Το medium θα ναι μακρύ τουλάχιστον;
Printable View
Το medium θα ναι μακρύ τουλάχιστον;
Μάλλον δεν το αποφεύγω το να ανέβω αθήνα σήμερα, να κολλήσω και καμιά αφίσα, οπότε αν το θυμηθώ μπορεί να τα μετρήσω ακριβώς.
fere afisa apo magazi, k episis mporw na kolisw k gw aurio ama einai.
Λοιπόν, θέλω γνώμη (γρήγορα, όπως πάντα).
Το :pink: | :moutza: έτσι ακριβώς όπως είναι το ξεχνάμε. Έχουμε δύο ενδεχόμενα:
α) Μπαίνουν σε μαύρα τετραγωνάκια τα δύο smilies, το οποίο είναι φυσικά λίγο άσχημο (μαύρο σε μαύρο) ή
β) μπαίνουν χωρίς πλαίσια, αλλά χρησιμοποιούμε 4-5 χρώματα, δηλαδή το πινκ θα είναι όλο το ίδιο χρώμα, χωρίς σκιάσεις, το ίδιο και η μούτζα.
Εγώ κλίνω προς το δεύτερο, αλλά πείτε κι εσείς.
το δεύτερο
το δευτερο
2o.
κατοχυρώθηκε, θενξ, είστε όλοι καλόγουστοι.
Το δευτερο εννοειται. Να δωσεις την παραγγελια στον μινμιν να το κανει σε τιμη κοστους και τον κερναμε στο φεστιβαλ μια μπυρα ο καθενας και τα ιατρικα εξοδα δια οσους ερθουν.
Το πρώτο. Αλλά άργησα :(
Λοιπόν έχω νέα, κλείσαμε με τίσερτ φάκτορι στα δεκαπέντε, ήταν το μόνο που μπορούσε να τα βγάλει στα υψηλά ιαρίτικα στάνταρτς. Υπάρχουν νούμερα από σμολ μέχρι τρία έξτρα και γκέρλι μέχρι ένα. Είδαμε επίσης ένα ωραίο μωβ κι ένα ωραίο βυσσινί κι ένα βαρετό χακί και επειδή είμαστε γαμώ τα παιδιά μπορείτε να διαλέξετε, αν αποφασίσετε πολύ γρήγορα δηλαδή αλλιώς θα το πάρετε μαύρο και θα πείτε κι ευχαριστώ! Τα μπλουζάκια είναι hanes και μέτρησα και τα νούμετα αλλά είμαι από το κινητό και τελ
θελω το χακι!! (παει με τα ματια μου)
small
το δικό μου (το μήντιουμ το αντρικό δηλαδή) το θέλω βυσσινί.
σοβαρά.
Ύψος από πίσω γιακά μέχρι κάτω επί πλάτος
S 69 50
Μ 72 52.5
L 72 55
Xl 72 59
Αντίστοιχα γυναικεία
50 40
54 41
57 42
58 44
Μεγάλη η χάρη σας!
Βυσσινο (Μ) κιεδω.
το γυναικείο που σου έχω πει, ΑΝ είναι εφικτό σε μωβ, αλλιώς δεν πειράζει :)
βυσσινί (M) εδώ αν πρόλαβα.
1 βυσσινί ανδρικό L
1 μαύρο ανδρικό L
1 μαύρο ανδρικό Μ
εδιτ: Ευχαριστώ
1 Βυσσ'νί XL ανδρικό εδώ!
visinni M
μωβ Medium εδω!
Μαύρο Μ.
Τι μωβ και βυσσινί ρε, μετροσέξουαλς στο er μου????
μπορει χαξ να μην ξερεις αλλα εχεις γουστο :pink:
Χακι Λαρτζ. Αλλιως βαρετο μαυρο Λαρτζ.
(Θελω να'μαι αερατος)
Παρεμπιπτόντως, δεν μπορώ να εγγυηθώ για το αποτέλεσμα στα άλλα χρώματα, ειδικά πχ στο χακί που είναι πιο ανοιχτό σε σχέση με τα άλλα. Νομίζω ότι θα είναι μια χαρά, αλλά λέμε τώρα, γιατί τα σχέδια τα κάναμε για μαύρο και δεν το δοκιμάσαμε σε άλλα χρώματα.
Το πρωί μετά τις 9 θα πάρω να πω νούμερα και χρώματα, οπότε συνεχίστε (δε χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε και μετά, μπορεί να τον προλάβουμε).
mov kai to diko mou. polla PAXUDERMA eipan M kai anisixw, omws tha epimeinw sto L
ρε, τι καθόμουν και τα μέτραγα, μετρήστε αυτά που έχετε και σας κάνουν για να δείτε τι μέγεθος θέλετε
Λοιπόν, σημαντικό :!:
Για να έχω μια εικόνα για το ποιος θέλει να πάρει το μπλουζάκι του στο φεστιβάλ, σε αυτό το ποστ κάνουμε ΠΙΝΚ για ΝΑΙ, ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,
ΜΟΥΤΖΑ για ΟΧΙ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ή ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ.
(για να μην ποστάρετε όλοι και γίνει μπουρδέλο το τόπικ, θα δω μετά ποιος έριξε πινκ και ποιος μούτζα)
(αν έχετε συνεννοηθεί να το πάρει κάποιος άλλος για σας από το φεστ δε χρειάζεται να το πείτε, απλά ρίχτε πινκ για να το έχουμε μαζί)
(δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα έχουμε όλα τα μπλουζάκια το σάββατο, οπότε αν κάποιων δεν είναι ακόμα έτοιμα μη βρίζετε το σάββατο)
(σημαντικό, θα το ξαναθυμίσω αν το θυμηθώ!: Φέρτε ακριβώς 15 ευρώ, μην έρθετε όλοι με 20ευρα και χρειαστούμε καμιά σαρανταριά πεντάευρα για ρέστα γιατί δε θα έχουμε και δε θα σας δώσω ρέστα, θα τα φάω και θα κλαίτε)
Αν σε πρόλαβα θέλω βυσσινί medium.
Μοβ Small αν πρόλαβα.
χμ επίσης καλύτερα τώρα να μην ψηφίζετε αλλά να κάνετε ποστ για νέες παραγγελίες, γιατί έφαγα κανα δίλεπτο μέχρι να βρω τον ματζέλλαν που παράγγειλε τώρα (αν δεν κάνω λάθος)
εντιτ: επίσης πλιζ δείξτε λίγη υπευθυνότητα με τις παραγγελίες γιατί τα δίνω ακριβώς όσο τα παίρνω, οπότε κάθε μπλουζάκι που δεν θα αγοραστεί είναι -15 ευρώ. Καλό είναι αν παραγγείλατε να είστε σίγουροι, αλλιώς ακυρώστε άμεσα.
χμ jack_the_ripper και jnb είχατε πει large και τώρα είπατε medium ε. Κρατάω το medium, ok;
Large μωβ για μενα, αν γινεται να ειναι το πιο γαματο απο ολα θα το εκτιμησω.
Ποσο οκ θα'ναι το χακι?