογιάννης
αμα εισαι ποδοσφαιρικος και γαυρος ομως
λογικο ειναι να σου φαινεται αστειο αρθρο
σωπα βρε πελαργε
που μονο στην ελλαδα ειναι φτυσμενο το μπασκετ και ολοι
ασχολουνται με την μπαλλα
gg, εχω την εντυπωση οτι σχολιαζεις τελευταια χωρις καν να διαβαζεις
δεν λεει μονο για το μπασκετ σε σχεση με το ποδοσφαιρο
λεει για το ποδοσφαιρο σε σχεση με ολα τα αθληματα
λεει ακομα και μεσα στο ποδοσφαιρο ή στο μπασκετ για την προβολη μεγαλων Vs μικρων
και προφανως αυτη η παραπανω προβολη του ποδοσφαιρου εναντι των αλλων σπορ
ή των μεγαλων ομαδων εναντι των μικρων γινεται παντου
αλλά δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σχολιαζει καποιος ότι ειναι λαθος
ή οτι πρεπει να γινεται σε τοσο υπερβολικο βαθμο
και να μεγαλωνει συνεχως η ψαλιδα
γενικως σου ξαναλεω οτι εσυ ως ποδοσφαιρικος και οπαδος Ολυμπιακου
δεν μπορεις να το πιασεις το θεμα αντικειμενικα
πχ οταν περσι και προπερσι ολη η Β Εθνικη (ΟΦΗ, Παναιτωλικος, ΠΑΣ, Βολος)
δηλ καμποσες χιλιαδες φιλαθλοι επρεπε να περιμενουν τους σχολιαστες ΠΟΚ
να τελειωσουν για να δουν τα γκολ της αγωνιστικης μετα τα περασμενα μεσανυχτα
εσυ θα πεταγες ενα "ποιος τους φτυνει αυτους?" κλπ
το πελαργε δεν το καταλαβα, ξηγα αν θες
το ειπες και μονο σου οτι αυτο γινεται ΠΑΝΤΟΥ
και στην ιταλια οι φιλαθλοι της βερονα θα περιμενουν να δειξει πρωτα τα γκολ
και τις φασεις του καμπιονατο και μετα θα ασχοληθουν με τις ομαδες αυτες
η ζωη ειναι αδικη-γαμημεμενο κατεστημενο κλαψ αλλα deal with it
κ
αι να κλαιει ο παπαδογιαννης ε σορυ αλλα εμενα με καυλωνει αφανταστα
το παρεακι ειμαστε μπασκετικοι-κουλτουριαρηδες δημοσιογραφοι με αρχηγο
τον συριγο τον αντικειμενικο(λολ) να μας πεισει με το ζορι οτι το βρωμικο ποδοσφαιρο φταiει για το καταντημα του μπασκετ (το οποιο βεβαια παντα ηταν καθαρο!!) ενω ο μπαμπας βασιλακοπουλος που μας δινει χαρτζηλικι δεν εχει ευθυνη καμια
ανεργια στα μουνια και χωρις ταμειο οαεδ
βεβαια ειμαι ολυμπιακος και μπορει να μην τα καταλαβαινω σωστα σαν τους πεφωτισμενους ιωνικους αλλα οκ,κουβεντα να κανουμε
στις ομαδες Β Εθνικης αν προσεξες δεν εβαλα την δικη μου (ειμαστε στην Δ λολ)
αρα και με το Ολυμπιακος δεν το πηγα επι προσωπικου (στον Πιτσφορκ πχ θα λεγα εισαι βαζελος, δεν καταλαβαινεις)
δεν εννοω λοιπον οτι εισαι χαζος, αλλα οπως εχεις γραψει πολλες φορες
δεν σε πολυενδιαφερουν οι αλλοι γυρω σου, στα παπαρια σου αν ο οπαδος Δοξας Δραμας
πρεπει να περιμενει να τελειωσει ο Αμανατιδης και ο Κωστης για να δει τα γκολ της ομαδας του
το να αντιδρα καποιος (ανακοινωσεις οπαδων που ποτε δεν εμαθες) σε αυτο δεν ειναι κλαψ, απονη ζωη,
ειναι προσπαθεια να διορθωθει κατι λαθος, ειναι τροπος για να deal with it
το μπασκετ δεν ειναι πεντακαθαρο, εχω γραψει για το μεγα σκανδαλο με το ανυπαρκτο ντοπινγκ κοντρολ π.χ.
και σιγουρα υπαρχει μασσωνια, μονο που με τοσες επιτυχιες σε ολα τα επιπεδα,
εχει τουλαχιστον ο μπασκετικος κοσμος το υποβαθρο να διεκδικει πραγματα
και τελος παντων, εδω υπαρχει ενα παττερν
ο κοσμος ασχολειται με μπαλα και μεγαλες ομαδες, οποτε ο τυπος ασχολειται επισης με μπαλα κ μεγαλες ομαδες
τα υπερπροβαλλει, μειωνει συνεχως τις αναφορες στοα υπολοιπα,
αυξανει τον κοσμο που ασχολειται με μπαλα και μεγαλες ομαδες
μεχρι να γινει τι? να υπαρχουν μονο μπαλα και μεγαλες ομαδες?
tl;dr : υπαρχει μια ισορροπια σε ολο αυτο το πραγμα, που λογικο να γερνει προς την μια πλευρα
αλλα εδω κοντευει να πεσει
(οποιος νομιζει οτι υπερβαλλω, ας θυμηθει τις φετινες ευρωπαϊκες συμμετοχες των ομαδων βολλευ)
δε ξερω τι λετε σεις αλλα και στο football league show που βλεπω καθε βδομαδα, στα πρωτα 10 λεπτα βλεπω τα γκολ της Νοττιγχαμ και μετα απο μια ωρα δειχνουν τις Νταγκεναμ και τις Τορκι αυτου του τοπου.
το να σε ενοχλει Παυλε ας πουμε, οκ, αλλα δε νομιζω οτι ειναι κατι που σας ριχνει απ τα συννεφα.
επειδη δεν παρακολουθω καθολου, μου μιλας για μια εκπομπη
αφιερωμενη στην 2η κατηγορια και ακομα πιο κατω?
και δηλαδη, αφου δεν πεφτουμε απο τα συννεφα, αφου ετσι γινεται παντου
ας το αφησουμε ετσι, τιποτα να μην αλλαξει ποτε, ολα βαινουν καλως
πραγματικα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας
Ρε Παύλε και GG, γιατί στοιχίζετε τα ποστ σας έτσι;
σταμ, εχω αγχος οτι θα αλλαξει η γραμμη σε σημειο που δεν θελω οποτε την κοβω εγω πιο νωρις!
Μιτς, συνελθε ρεϊ.
Για την εκπομπη της ΝΕΤ μιλαω που ειναι η πρωτη/μονη (?) που δειχνει γκολ Β Εθνικης
τα οποια γκολ τα δειχνει αφου τελειωσουν την υπεραναλυση τους οι 3 καλεσμενοι ΠΟΚ και ο Μινος
Αυτο συνηθως γινοταν τις πρωτες πρωινες ωρες περιπου.
Δεν εννοουσα να δειχνει πρωτα τις μικρες κατηγοριες και μετα την σουπερ κλικα.
Ισορροπία ζητάμε εμεις οι μικροι, όχι να ρθουν τα πανω κατω.
στην αγγλια το συστημα με τις 2 εκπομπες ειναι καλο.
αλλα θελει και μπατζετ.
που δεν εχουμε.
τεσπα η φαση με τις υπεραναλυσεις εχει τελεψει οποτε οκ.
μιτς μπορείς να επικαλεστείς οποιοδήποτε επιχείρημα για να δικαιολογήσεις την παρούσα κατάσταση στο κάθε τι. Αυτό που σου λέει είναι ότι δε χρειάζεται να δούμε και την 7η παρακάμερα του Καραϊσκάκη για να δούμε και πιο μικρούς αγώνες.
αν σταματήσουν να μας ζαλίζουν τ'αρχίδια με αμφισβητούμενες φάσεις υπάρχει χρόνος για να δούμε μπάλα.
Αλλά δεν το έβγαλαν και αυτοί από το μυαλό τους, το αιμοβόρικο κοινό αναζητά κάθε Κυριακή απλά ένα άλλοθι για την Δευτέρα στο καφενείο / δουλειά / σχολείο
http://www.sday.gr/Football/Super-Le...-tou-PAOK.aspx
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
se parakalw . emeis eixame araves kai prin ginoun tis modas .
Το… απύθμενο κόμπλεξ
http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=807
παιζει video με κυριακο?
ακουμπάει λάζαρο.
δεν κατάλαβα τι του λέει :oops:
Σε αντίθεση με το προηγούμενο εκτός έδρας ματς στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη είχε την στήριξη των οπαδών τους.
Περίπου 1300 φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών από τις γύρω πόλεις και την Αθήνα με έξι λεωφορεία και πολλά Ι.Χ. να δίνουν το παρών και να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο πέταλο των φιλοξενούμενων.
Με την έναρξη του ματς στο κέντρο της εξέδρας απλώθηκε συνοδεία καπνογώνων το πανό που έγραφε: "Πανάθα παίξε μόνο για τον λαό σου" δείχνοντας την στήριξη της ομάδας του Φερέιρα.
Εν συνεχεία, και στα δύο γκολ του Λέτο ακούστηκε το γνωστό σύνθημα για τον Αργεντίνο στράικερ: "Σας γ... ο Λέτο".
Μηνύματα σε Τζίγγερ και Τσάκα
Στην ροή του αγώνα, ανέβηκε ένα πανό που ανέγραφε: "Θύρα 13 Ξάνθης. Χαρίζεις τον Παναθηναϊκό. Πουλάς τον Βοτανικό. Κόψε το δούλεμα και φύγε από εδώ" αναφερόμενο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Τέλος, εκτός από το γνωστό σύνθημα για τον Τζίγγερ ακούστηκε και το σύνθημα:"ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13, Τσάκα μ... μας φέρνεις αηδία".
Αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρχαν πανό από West Bolock, Kαλαμπάκα, Xαλκίδα, Διδυμότειχο,Θεσσαλονίκη, Κιάτο, Σέρρες, Άρτα, Αλεξανδρούπολη, Μπραχάμι, Ηλιούπολη, Πάτρα Έδεσσα, Αγρίνιο, Κόρινθο, Αίγιο, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Δράμα, Μεσόγεια, Πατήσια, Κομοτηνή, Ελευσίνα, Ξάνθη, Καστοριά, Ηγουμενίτσα, Χιο, Καβαλα και Χαλκιδική.
http://www.sport24.gr/football/omade...a.1413486.html
Καθυστερημένοι τα συντάσσουν ρε πόθστη μου ??
«Στον Πρίγκιπα άρεσαν Λέτο και Κουίνσι»!
Quote:
Για τις εντυπώσεις του πρίγκιπα από το παιχνίδι: «Μέχρι το 60' ήταν απόλυτα ικανοποιημένος. Σχολίασε πάρα πολύ την απόδοση των Λέτο και Κουίνσι και φυσικά μετά στάθηκε και στον πιτσιρικά, τον Καπίνο».
Quote:
Για το αν σκοπεύει να δώσει και πριμ για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Όχι, εγώ του είχα πει να κάνει κάτι, αλλά δεν ήθελε. Μάλλον θα είναι έκπληξη για τους παίκτες η εμφάνισή του με τον Εργοτέλη και ίσως δώσει τότε κάτι».
Quote:
Για το αν ο πρίγκιπας θα ασχοληθεί και με την διαιτησία: «Πάρα, πάρα πολύ. Περσινά φαινόμενα τύπου Καραϊσκάκη σε καμία περίπτωση, αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν».
Τσάκας, ο φιλάνθρωπος
:teddy:Quote:
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΕΟ
Το άλλο του πρόσωπο φρόντισε να δείξει ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος ναι μεν έχει χαρακτηριστεί τεχνοκράτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και φιλάνθρωπος φροντίζοντας, μάλιστα, να το αποδείξει έμπρακτα μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.
http://content-mcdn.sentragoal.gr/fi..._type11487.jpg
Κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, λοιπόν, ουκ ολίγοι φίλοι του «τριφυλλιού» πλησίαζαν τον Τσάκα και αφού τον προέτρεπαν να τελειώσει τη δουλειά και να φέρει τον Πρίγκιπα στην Ελλάδα, ο Τσάκας φρόντιζε να τους ανταμείψει... Και προς αποφυγή των παρεξηγήσεων, ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα έδινε 50 ευρώ σ' αυτούς που ήξερε και γνωρίζει όλος ο κόσμος πως στερούνται πράγματα από τη δύσκολη καθημερινότητα τους για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.
Ο Τσάκας έδωσε τουλάχιστον σε πέντε άτομα το σεβαστό αυτό ποσό με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Φαινόταν πως το κάνει από καρδιάς... Ο,τι το κάνει όχι για να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά διότι είναι ανθρωπιστής και αυτό, μάλιστα, όχι μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, αλλά μακριά... Απλά ο υπογράφων έτυχε να 'ναι μπροστά στο περιστατικό...
oloi sta entos tou pao!
Δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκων
"Είμαι αθώος"... Αυτό δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη ο πρώην προπονητής του Πεν Στέιτ, Τζέρι Σαντάνσκι, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 8 ανήλικων αγοριών.
http://www.sport24.gr/Sports/OtherSp...0/SANTASKI.jpg
:touched:Quote:
"Έχω κάνει κάποια από αυτά τα πράγματα. Έχω κάνει σαχλαμάρες (σ.σ χρησιμοποίησε την έκφραση "horse around") με παιδιά. Έχω κάνει μαζί τους μπάνιο μετά την προπόνηση. Τα έχω αγκαλιάσει ή τα έχω ακουμπήσει στα πόδια χωρίς την παραμικρή πρόθεση για σεξουαλική επαφή" είπε στον δημοσιογράφο Μπομπ Κόστας.
Σε ερώτηση για το αν έλκεται από ανήλικα αγόρια απάντησε αρνητικά. "Αν υπάρχει σεξουαλική έλξη; Όχι. Μου αρέσουν οι νέοι άνθρωποι. Μου αρέσει να είμαι γύρω τους, αλλά όχι δεν μου αρέσουν τα νεαρά αγόρια".
Για το αν έχει κάνει κάποιο λάθος υπογράμμισε: "δεν θα έπρεπε να έχω κάνει μπάνιο μαζί τους".
Αναφερόμενος, δε, στην έννοια του "κάνω σαχλαμάρες" έγινε πιο συγκεκριμένος: "Κάναμε μπάνιο. Ανοίξαμε όλες τις ντουζιέρες και γλιστρούσαμε στο δάπεδο. Θυμάμαι ότι υπήρχαν και μερικά χτυπήματα με τις πετσέτες. Σαχλαμάρες δηλαδή..."
ωραιος τυπος
Στο +17 από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!
Αυτή θα έπρεπε να ήταν η διαφορά των δύο ομάδων σύμφωνα με την εφημερίδα "Stadio", συμφερόντων Μαρινάκη, η οποία διανέμεται στο "Καραϊσκάκη" σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού.
Στο +17 από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!
Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές μέσω κύκλων ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν. Tόσο για δικά του παιχνίδια, όσο και για ματς που θεωρεί ότι ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός. Η εφημερίδα «Stadio», λοιπόν, η οποία ως γνωστόν αποτυπώνει τις θέσεις της ερυθρόλευκης διοίκησης, συγκέντρωσε όλα αυτά τα παράπονα σε μία σελίδα και έβγαλε το τελικό πόρισμα.
Σύμφωνα, λοιπόν με το ρεπορτάζ της τελευταίας έκδοσης της εν λόγω εφημερίδας (σελ. 15) με τίτλο "Πράσινες αβάντες και κόκκινα εμπόδια", οι διαιτητές έχουν στερήσει εννέα βαθμούς από τους πρωταθλητές Ελλάδας σε αυτές τις πρώτες 11 αγωνιστικές και ταυτόχρονα έχουν «δωρίσει» δέκα βαθμούς στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό.
Οι Πειραιώτες, όπως τονίζει το «Stadio», έχασαν λόγω διαιτητικών σφαλμάτων από δύο βαθμούς στα ματς με ΑΕΚ (6η αγωνιστική), ΟΦΗ (8ηαγωνιστική), και Παναθηναϊκό (10η αγωνιστική), και ολόκληρο το τρίποντο στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή, αφού δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι! Άδικες αποφάσεις για τον Ολυμπιακό αναφέρονται και στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική) και Άρη (9η αγωνιστική), τα οποία πάντως κερδήθηκαν από τους ερυθρόλευκους.
Όσο για τον Παναθηναϊκό; Του έχουν χαριστεί σύνολο 10 βαθμοί, σύμφωνα με την εφημερίδα. Χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής τρόπος μέτρησης, καταγράφονται υπέρ του Παναθηναϊκού υποδείξεις στα ματς με Κέρκυρα (1η αγωνιστική), Ξάνθη (6η αγωνιστική), ΠΑΟΚ (8η αγωνιστική), ΑΕΚ (9η αγωνιστική) και ΟΦΗ (11η αγωνιστική). Εντύπωση προκαλεί, πάντως, ότι από παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε, απουσιάζει το ντέρμπι του "Καραϊσκάκη", το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτά που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός…
Ώρα για τη σούμα. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός με 23 βαθμούς σε εννέα ματς, προηγείται κατά δύο του Ολυμπιακού, που έχει 21 σε δέκα αγώνες. Συμφωνά με τα όσα «καταγγέλλει» η εφημερίδα "Stadio" οι πράσινοι θα έπρεπε να έχουν εννέα λιγότερους, δηλαδή 14, ενώ οι ερυθρόλευκοι δέκα περισσότερους δηλαδή 31. Άρα μιλάμε για μια βαθμολογία που βρίσκει τον Ολυμπιακό πρώτο με διαφορά με 17 ολόκληρων βαθμών από τον μεγάλο αντίπαλό του!
:touched:
http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=128881775
απίστευτο άρθρο
επομενο βημα μια αισθησιακη φωτογραφιση
και μεσημεριανη εκπομπη στο star
nato to paoktsaki
http://www.gazzetta.gr/olubiakos/art...rakes%E2%80%A6
ο νικοβλακοπουλος απο τοτε που εφυγε απο το φως που τον διαβαζαν ευλαβικα πενηνταρηδες συνταξιουχοι επιστημονες
δεν ξερω ποιος σκατα τον διαβαζει-απο τοτε που πηγε στον πικουλα εχει γινει 10 φορες πιο μαλακας
μια νεα επισκεψη να σφιξουν οι κωλοι θα ηταν καλη ιδεα
Spoiler
http://www.gazzetta.gr/super-league/...lopoulos-telos
πρέπει να σταματήσουν πολλές καριέρες ακόμα, αυτή είναι μόνο η αρχή.
Μια "γροθιά" κόντρα στο κατεστημένο
Quote:
Κυριακή 22, Ιανουάριος 2012 11:27
Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν να είναι μια ασπίδα προστασίας για τον Ολυμπιακό απέναντι στο "πράσινο" κατεστημένο που έχει στηθεί από Πολιτεία, Αρχές και κυβέρνηση, σε γεύμα που είχαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος, διοίκηση και κόσμος υφίσταται ένα ανελέητο "κυνηγητό" από ένα... στημένο κατεστημένο, το οποίο τον έχει βάλει απέναντί του και τον πολεμά με όλα του τα όπλα.
...
Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε, την Παρασκευή (20/1) γεύμα με τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη στο εστιατόριο "Milos" του ξενοδοχείου "Hilton", στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο άνδρες μίλησαν για την κατάσταση της ομάδας, ενώ μίλησαν πολύ σοβαρά για όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί εναντίον του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και αποφάσισαν να είναι ενωμένοι απέναντι σε αυτήν την κατάσταση.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμβουλεύεται τον "παλιότερο" και πιο έμπειρο, Σωκράτη Κόκκαλη για το πως πρέπει να ενεργήσει απέναντι σε όλο αυτό το κατεστημένο και από τη μεριά του, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, μπορεί να μην βρίσκεται πια στο προσκήνιο, αφού αποχώρησε από την πειραϊκή ΠΑΕ όμως συνεχίζει να ασχολείται με την λατρεμένη του ομάδα, ως οπαδός της και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί. Με αυτό το δίδυμο και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανένα.
Ε μην τα στεναχωρήσουμε τα παιδιά. Συγγνώμη αλλά κερδίσαμε.
Ένα καλύτερο αποτέλεσμα δικαιούνταν ο Ολυμπιακός δια στόματος Χρήστου Πανόπουλου που στη συνέχεια έπλεξε και το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...s.1586328.html
Είχαν να κερδίσουν από το 2005.